Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Na végre!Elértem a lehetetlent:Ma este 6 kor utoljára indulok haza Hadház irányába!
Holnap költözök,így igazi lokális leszek.Olyannyira,hogy felveszem a debreceniek azon szokását hogy pánikba esek ha körforgalmat látok.............

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts

Hát, sok ilyen helyre kellene eljutnom, sokszor... ami engem illet, lenne még mit tanulni bõven 'bicajkezelésbõl' ... Csak itt Debrecenben, a nagy síkságban nemigen lehet ezt normálisan gyakorolni, meg rutint szerezni, szerintem. Hétvégére meg mindig az a program marad, amit hétközben nem tud az ember elintézni.

Csak csendben jegyzem meg: most pont lett volna alkalom egy kis rutint szerezni, de a banda nagy része Bánkúton maradt :cheers:
Persze így legalább csak pár ember számára derült ki, hogy nem mondtam teljesen igazat azzal, hogy tudom az utat:confused:...
Arról meg, hogy Debrecenben hogy lehet megtanulni bringázni a Chili csapat Dh szakosztályát lehet faggatni (Sunny).
:muah1:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Fegyverbe magyar! :D
Miket nem lehet venni...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Örökhajtós topikból :D

Titty, ezt pedig neked küldöm :)

Ez nagyon jóóóóó :),amúgyis szeretem az utcazenészeket,kár hogy kisvárosunkban csak ritkán tûnik fel egy-egy emberke.

Tittyi,legalább megpróbáltad! :DMajd jövõre!

Ujjam:bútorpakolásból levizsgázott;),varratot kivették,hát a másikat elnézve....az egy roncs...

Edi drága::prosze:

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
De azt SS-el! ;)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Váz marad, két normális kerék kell meg egy revelation oszt jau az.
(Mondja ezt az aki 1kmt tud hegynek fel tekerni... :D)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Hát, sok ilyen helyre kellene eljutnom, sokszor... ami engem illet, lenne még mit tanulni bõven 'bicajkezelésbõl' ... Csak itt Debrecenben, a nagy síkságban nemigen lehet ezt normálisan gyakorolni, meg rutint szerezni, szerintem. Hétvégére meg mindig az a program marad, amit hétközben nem tud az ember elintézni...vagy diplomamunka :D Éppen ezért én pl. erõsen gondolkozom rajta, hogy eladom ezt a kerékpáromat, és a váz árából építek/veszek valami merevfarú, egyszerûbb gépet, és esetleg építek mellé még egy cyclo cross-t hülyéskedni :) Szerintetek?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tar kõ még jó buli, ott is lehet gyakorolni a bicajkezelést. ;)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Van aki nem tudja a keresztnevem megjegyezni, ezért folyton a nicknevemen szólít. Sebaj, vállalom azt is :)
Elesni egyedül sikerült. Csak velük mentem fel a Három-kõig.
Az esés egyébként nem a nagyon lassú nagyon technikás szakaszon történt, hanem egy igencsak gyors, pattogós, köves szakaszon.
Amíg nem fordult el a kerék (taposás, centír) én is toltam onna, de volt jó pár szész ahol toltam/tuk felfelé és lefelé is. Azért jó volt, ahogy mondod: pazar a kilátás.

Á-há :) Elég lett volna, ha azt mondod, hogy Laci vagy :P Úgyis tudtam volna. Elestél Csipiszékkel ?! :o
Ezt nem is mondtad/mondtátok... mondjuk én vagy 3 éve voltam ott fent, ahova ti most felmásztatok, háááát... Szégyen, nem szégyen, közülünk akkor alig volt 1 max. 2 ember aki be merte vállalni, hogy ott lejön. Lehet mi vagyunk pudingok, de én inkább hazamennék egyben, annak a híve vagyok. Viszont a kilátás onnan az tényleg pazar, az mindenért kárpótol az is tény. Dani még igen finoman fogalmazott azzal a nagyon lassú, nagyon technikás lefele résszel :) Nem csodálkozom, hogy perec lett a vége. Tuti, hogy ott toltam volna lefele megint... Tokajba/környékére senki nem mászkálni?

Red Bull4ever

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvõben 622-es kazettás aggyal szerelt hátsó trekking/cross kereke?

menetes van, de elég kaka,
ha oltani jó lesz, odaadom kölcsön

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Á-há :) Elég lett volna, ha azt mondod, hogy Laci vagy :P Úgyis tudtam volna. Elestél Csipiszékkel ?! :o
Ezt nem is mondtad/mondtátok... mondjuk én vagy 3 éve voltam ott fent, ahova ti most felmásztatok, háááát... Szégyen, nem szégyen, közülünk akkor alig volt 1 max. 2 ember aki be merte vállalni, hogy ott lejön. Lehet mi vagyunk pudingok, de én inkább hazamennék egyben, annak a híve vagyok. Viszont a kilátás onnan az tényleg pazar, az mindenért kárpótol az is tény. Dani még igen finoman fogalmazott azzal a nagyon lassú, nagyon technikás lefele résszel :) Nem csodálkozom, hogy perec lett a vége. Tuti, hogy ott toltam volna lefele megint... Tokajba/környékére senki nem mászkálni?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvõben 622-es kazettás aggyal szerelt hátsó trekking/cross kereke?

