Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Napi idézet címû rovatunk mai epizódja: "A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben elõforduló anyag a Világegyetemben." /Thomas Alva Edison/

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Itt a tuti :)
"Oral sex is always a great last minute gift idea"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Mackó!

A szombati terep hány órakor és honnan indul??

Dina

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Az a kék Trance amire ráborult Józsi bácsi vasa?

:D Remélem az :lol1:
Remélem valaki le is hányta :lol1:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Az a kék Trance amire ráborult Józsi bácsi vasa?

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Ma valami kék giantot szerelek,remélem legalábbis eljutok odáig....Sorry Padre,sok a meló!

No para :) Bocs, hogy reggel nem olvastam a züzenettttedet :D És köszi, hogy ilyen gyorsan meglett, de remélem finoman bántál vele :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: igazad van. Hülye vagyok, hogy fejjel megyek a téglafalnak. Sajnos csak a kommentjeidet lehet egy kattintással eliminálni, így akkor marad ez a dolog;)

Bölcs gondolat.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csipisz: majd szombaton szedem szét a másínát, max. átviszem majd hozzád. (tudomhollakol;))

Coldi: igazad van. Hülye vagyok, hogy fejjel megyek a téglafalnak. Sajnos csak a kommentjeidet lehet egy kattintással eliminálni, így akkor marad ez a dolog;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Látod Coldi, vannak emberek (akár én is), akik észreveszik magukat anélkül, hogy szólni kellene nekik. Az, hogy Te mész napi szinten 150-200 km-t, rajtad kívül igazából senkit nem érdekel

Azt én nem írtam, hogy napi szinten megyek 200 kilót, éves szinten még csak 8e-nél járok ha ez érdekel! Kerékpáros sporttal foglalkozó oldalon nem tartom kikívánkozó dolognak azokat amiket írok, ha ez valakit irritál az egy kattintással kikapcsolhatja a kommentjeimet!
Gratulálok Gábor, hozod azt a formádat amire szerintem itt senki sem kíváncsi!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Sziasztok nefi3 vagyok vettem egy bringát és a véleményetek érdekelne.
Ez egy Specialized hardrock 50000-píz volt

A véleményem az,hogy piros.akkor szarabbul festett amikor én láttam,a villa rozsdásnak tûnt.Emiatt valószínûleg tele van mocsokkal.Egy szervíz tuti kell neki fõleg tél elõtt.A többivel asszem sebaj.Szóval találkozunk....

KM:Kb 10 éve az akkori barátnõmmel,akinek zéró kondija volt,áttekertünk szolnokra a 4 esen.Egy szutyok teszkója volt,megmálházva,fos fékek és váltók,2.1 es terepgumi.Többször kérdeztem akar-e vonatra szállni,de végigtekerte a 150-et.
Na ebben a formában esetleg érdekes pár kilcsi.

Epyc:Majd hozd be a tárcsát.Csak kíváncsi vagyok,tudok-e csodát tenni.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Látod Coldi, vannak emberek (akár én is), akik észreveszik magukat anélkül, hogy szólni kellene nekik. Az, hogy Te mész napi szinten 150-200 km-t, rajtad kívül igazából senkit nem érdekel, emiatt nem is értem, hogy ezt miért kell kihangsúlyoznod. Arról nem is beszélve, hogy nem tartok dicsõségnek egy ilyen dolgot. És el is mondom, hogy miért nem. A kerékpársport is olyan, mint a gyúrás. Pusztán csak gyakorolni és menni kell, amennyi idõd van és elõbb-utóbb le tudsz gyõzni csomó akadályt és kilómétert (ha tehetséged is van, akkor kiemelkedsz a sok ember közül, mint itt az ifjak, Dani és Levente). Neked van annyi idõd, hogy menj naponta 150-200 km-t és itt jön a fenti "tézisbõl" a kérdés: és akkor mi van? Neked ennyi idõd van erre, nekünk meg nincs ennyi, mert: van családunk/munkánk/más hobbink még a kerékpársport mellett, épp ezért nem is tudunk veled örülni a kilómétereidnek. Remélem sértõdés és nagy "elhagyom a várost" monológ helyett inkább átgondolod a dolgot. Nem bántásból írtam a fentit.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: nem érzem magam méltónak a társaságodra ;)

Legalább belátod és nem nekem kell kimondani :-)

Szombaton aki úgy érzi, hogy még gyûjtögetne néhány kilcsit a moszkvai tél elõtt, az csatlakozhat bátran egy 120Km körüli országúti lájtos szédelgéshez!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

köszi Röfi!:D...amúgy meg amit a tescoba vehetnék az még XC-re sem jó!:D
már találtam vami olcsóbbat:D(csak még az is 400 ropi...:wallbange)

Vegyél egy használt 125ccm-ös crossmotort, szereld ki a blokkot és hajrá! Tekerni úgyse akarsz, igaz az elején meg kell lökni! Pl ezt, 115-bõl kijön!

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
köszi Röfi!:D...amúgy meg amit a tescoba vehetnék az még XC-re sem jó!:D
már találtam vami olcsóbbat:D(csak még az is 400 ropi...:wallbange)
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Röfi: nem jelzi a rendszer, hogy küldtél volna üzenetet. Mindegy, választ kaptam.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Itt is vannak ügyes és rátermett bringások:

http://video.xfree.h...26be5d#videoloc

A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
És a göndör fürtös fejével mi van ahogy megfogja a betont majd felpattan?
Igen, ezt már Jackie Chan is beadta zu fusz( lábon), csak rajta volt sodrony.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Igen, csak rohantam, mert rossz helyen parkolt az autó... (pirul)
Köti: Olyan nem létezik... Vagy látogass el a Tecsóba, vegyél egy "fullyt" és a matracosztályon egy nagy szivacsot amit magad köré tudsz tekerni. :D

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
hahó!
segítsetek már nekem, "pénztárcabarát":D downhill bringát keresek és még nem nagyon vagyok otthon ebben a szakágban:)...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Röfi: jaja, egy ideig elgondolkodtam azon, hogy a picsába nem törik 40 darabra a keró az emberrel együtt, amikor lapra érkezik 5 emelet magasról, de jobban megnézve a videót, látszik, hogy kamu:) Maga az ötlet viszont nem rossz, bár gondolom sokat nézhették Jackie Chan-t ;)

(ízlett az ebéd?:D)