Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Eszter: Pont most akartalak megkeresni a wiwen, erre látom, hogy van egy függõ kapcsolatom. Most már "hivatalosan" is ismerlek;)

nna, látod, egyszerre jutott eszünkbe ;)
nincs 5 perce, h bejelöltelek :)

Amúgy meg ja, akar DH-zni, meg BMX-ezni meg mindent, meg persze továbbra is játszik nála az ákrobatik rákenroll is :bananadan

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
115 ml kell a RS-ba, de ebbõl valamennyi elfolyt a repülõúton. Majd utánaszámolok. Legyen 1 deci

Nem sértegetlek, de a Pájk nekem nem tetszik. Amúgy 11(?) éves lánynak kezdõ montiba kicsit erõs lenne. :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Szegény Anna elsírná magát ha azt a szörnyûséget kapná. Nehéz, csúnya és sokat mozog.

Most nézem indexen, hogy a Bükkben és a Mátrában havazik. És néhol meg is marad. Mondjuk itt elvileg 1-2 héten belül hirtelen fog változni az idõ, de 3-4 fok lesz és 1-2 nap havazik csak.

Most sértegetsz ? :D
Lehet, hogy nem Sid súlyú, de sztem kva szép és valóban sokat mozog... so what ?! Mittomén mire kell ...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Szegény Anna elsírná magát ha azt a szörnyûséget kapná. Nehéz, csúnya és sokat mozog.

Most nézem indexen, hogy a Bükkben és a Mátrában havazik. És néhol meg is marad. Mondjuk itt elvileg 1-2 héten belül hirtelen fog változni az idõ, de 3-4 fok lesz és 1-2 nap havazik csak.

Ki tudja? Lehet Anna a dh-t is kipróbálja majd.
Ésss 20.000!!

majdnem......:D

MightyMan: Lunática 10 éves kislányának kell a teleszkóp.
Eszter: Pont most akartalak megkeresni a wiwen, erre látom, hogy van egy függõ kapcsolatom. Most már "hivatalosan" is ismerlek;)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Minket ma Szoboszló alatt elkapott a jégesõ, csak úgy kopogott a kocsin. Jó volt nyári gumikkal csúszkálni.

Na kié a köv?

update, jaj Röfi megelõzött, bocsi h bitorlom a nevezetes posztot.
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nitr-O: Természetesen bontom, hány deci olaj kéne belõle?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

/Fabian Cancellara/

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Periszpók :D Rock Shox Pike. Nem sima gyorszáras, nem átütõtengelyes. AZ, érdekel Sid helyett esetleg ?

ööö... nem tudom...

valaki, aki ért hozzá, plíz help!! :help: érdekel...? :chin:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Wody: Boldog Szülinapot! ;)

Csipisz: Nem tudom kivel beszéltem, mert a végén csak simán lerakta, legalább bemutatokzhatott volna, már ha a hangját nem ismertem meg elsõre. (Jó poén volt, én sem hagytam volna ki. ;))

Bajka beszélt, az én telómról hívtunk, csak elrontottuk, mert Bajka késõn kapcsolta be a hangrögzítõt. :D

Sokat és boldogat Wody! Kint ma fél 6-kor 29 fok volt, képet majd rakok a blogba.

É ma már elõvettem a téli kabátot, meg a téli kesztyût :(
Woody! Boldog szülinapot!

MightyMan! Lunáticának szerintem nem a te Pike-odra lesz szüksége ;)

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Hogy mi érdekel-e..? :help:

Periszpók :D Rock Shox Pike. Nem sima gyorszáras, nem átütõtengelyes. AZ, érdekel Sid helyett esetleg ?

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Luna: átütõs pike nem érdekel?

Hogy mi érdekel-e..? :help:

Köszi mindenkinek a segítséget, a KTM sztornó, megjöttek a közeli képek, látszik, hogy a hegesztéseknél csupa rozsda a váz.
Atus jól kifogta, azokban a hetekben volt egy csomó olyasmi 18-25 E között. Mindegy, végül is van mivel munkába járnom, inkább a telóra koncentrálok.
Titty: Köszi a linket, meg sem tudtam nézni, valszleg hamar elkelt és levették.

Woody, boldog születésnapot! :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Sokat és boldogat Wody! Kint ma fél 6-kor 29 fok volt, képet majd rakok a blogba.

Röfi, bontva csak az ETA nem eladó? :)

/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Wody: Boldog Szülinapot! ;)

Csipisz: Nem tudom kivel beszéltem, mert a végén csak simán lerakta, legalább bemutatokzhatott volna, már ha a hangját nem ismertem meg elsõre. (Jó poén volt, én sem hagytam volna ki. ;))

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Jónak tûnik a Trek. A fara bemerevedik fékezés alatt, ami egy 180-at mozgó váznál már igen érezhetõ lesz, de ha combos a fiú kibírja. A mandíner elõtti ratatata-n nem szabad fékezni.:-)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Woody, boldog szülinapot!!
Ride 'n' roll

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Woody!! :birth: Boldog szülinapot!!!! Igazi szép õszi nap kerekedett Neked! :D

Dina

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Egy kis segítséget kért tõlem a volt kolis szobatársam.Kezdõ Dh-s és kinézett egy vázat.
http://piacter.bikem...t=257020&cat=80
Szerintetek megéri megvennie?
Nagyon köszönöm az Õ nevében is ha hozzászóltok a dologhoz.

Csipisz: tudsz adni msn vagy Skype címet ahol gyorsabban lehetne veled kommunikálni?

SZERINTEM, simán elmegy déházni ez a váz (bár nekem kicsit inkább back-country szagú). Az, hogy megéri-e... szét kell nézni a piacon, újonnnan mennyi, stb. Egy dolog viszont megragadta a figyelmem ezzel kapcsolatban...aszondja: "állítható fejcsõszög!" Ezmiez ?! Hogy? Ez most hogy ? :D Létezik ilyen?

Luna: átütõs pike nem érdekel?

Csipisz: B.Zolinak mondd már meg léci, hogy a héten szinte tuti, hogy nem fogok tudni eljutni hozzátok, annyi a meló, hogy betemet... :mybad:
Ellenben ha szombaton nem kell menni szüretre, akkor valszeg betolom a gépet...

Apropó, nemtom ki találkozott vele már, vagy ki látta, de van a városban egy régi (asszem 28as) tanya bike, minta'enyém csak nõi, és az is ki van pofozva ilyen türkiz-babarózsaszín vagy inkább már talán barackszín kombóra...feltételezem hölgyé, mert férfiember olyanra biztos nem ülne. Szóval egész faszásan összehozta/ták), nem-é ismeri valaki a gazdáját? :)

Ja, és muzsika :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szerintetek ez a bringa maximum mennyit ér? A hirdetõ srác ma küld róla vagy 20 képet mélben, ha jó állapotban van, érdemes megvenni...?

Ez nagyon õsi, én napi használatra ennyi pénzért inkább tovább keresnék.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Egy kis segítséget kért tõlem a volt kolis szobatársam.Kezdõ Dh-s és kinézett egy vázat.
http://piacter.bikem...t=257020&cat=80
Szerintetek megéri megvennie?
Nagyon köszönöm az Õ nevében is ha hozzászóltok a dologhoz.

Csipisz: tudsz adni msn vagy Skype címet ahol gyorsabban lehetne veled kommunikálni?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Nu, új váz beüzemelve... új bo|v/w|denezés is... alligator I-link ment fel rá, kíváncsi vagyok, hogy fog produkálni. Óje!