Nekem a holt szakasz az 510. kilóméternél jön elõ.
Végre aki bír is menni és nem csak mellédumál! Lehetek edzõpartnered?
Nekem a holt szakasz az 510. kilóméternél jön elõ.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ne kapkodd el (5.-én jön a fizu)! Decathlon-t Debrecenbe, karácsonyra ezt kérem a Jézuskától! Tényleg tud valaki valami titkos infót mikor lesz?!
Orsi:kicsi vagy(méretben
)azért nehéz neked feltenni
Jó hogy hazajöttél.....
én is szívesen csatlakoznék, ha ki tudjuk kerülni a döcögõs részeket... ott mindig elakad a pótkerekem :cry:Az igazi ultra nagy kör az Debrecen - Bad Goisern, ott rárakom a 200-as Salzkammert, majd beérkezés utána hazatekerek így öregesen.
Gyengék vagytok! Én megyek a föld körül. 80 nap alatt!
Az igazi ultra nagy kör az Debrecen - Bad Goisern, ott rárakom a 200-as Salzkammert, majd beérkezés utána hazatekerek így öregesen.
mert akciós volt 40-ért az út szélén és azt nem lehet ott hagyni-
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nekem a holt szakasz az 510. kilóméternél jön elõ, ha szembeszelet kapok végig. Ilyenkor már érzem, hogy vissza kell fordulni, meg aztán a kulacsból is elfogy a víz fele már.
De ez a rövidebbik kör.
Dina
jó lenne kipróbálni, bár jelenleg biciklire nincs felesleges 30 rongyom,
egyelõre a városi kap egy kis felújítást HA MEGJÖN A KERÉK A MINDENIT!
szombaton hazamegyek érte, oda jön, nem ide Debrecenbe
Nem téged szóltalak le, hanem a "feltalálót".:chin:
A tökéletes technika tanulható. Görgõn, fixivel, vagy csak úgy, h odafigyel az ember a kör-körös hajtásra.
Mindig elfelejtem, hogy itt vérprofik vannak tökéletes technikával, bocsánat kedves mackó úr :-P
tök vicces, mikor kipróbáljátok, és megijedtek hirtelen, mindig irtok egy újabb tesztet álnevekkel:D de nyugi negyedik ember nem tudja meg:D és bocsi a poénkodásért ha valakit megsértenék:)
egy próbát megér:D
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."