Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. szeptember 17. - 16:01

Írta 2009. szeptember 17. - 15:51

korcs: a CrankBrothers termékek árához képest a 10 ropi nem drága
Whatever, ha eggbeater, akkor C alatt inkább ne.
10-be került a trophyra a festék, pedig jóminõségû színkód alapján kevert, na az megéri (nem úgy mint c-s ára egy habverõért):-D Gyönyörû lesz! Már most az (tudom van akinek nem tetszik), de akkor is meseszép! OT-s rendszámot neki!
Írta 2009. szeptember 17. - 15:36

Pumpi, jövõ héten beszerzem a filtereket!
Írta 2009. szeptember 17. - 15:28

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. szeptember 17. - 15:15

Ez is egy kihívás volt, s szerintem egész jól sikerült...
Az hogy kinek, mi és hogyan tetszik, az csak rá vonatkozik.
Lehet itt "okosakat" mondani, mikor mindenki magából indul ki.
Ahogy mondják: "Kinek a pap, kinek a papné..."
A lényeg, hogy tekerjen mindenki, amikor, amivel, ahogy és amennyit tud, vagy akar.
22.-én pl. Critical Mass :-)
Itózs: De ez majdnem úgy hangzik,hogy nem is kell edzeni mert nem normális dolog az ha nem "halsz" meg egy verseny végére ...
Én személy szerint szeretek magamhoz mérten felkészülni ha idõm is engedi.Miért állnék neki nulla erõnléttel,ha másként is lehet csinálni?
Tudom azt is,hogy neked is jobban esik úgy beérni,hogy miután ránéztél az idõeredményedre büszkén hátba veregeted magad. (:
Ynga: jut eszembe,sajnos nem nagyon csináltuk +a forralt bort... A fûszert vissza kérhetném,mert lehet felhasználnám ha lebetegedek valamikor?köfi
Írta 2009. szeptember 17. - 15:13

Nem saját, mivel én nem voltam ott. Egyik E.ON-os haveromék is indultak, abból a csapatból csinálta az egyik srác. Ha érdekel meg tudom kérdezni, hogy milyen kütyüvel készült a felvétel.Kocka: a felvétel saját vagy találtad? Csak érdekelne, hogy mivel készült?
Ki a második felvétel Chili matricás felsõs szereplõje?
A második felvétel zenéje gyilkos.:ax:
Írta 2009. szeptember 17. - 15:08

korcs: ha egy apró megjegyzést megengedsz, az MXR-t inkább ne reklámozd
Nekem ilyenem van és finoman szólva is olcsó húsnak híg a leve. Nálam nem sokáig bírta. De a legrosszabb, hogy bár van az eggbeaterekhez javítókészlet, de annak egy része (pl.: porvédõ dugó) nem jó a mixerhez. Szal én inkább nem ajánlom senkinek se. Inkább egy kicsivel drágábban az Eggbeater C-t.
A 10 ropi mióta olcsó? Te kõgazdag!
Írta 2009. szeptember 17. - 15:00

Csak az István teljesítményét méltattam, és ott volt a "szememben" szó. Természetesen nem kevésbé tartom nagy teljesítménynek ha edzett emberek végig száguldanak egy komplett hosszú távon, míg én elporoszkálok a féltávon. De az valahogy nem hat meg.
Az én teljesítményemet meg hagyjuk. A légköri viszonyok, a bélrendszerem aznapi mûködése és a vállamra szálló légy súlya is nagyban befolyásolja, amit nem vagyok hajlandó edzéssel kompenzálni. Edzettem én életemben eleget szisztematikusan és rendszeresen. Most nem kívánom. Majd egyszer lehet. És ez így izgalmasabb.

