Helyes
Eszetlen nagy zene... örök toplistás
akkor így is stimmel, Eszetlen Eszternek hívnak

Helyes
Eszetlen nagy zene... örök toplistás
köszi, hallgatom
és még tetszik is
Nekem is hasonlóan alakult a bringaszerelõi pályafutásom: 2009-ben sikerült felszerelnem a bringámra a rajtszámot, igaz, hat gyorskötözõvel, mert csak másodjára jött össze, ezért az elsõ hármat Atus levágta. Valamint egyszer felpumpáltam a kereket is. A többit ezután fogom gyakorolni.
Izom: Nálunk van párban 600ért.
Kerékpármûszerész képzés a gépipariban van, általában munkanélkülieknek átképzésként.
Én 92-ben végeztem esztergályosként a 109-esben. Ehhez van egy alapfokú CNC forgácsolói képesítésem. 1994-ben szereztem jogosítványt B,C kategoriában.
1996ban a honvédség keretein belül szereztem nehézgépkezelõi jogosítványt PKT gumikerekes buldózerre.(kerses rá a gugliban!)2005-ben férj lettem. 2006-ban A kategóriás zenészengedélyt kaptam sikeres vizsga után. 2008-ban lett érettségim. 2009.07.31.-én hivatalosan is Apuka lettem.
A kerékpárok iránti szeretetem 1998 körül kezdett kattogásba az agyamban.
Ekkor még esztergályosként dolgoztam, így nem sok idõ kellett az elsõ ipari csapágyas fejcsapágy, elsõ agy, elkészítéséhez. Nemsokára teleszkópot gyártottam ETZ elsõ villából. Hmmm 185mm vajpuha mozgás ,nyíltolajfürdõs állítható csillapítás,ÉÉÉs levegõs rugózás!
Mindez alig 6.5kg acél becsúszószárakal, egyedi villavállakkal aluból, marzo CR-MO villanyak, fékfelfogatás nélkül. Ez már csak a második munkahelyemen került felhegesztésre. Szintén a Medicorban készült el az elsõ vázam is, ami egy gepida krómmoli vázból és egy marin hátsó llengõkarból, valamint egy Noleen rugóstagból állt.
Természetesen Iparis forgáspontokkal. 13cm úttal, mostani DH vázakat is megszégyenítõ villaszöggel!Úgy kellett egyenesen tartani a kormányt mert be akart fordulni állandóan!
De nagyon büszke voltam rá!
Kerékpárszerelõ úgy lettem, hogy az akkori fizetésem a medicornál messze alulmúlta az életszínvonalamat és az elsõ adandó alkalommal leléptem. Egészen a Pótkerékig történt e lépés és ennek már 9 éve.
(Akkor még fejbõl tudtam az aktuális telók összes adatát csillapítását stb.)
Izom: 500Ft darabja...
Józanon is bakiztam már....felcseréltem a fékeket.De még az újrakötéssel is gyorsabb és precizebb voltam mint sok "szerelõ".Nincs OKJ-s kerékpárszerelõ képzés, hanem autodidakta módon, vagy egy képzettebb szerelõ mellett tudod megtanulni a dolgokat. MZ/X pl. közgazdasági középsulit végzett. Titty, meg hát mint tudjuk Õ a legfaszább, neki ez a vérében van. Csipisz meg részegen fordítva szerel össze vázakat, ettõl függetlenül jó szaki Õ is, dagadó mûszaki vénával.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Szerintem nem.De talán részegen.......
Most azon filózok,hogyan lehetne meghajtani az elsõ kereket is pl hajlékonytengellyel......v fékes cumó lenne,hajtásra a tárcsakonzolt használnám.Homokon elsõosztájú lenne!
Régen volt ilyesmi trek,meg a subaru is csinált hasonlót,asszen auto-motorban olvastam a cikket.
Várom az esetleges tippeket!
Halihóa vonaton hogy szállítok bringát?:chin: (azt azért tom hogy van biciklis kocsi...
)
Szerintem nem.De talán részegen.......Csipisz! Ezt nem Te raktad össze?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."