Na! Akkor ma mi is legyen? Találjátok ki,
Legyen mondjuk egy rövid sprint! Vagy mászi??

Na! Akkor ma mi is legyen? Találjátok ki,
Sanyi, már megint megmondtad a tutit!
Amennyi a fényképekbõl láccik...én nem biztos, hogy kíváncsi vagyok a felvételre, de tárgyalási alapnak jó lesz:wallbange
:hahaha:
A muzsika nagyon adja Ádám, majd gyakorlok rá, felvesszük és azt közhírré teszed...
Én a terepet sem ismertem, a kondim sem olyan, a bringámról nem is beszélve, de ha kellett bevártak, tudtommal nem morogtak, anyukám sem panaszkodott, hogy csuklott volna itthon...
Szemre hányást tenni, magyarázkodni meg úgyis felesleges, szerintem ezt mindenki tudja. Aki fent volt, jól érezte magát, ki így ki úgy.
Azt a videót még azért megnéznénk Ádám-Pádre, ha Zs... le nem védi a jogokat. :-)
Egy kis "komoly" zene a kedélyek "lecsillapítására"
MightyMan: ha akarsz egy jó helyet én azt mondom: jávorkút, a kedvenc utam odáig felmenni...
és lefele se semmi. debrecenben (sok lesz a por:(): szerintem nagyerdõ/pallag-józsa, ördögdomb hogy legyen egy kis "mountain" is (mondjuk oda fõleg dh-sok és dirtösök járnak ha jól tom)
Azért egy MI-8as helikopteren gondolkodom,a múltkori õznézéshez jól jött volna..
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Halihó
Örökhajtós topikból
Ez nagyon jóóóóó,amúgyis szeretem az utcazenészeket,kár hogy kisvárosunkban csak ritkán tûnik fel egy-egy emberke.
Váz marad, két normális kerék kell meg egy revelation oszt jau az.
Csak csendben jegyzem meg: most pont lett volna alkalom egy kis rutint szerezni, de a banda nagy része Bánkúton maradt :cheers:
Persze így legalább csak pár ember számára derült ki, hogy nem mondtam teljesen igazat azzal, hogy tudom az utat:confused:...
Arról meg, hogy Debrecenben hogy lehet megtanulni bringázni a Chili csapat Dh szakosztályát lehet faggatni (Sunny).
jó a zenész csávó, fõleg amikor énekel. olasz vajon?
a gitárja kicsit hamis, de elnyomja a zenekar többi része, zsír:)
NI!
HalihóBubi: a T1-es mentõt láttad a vége felé?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE