... az a profi outisoknak/pályaharcosoknak való...
Somát kihagytad, õ ""profi"" montis.

Máté: Üdv itt!
Dani: nagyon jó lenne az a csavar....
Levi: Tényleg nállam van a felcsatolhatós minek is hívjákod...

... az a profi outisoknak/pályaharcosoknak való...
Aztán csak óvatosan azzal a fixivel, én nem tartom magam annyira profinak, hogy bepróbálkozzak egy fixivel (maradok az SS-nél), fõleg fékek nélkül, pedig tekerek pár éve... az a profi outisoknak/pályaharcosoknak való. Amatõr szinten könnyen gyilkos lehet, fõleg forgalomban... bár tudom a divat nagy úr!
Egyébként pedált már kapsz a boltban is 2000-ért, spd-t meg 5000-6000 körül pl. az ebike.hu-n;-)
bocsánat, jogos, a nagy hévben a a bemutatkozás kimaradt:mybad:
Csontos Máté vagyok, most leszek 17. a refibe járok, most vagyok harmadikos.
már régóta vágytam a fixire, de most kaptam a szomszédtól egy régi outit, fix lett belõle, csak ez-az cserére szorul mégde nagyon élvezem
ezen kívül van még egy csepel cruiserem és egy monti-krúzer öszvérem.
ja igen, és gitározom. metált. nagyon metált.
A neved ismerõs volt, de így hirtelen nem ugrott be, aztán rájöttem, hogy évfolyamtársak voltunk a tanítóképzõben.
A neved ismerõs volt, de így hirtelen nem ugrott be, aztán rájöttem, hogy évfolyamtársak voltunk a tanítóképzõben.bocsánat, jogos, a nagy hévben a a bemutatkozás kimaradt:mybad:
Csontos Máté vagyok, most leszek 17. a refibe járok, most vagyok harmadikos......
Szia Máté!
Ki vagy, honnan jöttél, hova tartasz? Hanyadikos vagy, hova szoktál az iskola mellé járni?
Már ha adunk valamit legalább tudjuk már, hogy kinek?
Utálom az ilyen légi felvételeket, mint egy hangyaboly a sok nyüzsgõ hangyával, brrrr.Hopp egy perec...illetve sok perec:http://tv.eurosport....vid113770.shtml
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Keresnék egy két cuccost, ha valakinek esetleg van otthon.
- Dugós stücnibe hosszú imbuszos csavar
- Fekete trekking felni (jó országúti is)
- Valami kisócsit sportos, elfogadható állapotú nyereg
Írj privit, megbeszéljük!
Nitro: Edinek van egy rakat blokkja.
Pisti: Nekem van egy jó nyergem, de azt sajnálom a városira feltûzni.
Izom: Az a "Merkaptos" Nagy Zsolti
Darts: Jön a tél, már nem megyünk úgysem terepezni...
Atusch: Te akkor mit is akartál csinálni? Nekem nem világos, de gyönyörû attrakció volt!