Írta 2009. szeptember 17. - 14:38

VI. ÜVEGHUTA KUPA
BÜKKSZENTLÁSZLÓ-BÜKKSZENTKERESZT
HEGYI IDÕFUTAMVERSENY
TÁV: 5,3 KM
2009. OKTÓBER 4. VASÁRNAP, RAJT: 10.00.
INFORMÁCIÓ: 30/206-3602 vagy 30/928-4233
KATEGÓRIÁK:
SERDÜLÕ, IFI, FELNÕTT, SENIOR I, SENIOR II,
NÕI FELNÕTT, NÕI SERDÜLÕ.
KÜLÖN ORSZÁGÚTI ÉS MTB kategóriánként.
ISMÉT PÁROS IDÕFUTAM!
NEVEZÉS: BÜKKSZENTLÁSZLÓN 9.15 - 10.30-IG
NEVEZÉSI DÍJ: 1.400.-Ft
ELÕNEVEZÉS: kisgalya@gmail.com
EREDMÉNYHÍRDETÉS:
BÜKKSZENTKERESZT, BOROSTYÁN ÉTTEREM PARKOLÓ
TRIÁL BEMUTATÓ! Magyarország legjobb triálosaival.
DÍJAZÁS: KATEGÓRIÁNKÉNT AZ 1.-3.
HELYEZETTEK; Kupa, érem, tárgyjutalom.
A VERSENY nem lezárt közúton halad,
(Szembejövõ for galo m nin cs)
a KRESZ szabályain ak bet art ásA KÖTELEZÕ, Mindenki saját felelõs égére ind ul.
A részletes versenykiírás a www.kisgalya.hu oldalon található!
Kerékpáros FEJVÉDÕ használata KÖTELEZÕ!
A VERSENY RENDEZÕJE: KIS-GALYA KSE
A VERSENY FÕVÉ DNÖKE: HALÁSZ REZSÕ
BÜKKSZENTKERESZT POLGÁRMESTERE
VÉDNÖKÖK: BÁRÁNY PÉTER
MISKOLC V. SZLOVÁK KISSEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI ELNÖK
BARTHA GYÖRGY:
ÖNKORMÁ NYZA TI KÉPVISELÕ
MINDEN INDULÓ EMBLÉMÁZOTT ÜVEGPOHARAT, FRISSÍTÕT KAP!
Írta 2009. szeptember 17. - 14:27

Ynguska! Képeket tõled mikor kapunk???
Dina
Írta 2009. szeptember 17. - 14:22

Hádde hádde mondom, hogy nálam nem is volt.Mondd azt elfogyott:-D Egyébként élsz még? Vagy ez egy automatikus visszaválasz?
Minden nap ott vagyok msnen, ha érdekel élek-e akár hozzám is szólhatsz.

Írta 2009. szeptember 17. - 14:13

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. szeptember 17. - 13:35

http://piacter.bikem...=251511&cat=500
Meg spiningre cipellõ szarért-hugyért:
http://piacter.bikem...3&cat=500<br />
Írta 2009. szeptember 17. - 13:29

Csak messzirõl láttam, még csak nem is érintettem.:)Valószínûleg valaki összepakolta a többi cuccal.
Valakinél esetleg ott van?
Mondd azt elfogyott:-D Egyébként élsz még? Vagy ez egy automatikus visszaválasz?
Írta 2009. szeptember 17. - 13:24

Csak messzirõl láttam, még csak nem is érintettem.:)Valószínûleg valaki összepakolta a többi cuccal.Ynga: jut eszembe,sajnos nem nagyon csináltuk +a forralt bort... A fûszert vissza kérhetném,mert lehet felhasználnám ha lebetegedek valamikor?köfi
Valakinél esetleg ott van?
Írta 2009. szeptember 17. - 12:40

Ynga: jut eszembe,sajnos nem nagyon csináltuk +a forralt bort... A fûszert vissza kérhetném,mert lehet felhasználnám ha lebetegedek valamikor?köfi
Pumpi: Még most sem késõ!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. szeptember 17. - 12:19

Én személy szerint szeretek magamhoz mérten felkészülni ha idõm is engedi.Miért állnék neki nulla erõnléttel,ha másként is lehet csinálni?
Tudom azt is,hogy neked is jobban esik úgy beérni,hogy miután ránéztél az idõeredményedre büszkén hátba veregeted magad. (:
Írta 2009. szeptember 17. - 11:38

Nem az nagy szó, hogy edzettként odaállsz. Edzetlenül ennyit menni, az már valami.
Pisti, nem edz, örömbõl, hobbiból teker, terepen szerintem kevesebbet, outon (montival) többet. De fejben nagyon ott van, bírja a kínokat, sõt még élvezi is. Szerintem. Ez a szememben nagyobb teljesítmény.
Teljesen egyetértek veled. Egyszer hallottam, hogy egy maraton gyõztese nyilatkozta, hogy nem az a teljesítmény, hogy õ 4 és fél óra alatt lenyomja a hosszútávot, hiszen ebbõl él, hanem az, amikor az amatõr versenyzõ 7-8 órát szenved kint a pályán.
Ezért járok én is edzetlenül versenyekre.

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. szeptember 17. - 11:31

Pisti, nem edz, örömbõl, hobbiból teker, terepen szerintem kevesebbet, outon (montival) többet. De fejben nagyon ott van, bírja a kínokat, sõt még élvezi is. Szerintem. Ez a szememben nagyobb teljesítmény.
Írta 2009. szeptember 17. - 10:27

Egyszer ha sikerül elég sokat edzenem megpróbálom én is.