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Bááá, dehogynem :D ...Hapek, oké, elnézést tõled is, de a lényeg, hogy meglettek a képek :) Ööö, annyit ha nem gond hagyj tudakozódjak már, hogy a Hapek álnév kit takar? :)
...

Én voltam a Red Bullal, s mikor leültetek az ebédre várni Emõvel akkor kérdezte, hogy maradok-e veletek, de én inkább elmentem elesni Csipiszékkel.. ;)
Red Bull4ever

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Köszi a tippet. Említett is most talán vasárnap valami ilyesmit, majd felveszem véle a kontaktot :)

Titty, ezt pedig neked küldöm :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Egyszer akár egy kis munka utáni levezetõ Pallag-Józsa körre elmehetnénk, és bemutatkoznék ízibe :)

martongabi lesz a te embered. Õ szokott arra rövid sprinteket menni. Ha éppen nem mászizik. :)

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Bááá, dehogynem :D Bocsánatbocsánatbocsánat :D Persze,hogy ezekre gondoltam! :) Csak elfelejtettem átállítani, hogy az alapértelmezett mappa az a másik legyen, ne a Hejcés :/
Elnézést. Olyan gyorsan pörögtök itt, hogy hirtelen azt sem tudom kinek mit mondjak :D

Szóval, a bemutatkozás részen már túl vagyok ha jól sejtem :)
Hapek, oké, elnézést tõled is, de a lényeg, hogy meglettek a képek :) Ööö, annyit ha nem gond hagyj tudakozódjak már, hogy a Hapek álnév kit takar? :)
És igen, Gabi mellett Giant mezben én feszengek :) Bár nem a sajátommal voltam tekerni, de az érzést magammal kellett vinni valahogy, és hát akkor stílszerûen maradt a mez: Giant ;)

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Halihó

Látszik,hogy Röfi nincs itt...
Mivel én sem voltam vasárnap tekerni,így nem tudom,hogy MightyMan-ban kit tisztelhetek..???

Rekettyésbokor :)

Szerintem személyesen még nemigen találkoztunk (de már elég sok emberrel igen innen a fórumról), a többiek inkább Padrénak szólítanak :D Habár a tisztes nevem - ezen is lettem anyakönyvezve - Nagy Ádám :D
Egy Giant Trance-el (Pike, idióta Double és Single Track kerekek, szép szilva szín) fordulgatok olykor elõ, ha megadatik, - ami igen ritkán esik meg sajnos - hogy feljutok valami dombra :D Hétköznap meg egy kiszuperált - és szétPIMP-ezett - régi, klasszikus Schwinn Túra márkájú 28"assal vigyorgok, amit még nagyapám vásárolt '64-ben (950 jómagyar forintért), csak én már több hasznát veszem. Kicsit módosítva lett a váz, és Csipisz-nek köszönhetõen a kormány végén koponyák vigyorognak :D

Ö, most így hirtelen szerintem ennyit rólam :) Egyszer akár egy kis munka utáni levezetõ Pallag-Józsa körre elmehetnénk, és bemutatkoznék ízibe :)
(Ennek elõfeltétele, hogy megjavítják a binyiglim :help: )

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Kakukk! Találtam Brugalt, 17-18 euro körül mozog. De van 2 fajta, az egyik hálós csomagolású, a másik sima. Melyikre fáj a fogad?

a hálós az Extra Viejo lesz, az komoly ital, de ahhoz csak egyszer volt szerencsém, az is ajándék volt :)

azt hittem 12-13 EUR körül találsz, anno még annyiért vettük... ha találsz olcsóbbat szólj :) (köszi a keresést!)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Pádre volna, ha jól sejtem :-) aki Gabi mellett GIANT mezben feszít.
Gondolom azért szóltak mert alapból a júniusival indult (nekem is elsõre nehéz volt megtalálni), de a Menüben megtalálható az októberi adag is.
Thx

SÕT, ha jól tévedek, akkor 2015. június 28-dika is vasárnap lesz :D
De a közérthetõség, és az egzakt fogalmazás végett: a 2009.október 4-dikén, a Bükkben zajlott kerékpározás élményeit megörökítõ bizonyítékok kép formájában megtekinthetõek ezen a linken keresztül. :P

Red Bull4ever

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

SÕT, ha jól tévedek, akkor 2015. június 28-dika is vasárnap lesz :D
De a közérthetõség, és az egzakt fogalmazás végett: a 2009.október 4-dikén, a Bükkben zajlott kerékpározás élményeit megörökítõ bizonyítékok kép formájában megtekinthetõek ezen a linken keresztül. :P

Nem kötözködni akarok, a mappa neve "Ride_Hejce_2k9_06_28", meg a képek is 2009.06.28-as dátumot mutatnak.
Nem ezekre gondoltál?
Ja és Nagybubot idézve kérhetünk rövid bemutatkozást?