Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Na! Akkor ma mi is legyen? Találjátok ki,

Legyen mondjuk egy rövid sprint! Vagy mászi?? :D

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Édes pofák vagytok!

Na! Akkor ma mi is legyen? Találjátok ki, mert én megint ki vagyok aludva, és ilyenkor nem igazán megy a gondolkozás!

Zs.! Még mindig esztek? :D

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

ez felér három rakat szarral

ez zene

Pantera is kurvajó zene, csak más :)

De akkor ez is zene, meg ez is. Az utóbbit szintén klippel együtt :D Odaver... fõleg ha abba belegondol az ember, hogy ezek a hülyék ezt hivatalos klipnek szánták :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Egy kis "komoly" zene a kedélyek "lecsillapítására" ;)

ez felér három rakat szarral

ez zene

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Sanyi, már megint megmondtad a tutit!
Amennyi a fényképekbõl láccik...én nem biztos, hogy kíváncsi vagyok a felvételre, de tárgyalási alapnak jó lesz:wallbange
:hahaha:
A muzsika nagyon adja Ádám, majd gyakorlok rá, felvesszük és azt közhírré teszed...

Hogy érted, hogy amennyi a fényképekbõl látszik? Szarkazmus, vagy tényleg elégedetlenség gyanújára adnak okot? :) Mindenesetre elteszem a videót, és majd a kellõ pillanatban megzsarollak vele :D
Gyakorolj rá, de legalább Zsoltival nyomjátok, vagy még jobb lenne nagy tömegben :D Rohadt jól nyomják ezek a hülye nigák ezt a swing-es témát...

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Sanyi, már megint megmondtad a tutit!
Amennyi a fényképekbõl láccik...én nem biztos, hogy kíváncsi vagyok a felvételre, de tárgyalási alapnak jó lesz:wallbange
:hahaha:
A muzsika nagyon adja Ádám, majd gyakorlok rá, felvesszük és azt közhírré teszed...
:muah1:

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Én a terepet sem ismertem, a kondim sem olyan, a bringámról nem is beszélve, de ha kellett bevártak, tudtommal nem morogtak, anyukám sem panaszkodott, hogy csuklott volna itthon...
Szemre hányást tenni, magyarázkodni meg úgyis felesleges, szerintem ezt mindenki tudja. Aki fent volt, jól érezte magát, ki így ki úgy.
Azt a videót még azért megnéznénk Ádám-Pádre, ha Zs... le nem védi a jogokat. :-)

A zene rohadt jó. Videót csak akkor, ha Zs is belemegy, addig semmi, mert megfenyegetett a nagy és erõs férjével :D Addig lapítok :D
Ö, amúgy félreértés ne essék, én se nem panaszkodni se nem magyarázkodni nem akartam (most teszem azt :D ) én csak azt akartam, hogy jót tekerhessetek, és úgy éreztem, hogy jelen pillantásban csak hátráltattam volna a népet :( Sorry, legközelebb megyek...

MightyMan: ha akarsz egy jó helyet én azt mondom: jávorkút, a kedvenc utam odáig felmenni...:D és lefele se semmi. debrecenben (sok lesz a por:(): szerintem nagyerdõ/pallag-józsa, ördögdomb hogy legyen egy kis "mountain" is (mondjuk oda fõleg dh-sok és dirtösök járnak ha jól tom)

Jávorkút, ok egyszer megnézem magamnak még idén :) Nagyerdõ, pallag-józsa az alap, persze azt ismerem, meg amit Sanyi mond, Hármashegyalja azt is tudom merre van, bár még keróval nem mentem ott. Ördögdomb... hááát... azt lehet, hogy inkább skip-elem :)

Más: szokott valaki chainreaction-rõl rendelni? Illetve én már rendeltem, csak a szállítási költség miatt kérdezem, hogy most nem e lesz aktuális valakinek? Összedobhatnánk, és akkor nem lenne szállítási plusz.

Zene ismét, ezt CSAK klippel együtt.. boldogság, ritmus, móka, jókedv :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Azért egy MI-8as helikopteren gondolkodom,a múltkori õznézéshez jól jött volna.. :D

Itt van mindjárt egy (elfogadható mûszaki állapotban):

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Egy kondér babgulyásért is odaadják, úgy le van gatyásodva a hon védelme.:D
Licitálj!
Twelve times ironman

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
ha úgy alakulna... :D:D

Pallag és Józsa között továbbra is térdig ér a por és én ma egyszer sem tettem le a lábam :bananadan

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Hármashegyalja. Van "hosszú sodrós bal kanyar" és gyökeres lefelé is + meredek mászóka. Ráadásul a halápi csárdában sör és tömény is ha úgy alakulna...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
MightyMan: ha akarsz egy jó helyet én azt mondom: jávorkút, a kedvenc utam odáig felmenni...:D és lefele se semmi. debrecenben (sok lesz a por:(): szerintem nagyerdõ/pallag-józsa, ördögdomb hogy legyen egy kis "mountain" is (mondjuk oda fõleg dh-sok és dirtösök járnak ha jól tom)
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Én a terepet sem ismertem, a kondim sem olyan, a bringámról nem is beszélve, de ha kellett bevártak, tudtommal nem morogtak, anyukám sem panaszkodott, hogy csuklott volna itthon...
Szemre hányást tenni, magyarázkodni meg úgyis felesleges, szerintem ezt mindenki tudja. Aki fent volt, jól érezte magát, ki így ki úgy.
Azt a videót még azért megnéznénk Ádám-Pádre, ha Zs... le nem védi a jogokat. :-)

Red Bull4ever

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Halihó

Örökhajtós topikból :D

Ez nagyon jóóóóó :),amúgyis szeretem az utcazenészeket,kár hogy kisvárosunkban csak ritkán tûnik fel egy-egy emberke.

