Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Valaki nem tud elfekvõbe egy pár, vagy akár külön-külön Mavic 501-es outi agyat?

Darálva jó lesz?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Az ilyen viccekkel szerintem le lehet állni...

megértem hogy zavar, nem tudtam, ez van, nem írok több ilyen viccet, de nekem elég sok sérelmem származik a "braziloktól", ígyhát én nem is szeretem õket, s el sem nézem nekik amiket csinálnak...
mindegy, hagyjuk a témát, nem errõl szól ez a fórum

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Csipisz:Én mégis megteszem, valakinek ezt is be kell vállalni.
ZS:A legutóbbi infóm szerint igen, de a részletekrõl kérdezd személyesen õt magát.

Valaki nem tud elfekvõbe egy pár, vagy akár külön-külön Mavic 501-es outi agyat?

Elõre is köszi!

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hahanna: A hitrdetõ neve: debrecenidirtjumper (nem sok jót sejtet...)
Cannondale: Szerintetek az egy 16-os váz? Mert szerintem jóval több, legalábbis kép alapján. Nagyon régi, 1"-os kormánycsapival. Amibe mág gagyi telót sem kapni már.Itt tudjátok kikeresni mikori is. (A klinikai gépen nem tudom megnyitni a PDF-et)
Új Konák: Drágák...
Wenson: Törik, bár én még ezt nem hallottam, de egy 40 kilós kislánynak szerintem teljesen jó. (Természetesen mindent el lehet törni ;))

Lehet válogatni melyik ujjunkat harapjuk meg a választásnál.

Most nézek egy másik hirdetést, de ez a Cannondale akkor is régi, még ha 16-os is.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Dave: Már én is szólni akartam. Köszi Enté. Luna: Nekem van egy régi (talán '96-97 környéki) Specialized Rockhopper vázam. Nekem elég kicsi volt, talán 17-es. Holnap megnézem, lemérem. Azt szívesen felajánlom térítésmentesen, csak láthassak egy újabb boldog biciklistát. Egyébként én is a Cannon-t választanám. Etalon váz, biztos, hogy a legkönnyebb a versenyzõk közül. Szerintem 1 1/8 -as a fejcsõ, de Dávidot (Zolnait- szakértõ retroban) holnap megkérdezem.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Luna,ez a vella korrektnek tûnik: http://piacter.bikem...t=253470&cat=14

Asszem fullon van a privátod.Jóccakát.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
tényleg Nefri?
:muah1:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
nefraz:
http://www.technudge...2007/09/tux.jpg

http://files.myopera...ux Drink XP.jpg

És csak hogy tudd:nem illik belehugyozni az oprendszerbe.....

Luna:Sztem korrekt.Az meg hogy a wenson törik....igaz.De persze csak azok alatt akik alatt minden törne.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Szerintem Eszter nem a 39e Ft-os Kula Lisa vázat nézegeti. A Crateres összehasonlítást az olcsó Konákra értettem.

Háát, igen... a biztonságon nyilván nem spórolok, de nem is ragaszkodnék a 40 e körüli vázhoz, sztem amire Annának kell, arra 20 e körül lehetne venni.

Itt van ez, amit Röfi ajánlott, ez úgy tûnik, megfelelne, csak nehezen döntök így kép alapján, bár korrekt ajánlatnak tûnik.

Zsu: kell majd bele teló is, persze, a többi cucc megvan rá. Telót meg talán Marci öcsém tud is bele szerezni, de aki tud jót jó áron, szóljon!;) Köszi :)

Hûûû, ezt elég össze-vissza fogalmaztam meg... mindegy, értitek :D

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Engem meggyõzött Csipisz. Nem kéne neked biciklis boltban dolgoznod?:)

Tudtommal ott dolgozik...:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szerintem Eszter nem a 39e Ft-os Kula Lisa vázat nézegeti. A Crateres összehasonlítást az olcsó Konákra értettem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Enté:Azt hittem az a bajod,hogy kinézem egy autóvezetõbõl a fékezés szándékát....
Lisa.Még mindig.Bár szerintem kicsit könnyebb mint egy crater.Bár nekem az is volt,de nem márkás.....
István 74 meg tett olyan célzást,hogy lecserélné a lángmintás meridáját......

De jut eszembe:van egy szép Marin az egyik debreceni boltban!A bolt neve titok!(A Chili az....)
Amúgy ma vakoltam az új albiban.Mindent bevállalok!Vagyis ezt azt mégse.....

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Engem meggyõzött Csipisz. Nem kéne neked biciklis boltban dolgoznod?:)
Biztos mindegyik jó amúgy, Anna alatt csak nem fog egyik se eltörni. Telót is tervezel bele venni?

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Luna, Annának melyik tetszik? Nekem a Mátrán azt mondta, hogy õ is "márkás" bringát szeretne. Ilyen szempontból a Cannondale a legcoolabb.

Annának az fog tetszeni, amelyiket kapja, mert fogalma sincs, mibõl lehet választani. Most épp a Merida Sub 20 tetszik neki, de csak "mert szép zöld lángnyelves, és akkor majd veszünk hozzá ugyanolyan lángnyelves mezt és az dejóleszmajd!" :):)
Meg persze a Pyxis Team, mer'ugye a mamának is az van... ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A Konák ára kb. most van a helyén, ennyiért kellene árulni listaáron. Mûszaki színvonaluk megfelel egy Magellan Craternek. Egy 35-40 kilós lány meg az életben nem nyújtja ki a fejcsövet. Ha a Cannondale vázak fejcsöve 1 1/8-as akkor jó lehet, de az 1 vagy 1 1/4-es mérettel csak a kínlódás menne A márka legyen az utolsó szempont vásárlásnál.

Enté:Melyik diszkrimináció zavar?

Az etnikai. Mert te sem röhögnél Slota viccein.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szavazatom:A kona kula lisa,16colos.Indokok:
-Új,ergo nem használta senki bótbajárni (jelszó arra hogy addig üti amíg reped,aztán eladja "kímélt állapotban")
-Lisa.Vagyis lányos a geo.A másik az,hogy szerintem egy lánynak necces egy 18 as váz,bármilyen magas is legyen.Azt a 16 ost könnyû átlépni,vagy leugrani róla ha necces a helyzet.Az enyém 17 es,ehhez 175 centi vagyok, és 95 ös a kormányszáram.
-Márkás,nem törik,nem nyúlik ki a fejcsöve,nem nehéz,van hozzá váltópapucs,szép is,szóval Kula Lisa!

Soma:Egy ujjal megállítom az alleycat stábjának röhögését!

Enté:Melyik diszkrimináció zavar?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Mi a különbség a között hogy autóval elütnek egy biciklis sportolót vagy egy biciklis cigányt?
A sportoló elõtt van féknyom...

Az ilyen viccekkel szerintem le lehet állni...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Luna, Annának melyik tetszik? Nekem a Mátrán azt mondta, hogy õ is "márkás" bringát szeretne. Ilyen szempontból a Cannondale a legcoolabb.

Soma:részvétem a körmöd miatt és jócskán késve, de hátha így elnyújtva az élményt, én is gratulálok, hogy betöltötted a 29-et. Igyál pálinkát a tetanuszra!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

elvileg az "ujj" lenne a lényeg, de mindegy, kb semmi értelme:banned::D

nembaj, én a besült próbálkozást is értékelem...:D

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
elvileg az "ujj" lenne a lényeg, de mindegy, kb semmi értelme:banned:nem vagyok vicces:D

Mi a különbség a között hogy autóval elütnek egy biciklis sportolót vagy egy biciklis cigányt?
A sportoló elõtt van féknyom...