Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. October 09. - 12:44

Holnap költözök,így igazi lokális leszek.Olyannyira,hogy felveszem a debreceniek azon szokását hogy pánikba esek ha körforgalmat látok.............
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2009. October 09. - 11:49

Hát, sok ilyen helyre kellene eljutnom, sokszor... ami engem illet, lenne még mit tanulni bõven 'bicajkezelésbõl' ... Csak itt Debrecenben, a nagy síkságban nemigen lehet ezt normálisan gyakorolni, meg rutint szerezni, szerintem. Hétvégére meg mindig az a program marad, amit hétközben nem tud az ember elintézni.
Csak csendben jegyzem meg: most pont lett volna alkalom egy kis rutint szerezni, de a banda nagy része Bánkúton maradt :cheers:
Persze így legalább csak pár ember számára derült ki, hogy nem mondtam teljesen igazat azzal, hogy tudom az utat:confused:...
Arról meg, hogy Debrecenben hogy lehet megtanulni bringázni a Chili csapat Dh szakosztályát lehet faggatni (Sunny).
Posted 2009. October 09. - 10:54

Posted 2009. October 09. - 10:17

Örökhajtós topikból

Ez nagyon jóóóóóTitty, ezt pedig neked küldöm

Tittyi,legalább megpróbáltad! :DMajd jövõre!
Ujjam:bútorpakolásból levizsgázott;),varratot kivették,hát a másikat elnézve....az egy roncs...
Edi drága::prosze:
Posted 2009. October 08. - 22:31

Posted 2009. October 08. - 22:12

(Mondja ezt az aki 1kmt tud hegynek fel tekerni...

Posted 2009. October 08. - 22:08

Posted 2009. October 08. - 21:51

Posted 2009. October 08. - 21:42

Elesni egyedül sikerült. Csak velük mentem fel a Három-kõig.
Az esés egyébként nem a nagyon lassú nagyon technikás szakaszon történt, hanem egy igencsak gyors, pattogós, köves szakaszon.
Amíg nem fordult el a kerék (taposás, centír) én is toltam onna, de volt jó pár szész ahol toltam/tuk felfelé és lefelé is. Azért jó volt, ahogy mondod: pazar a kilátás.
Á-há
Elég lett volna, ha azt mondod, hogy Laci vagy
Úgyis tudtam volna. Elestél Csipiszékkel ?!
![]()
Ezt nem is mondtad/mondtátok... mondjuk én vagy 3 éve voltam ott fent, ahova ti most felmásztatok, háááát... Szégyen, nem szégyen, közülünk akkor alig volt 1 max. 2 ember aki be merte vállalni, hogy ott lejön. Lehet mi vagyunk pudingok, de én inkább hazamennék egyben, annak a híve vagyok. Viszont a kilátás onnan az tényleg pazar, az mindenért kárpótol az is tény. Dani még igen finoman fogalmazott azzal a nagyon lassú, nagyon technikás lefele résszelNem csodálkozom, hogy perec lett a vége. Tuti, hogy ott toltam volna lefele megint... Tokajba/környékére senki nem mászkálni?
Posted 2009. October 08. - 21:29

Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvõben 622-es kazettás aggyal szerelt hátsó trekking/cross kereke?
menetes van, de elég kaka,
ha oltani jó lesz, odaadom kölcsön
Posted 2009. October 08. - 21:05

Ezt nem is mondtad/mondtátok... mondjuk én vagy 3 éve voltam ott fent, ahova ti most felmásztatok, háááát... Szégyen, nem szégyen, közülünk akkor alig volt 1 max. 2 ember aki be merte vállalni, hogy ott lejön. Lehet mi vagyunk pudingok, de én inkább hazamennék egyben, annak a híve vagyok. Viszont a kilátás onnan az tényleg pazar, az mindenért kárpótol az is tény. Dani még igen finoman fogalmazott azzal a nagyon lassú, nagyon technikás lefele résszel

Posted 2009. October 08. - 21:03

Nincs valakinek elfekvõben 622-es kazettás aggyal szerelt hátsó trekking/cross kereke?
Posted 2009. October 08. - 20:44

Bááá, dehogynem
...Hapek, oké, elnézést tõled is, de a lényeg, hogy meglettek a képek
Ööö, annyit ha nem gond hagyj tudakozódjak már, hogy a Hapek álnév kit takar?
![]()
...
Én voltam a Red Bullal, s mikor leültetek az ebédre várni Emõvel akkor kérdezte, hogy maradok-e veletek, de én inkább elmentem elesni Csipiszékkel..

Posted 2009. October 08. - 20:12

Egyszer akár egy kis munka utáni levezetõ Pallag-Józsa körre elmehetnénk, és bemutatkoznék ízibe
martongabi lesz a te embered. Õ szokott arra rövid sprinteket menni. Ha éppen nem mászizik.

Posted 2009. October 08. - 18:55

Elnézést. Olyan gyorsan pörögtök itt, hogy hirtelen azt sem tudom kinek mit mondjak

Szóval, a bemutatkozás részen már túl vagyok ha jól sejtem

Hapek, oké, elnézést tõled is, de a lényeg, hogy meglettek a képek

És igen, Gabi mellett Giant mezben én feszengek

Posted 2009. October 08. - 18:49

Halihó
Látszik,hogy Röfi nincs itt...
Mivel én sem voltam vasárnap tekerni,így nem tudom,hogy MightyMan-ban kit tisztelhetek..???
Rekettyésbokor

Szerintem személyesen még nemigen találkoztunk (de már elég sok emberrel igen innen a fórumról), a többiek inkább Padrénak szólítanak

Egy Giant Trance-el (Pike, idióta Double és Single Track kerekek, szép szilva szín) fordulgatok olykor elõ, ha megadatik, - ami igen ritkán esik meg sajnos - hogy feljutok valami dombra

Ö, most így hirtelen szerintem ennyit rólam

(Ennek elõfeltétele, hogy megjavítják a binyiglim :help: )
Posted 2009. October 08. - 18:20

Kakukk! Találtam Brugalt, 17-18 euro körül mozog. De van 2 fajta, az egyik hálós csomagolású, a másik sima. Melyikre fáj a fogad?
a hálós az Extra Viejo lesz, az komoly ital, de ahhoz csak egyszer volt szerencsém, az is ajándék volt

azt hittem 12-13 EUR körül találsz, anno még annyiért vettük... ha találsz olcsóbbat szólj

Posted 2009. October 08. - 15:39

Gondolom azért szóltak mert alapból a júniusival indult (nekem is elsõre nehéz volt megtalálni), de a Menüben megtalálható az októberi adag is.
Thx
SÕT, ha jól tévedek, akkor 2015. június 28-dika is vasárnap lesz
![]()
De a közérthetõség, és az egzakt fogalmazás végett: a 2009.október 4-dikén, a Bükkben zajlott kerékpározás élményeit megörökítõ bizonyítékok kép formájában megtekinthetõek ezen a linken keresztül.
Posted 2009. October 08. - 14:10

SÕT, ha jól tévedek, akkor 2015. június 28-dika is vasárnap lesz
![]()
De a közérthetõség, és az egzakt fogalmazás végett: a 2009.október 4-dikén, a Bükkben zajlott kerékpározás élményeit megörökítõ bizonyítékok kép formájában megtekinthetõek ezen a linken keresztül.
Nem kötözködni akarok, a mappa neve "Ride_Hejce_2k9_06_28", meg a képek is 2009.06.28-as dátumot mutatnak.
Nem ezekre gondoltál?
Ja és Nagybubot idézve kérhetünk rövid bemutatkozást?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE