Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Azt lehet tudni,hogy a 24 óráson ki mennyiszer ment körbe mondjuk 2 óra alatt,vagy összesen a 4.5 km-es távon?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: a CrankBrothers termékek árához képest a 10 ropi nem drága :) Whatever, ha eggbeater, akkor C alatt inkább ne.

10-be került a trophyra a festék, pedig jóminõségû színkód alapján kevert, na az megéri (nem úgy mint c-s ára egy habverõért):-D Gyönyörû lesz! Már most az (tudom van akinek nem tetszik), de akkor is meseszép! OT-s rendszámot neki!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Dina, pár fotó már fenn van a picasámon (brynga), a többit még válogatom, h melyik amelyik simán kuka, meg melyik amelyik csak annyira paca, h még vállalható, a pályásokból sajnos elég sok fos lett. De este felnyomom a maradékot is.

Pumpi, jövõ héten beszerzem a filtereket!
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: a CrankBrothers termékek árához képest a 10 ropi nem drága :) Whatever, ha eggbeater, akkor C alatt inkább ne.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Én se edzeni járok, csak szoktam biciklizni, inkább aszfalton.
Ez is egy kihívás volt, s szerintem egész jól sikerült...
Az hogy kinek, mi és hogyan tetszik, az csak rá vonatkozik.
Lehet itt "okosakat" mondani, mikor mindenki magából indul ki.
Ahogy mondják: "Kinek a pap, kinek a papné..."

A lényeg, hogy tekerjen mindenki, amikor, amivel, ahogy és amennyit tud, vagy akar.
22.-én pl. Critical Mass :-)

Itózs: De ez majdnem úgy hangzik,hogy nem is kell edzeni mert nem normális dolog az ha nem "halsz" meg egy verseny végére ...
Én személy szerint szeretek magamhoz mérten felkészülni ha idõm is engedi.Miért állnék neki nulla erõnléttel,ha másként is lehet csinálni?
Tudom azt is,hogy neked is jobban esik úgy beérni,hogy miután ránéztél az idõeredményedre büszkén hátba veregeted magad. (:

Ynga: jut eszembe,sajnos nem nagyon csináltuk +a forralt bort... A fûszert vissza kérhetném,mert lehet felhasználnám ha lebetegedek valamikor?köfi

Red Bull4ever

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Kocka: a felvétel saját vagy találtad? Csak érdekelne, hogy mivel készült?
Ki a második felvétel Chili matricás felsõs szereplõje?
A második felvétel zenéje gyilkos.:ax:

Nem saját, mivel én nem voltam ott. Egyik E.ON-os haveromék is indultak, abból a csapatból csinálta az egyik srác. Ha érdekel meg tudom kérdezni, hogy milyen kütyüvel készült a felvétel.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: ha egy apró megjegyzést megengedsz, az MXR-t inkább ne reklámozd :) Nekem ilyenem van és finoman szólva is olcsó húsnak híg a leve. Nálam nem sokáig bírta. De a legrosszabb, hogy bár van az eggbeaterekhez javítókészlet, de annak egy része (pl.: porvédõ dugó) nem jó a mixerhez. Szal én inkább nem ajánlom senkinek se. Inkább egy kicsivel drágábban az Eggbeater C-t.

A 10 ropi mióta olcsó? Te kõgazdag!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Pumpiiiiii: Ne beszélj zöldet.:) Semmi ilyet nem írtam. Mindenki annyit megy amennyit akar, tud és ami ahhoz kell, hogy kerós becsvágyát kielégítse.
Csak az István teljesítményét méltattam, és ott volt a "szememben" szó. Természetesen nem kevésbé tartom nagy teljesítménynek ha edzett emberek végig száguldanak egy komplett hosszú távon, míg én elporoszkálok a féltávon. De az valahogy nem hat meg.
Az én teljesítményemet meg hagyjuk. A légköri viszonyok, a bélrendszerem aznapi mûködése és a vállamra szálló légy súlya is nagyban befolyásolja, amit nem vagyok hajlandó edzéssel kompenzálni. Edzettem én életemben eleget szisztematikusan és rendszeresen. Most nem kívánom. Majd egyszer lehet. És ez így izgalmasabb.:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