Ö, az egybõl feltûnt, hogy rosszul olajozta a láncot a gyerek a klipben :D Amúgymeg, iszonyat színvonalas kis zenét pakolt össze a srác, az ilyen fajta utcazenét én is kajálom. Van egy másik videója is, abban többet énekel.

Váz marad, két normális kerék kell meg egy revelation oszt jau az.

Kicsit hiányosak az ismereteim, és még nem tudtam utánanézni (amúgy köszi a tanácsot, valszeg megfogadom) de revelation-t gyártanak még ? Hozzá lehet jutni újonnan még ?

Csak csendben jegyzem meg: most pont lett volna alkalom egy kis rutint szerezni, de a banda nagy része Bánkúton maradt :cheers:
Persze így legalább csak pár ember számára derült ki, hogy nem mondtam teljesen igazat azzal, hogy tudom az utat:confused:...
Arról meg, hogy Debrecenben hogy lehet megtanulni bringázni a Chili csapat Dh szakosztályát lehet faggatni (Sunny).

Nos kedves Zs... :) Tudom, hogy lett volna most alkalom rutint szerezni, de egyrészrõl említettem már, hogy én voltam ott már fent, és tudom mi várt volna rám, és nem nagyon voltam abban a kondiban, hogy bevállaljam, ad2: azért sem akartam menni, mert akkor valszeg az lett volna, hogy várni kell rám, és akkor meg anyáztok... Nehéz úgy rutint szerezni, ha közben érzi az ember, hogy a többiek szidják, mert le van maradva, stb. stb. Még ha nem is mondjátok... Bringázni meg tudok, csak a terepet kellene többször bejárni az a nagy igazság (részemrõl), hogy tudjam hol mit lehet megengedni, mit lehet megcsinálni és mit nem. Meg nnna, fosok az spd-ben is, so what ?! Egyébként meg, van még nekem valamim veled kapcsolatban :D

jó a zenész csávó, fõleg amikor énekel. olasz vajon?

a gitárja kicsit hamis, de elnyomja a zenekar többi része, zsír:)

NI! :D

Ha jól tudom, akkor horvát az emberke. De beszéltük kollégákkal, hogy megérné átugrani a nyáron egy hosszú hétvégére és megkeresni a faszit.
Videóba legjobb jelenet, aszondja a trambulinnál: Woah, that's what I'm tal'.... és perec :D

És teljesen más: ezt nézzétek meg. Tegnap volt az Esti Showder-ben, de érdemes megnézni akár többször is, mert az ember egybõl összemegy 5 éves óvodásba.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Halihó

Edi drága::prosze:

Hasonlóképpen! :rofl:

Dina

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hát ezen nagyon jót mulattam. Voltak benne igazán mókásak, nem a szokásos idétlenségek. Az emberi hülyeség határtalan. Éljen.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
1:06nál a mászósok figyeljenek:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Bubi: a T1-es mentõt láttad a vége felé? :)

Halihó

Azt nem,mert az egy T-2es ;),abból is egy "újabb" tipus.

Azért egy MI-8as helikopteren gondolkodom,a múltkori õznézéshez jól jött volna.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
Lecsa: a nánási turkálókban semmilyen értelmes bicikli nem található, max ha nem egy naccerû 50 éves orosz, leharcolt rozsdás semmirekellõt akarnál venni, akkor találhatnál jó biciklit. A sokak által ismert nyiregyházi turkálóban is inkább a régiek voltak, a mostani áruban nem volt értelmes bicikli, a dorogi úti turiban meg összesen egy elsõ kerék volt, de figyelemre sem méltó.

ha érdekel vkit, egyik turiban van egy piros, német márkájú hosszú ujjú mez, 490ft. azért nem veszem meg, mert mostanában nem megyek szinte semmit keróval, így nincs is értelme, és bõ is rám.

ja, az egyik turiban van egy kondigép, amellyel mellre, lábra, hátra és karra is lehet gyúrni, össz. hibája hogy a fekvenyomónak nincsenek súlyai rajta, egyébként nagyon jó cucc. ára 45rugó-de a turis csaj nem enged belõle nekem semmit, mert én megvettem volna, csak ahhoz kicsit engednie kellett volna...mindegy:D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Halihó

Fegyverbe magyar! :D
Miket nem lehet venni...

Bubi: a T1-es mentõt láttad a vége felé? :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
jó a zenész csávó, fõleg amikor énekel. olasz vajon?

a gitárja kicsit hamis, de elnyomja a zenekar többi része, zsír:)

csipisz, mi van a körforgalommal? pánikolsz tõle?

NI! :D