VI. ÜVEGHUTA KUPA
BÜKKSZENTLÁSZLÓ-BÜKKSZENTKERESZT
HEGYI IDÕFUTAMVERSENY
TÁV: 5,3 KM
2009. OKTÓBER 4. VASÁRNAP, RAJT: 10.00.
INFORMÁCIÓ: 30/206-3602 vagy 30/928-4233
KATEGÓRIÁK:
SERDÜLÕ, IFI, FELNÕTT, SENIOR I, SENIOR II,
NÕI FELNÕTT, NÕI SERDÜLÕ.
KÜLÖN ORSZÁGÚTI ÉS MTB kategóriánként.
ISMÉT PÁROS IDÕFUTAM!
NEVEZÉS: BÜKKSZENTLÁSZLÓN 9.15 - 10.30-IG
NEVEZÉSI DÍJ: 1.400.-Ft
ELÕNEVEZÉS: kisgalya@gmail.com
EREDMÉNYHÍRDETÉS:
BÜKKSZENTKERESZT, BOROSTYÁN ÉTTEREM PARKOLÓ
TRIÁL BEMUTATÓ! Magyarország legjobb triálosaival.
DÍJAZÁS: KATEGÓRIÁNKÉNT AZ 1.-3.
HELYEZETTEK; Kupa, érem, tárgyjutalom.
A VERSENY nem lezárt közúton halad,
(Szembejövõ for galo m nin cs)
a KRESZ szabályain ak bet art ásA KÖTELEZÕ, Mindenki saját felelõs égére ind ul.
A részletes versenykiírás a www.kisgalya.hu oldalon található!
Kerékpáros FEJVÉDÕ használata KÖTELEZÕ!
A VERSENY RENDEZÕJE: KIS-GALYA KSE
A VERSENY FÕVÉ DNÖKE: HALÁSZ REZSÕ
BÜKKSZENTKERESZT POLGÁRMESTERE
VÉDNÖKÖK: BÁRÁNY PÉTER
MISKOLC V. SZLOVÁK KISSEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI ELNÖK
BARTHA GYÖRGY:
ÖNKORMÁ NYZA TI KÉPVISELÕ
MINDEN INDULÓ EMBLÉMÁZOTT ÜVEGPOHARAT, FRISSÍTÕT KAP!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Én voltam a nagyon összepakolós,de nem találkoztam a fûszerkeverékkel!!!!

Ynguska! Képeket tõled mikor kapunk???

Dina

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Mondd azt elfogyott:-D Egyébként élsz még? Vagy ez egy automatikus visszaválasz?

Hádde hádde mondom, hogy nálam nem is volt.
Minden nap ott vagyok msnen, ha érdekel élek-e akár hozzám is szólhatsz.:)
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: ha egy apró megjegyzést megengedsz, az MXR-t inkább ne reklámozd :) Nekem ilyenem van és finoman szólva is olcsó húsnak híg a leve. Nálam nem sokáig bírta. De a legrosszabb, hogy bár van az eggbeaterekhez javítókészlet, de annak egy része (pl.: porvédõ dugó) nem jó a mixerhez. Szal én inkább nem ajánlom senkinek se. Inkább egy kicsivel drágábban az Eggbeater C-t.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Más lányoknak akciós tojásverõ (megéri fiúknak is):
http://piacter.bikem...=251511&cat=500
Meg spiningre cipellõ szarért-hugyért:
http://piacter.bikem...3&cat=500<br />

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Csak messzirõl láttam, még csak nem is érintettem.:)Valószínûleg valaki összepakolta a többi cuccal.

Valakinél esetleg ott van?

Mondd azt elfogyott:-D Egyébként élsz még? Vagy ez egy automatikus visszaválasz?

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Ynga: jut eszembe,sajnos nem nagyon csináltuk +a forralt bort... A fûszert vissza kérhetném,mert lehet felhasználnám ha lebetegedek valamikor?köfi

Csak messzirõl láttam, még csak nem is érintettem.:)Valószínûleg valaki összepakolta a többi cuccal.

Valakinél esetleg ott van?
Ride 'n' roll

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Pumpi: Még most sem késõ!

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Itózs: De ez majdnem úgy hangzik,hogy nem is kell edzeni mert nem normális dolog az ha nem "halsz" meg egy verseny végére ...
Én személy szerint szeretek magamhoz mérten felkészülni ha idõm is engedi.Miért állnék neki nulla erõnléttel,ha másként is lehet csinálni?
Tudom azt is,hogy neked is jobban esik úgy beérni,hogy miután ránéztél az idõeredményedre büszkén hátba veregeted magad. (:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Nem az nagy szó, hogy edzettként odaállsz. Edzetlenül ennyit menni, az már valami.:)
Pisti, nem edz, örömbõl, hobbiból teker, terepen szerintem kevesebbet, outon (montival) többet. De fejben nagyon ott van, bírja a kínokat, sõt még élvezi is. Szerintem. Ez a szememben nagyobb teljesítmény.

Teljesen egyetértek veled. Egyszer hallottam, hogy egy maraton gyõztese nyilatkozta, hogy nem az a teljesítmény, hogy õ 4 és fél óra alatt lenyomja a hosszútávot, hiszen ebbõl él, hanem az, amikor az amatõr versenyzõ 7-8 órát szenved kint a pályán.

Ezért járok én is edzetlenül versenyekre. :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nem az nagy szó, hogy edzettként odaállsz. Edzetlenül ennyit menni, az már valami.:)
Pisti, nem edz, örömbõl, hobbiból teker, terepen szerintem kevesebbet, outon (montival) többet. De fejben nagyon ott van, bírja a kínokat, sõt még élvezi is. Szerintem. Ez a szememben nagyobb teljesítmény.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Én nem bírtam volna ebben az edzettségi fokkal úgy ahogyan õ...de a 24 órás témájában balu aki negyedik lett,leírta,hogy miként készült fel ...
Egyszer ha sikerül elég sokat edzenem megpróbálom én is.