Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
ezt így péntek este mindenkinek, ivás elõtt-után-közben :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Sajnos még nem rondítottam bele a kis hegyi falucskába, csak Sierra Nevadáig (a településig) mentem fel kétszer. Sajna December elõtt esélytelen, hogy feljussak oda. Mondjuk a város fölött a hegy fehér sapkát húzott a fejére és még most is van rajta jópár fehér szösz, miközben lent 26-28 fok van napközben.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Holnap este mehetnénk egy erdei kissebb-nagyobb kört,aki akar írjon,és kitaláljuk.
Gyere Padre,nehogy kiderüljön hogy most már féktelen leszel....

Jaúvan, érkezem :) Majd látom, hogy mennyi lesz a dolog, lehet engem is érdekelne egy esti tekergés...

ÉS, ugyanitt eladó Shimano Deore BR-M525-ös elsõ és hátsó hidrás komplett rendszer, tárcsával. 2005-ös vétel asszem, de jó állapotban van, bár errõl igazán helyénvalót Csipisz tud mondani, õ látta most.
Akit érdekel esetleg, írjon privit és a többit ott megbeszéljük.
"Oral sex is always a great last minute gift idea"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Holnap este mehetnénk egy erdei kissebb-nagyobb kört,aki akar írjon,és kitaláljuk.
Gyere Padre,nehogy kiderüljön hogy most már féktelen leszel....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Padre: ha ennyire nem bírsz magaddal,hát gyere!Jobb mintha gyógyszerre költenéd....:)

Sorry, de már valóban nem nagyon bírok magammal :) Nemtom, hogy az, hogy alapból a Rock Shox-ok szimmeringjei nincsenek megzsírozva és csontszárazok, és most hogy meglett ez dobott rajta ennyit, vagy valamit varázsoltál rajta, de kb. mintha tök új teló tök új élményeket adott volna ma, kurvajó volt hazafele, iszonyat élveztem, lehet csak bebeszélem de szerintem szebben mozog.
Holnap meg szerintem érkezem, teendõim fv-e :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: Tavaly árulták szettben a cuccot, idén csak vázként került a piacra. A "csoda" villát pedig külön nem árulják, árulták. :(

Coldi ügy: Mackó és néha mi is letekerünk ennyit, vagy közel hasonló távot. Mi is szivesen beírjuk, úgy ahogy Márton Gabi a rövid sprintet és a mászit, holott tudjuk ez lehet senkit sem érdekel... Akit nem érdekel, vagy irígykedik az ugorja át és kész. A 24-en pedig senki sem ajánlotta fel a segítségét, Istvánnak is azért jól jött volna néha a segítség, szerintem így teljes a kép.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

na ezt meg már nem is értem, de mindegy, betolok ma pár sört, akkor már jobb lesz, majd visszaolvasom akkor:)

hopsz, van is itthon egy, kezdem:D

HELYREIGAZÍTÁS!

NIGHTRIDE november 2-án hétfõn, és nem októberben, mert az már elmúlt

nem én vettem észre, hanem szóltak:shit:

töményre is szükségem lesz :winko:

Holnap 'gyössz Loviba? Hehehe... Na egy mondat erejéig Don Chicholino Sophoka De Bike leszek, hogy beleszóljak eme romantikus szappanoperába:
Én is magányosan tekerek legtöbbször... nem vok egy közösségi arc, nehezen oldódok... lehet coldinak is ez a baja. Vannak magányos kutyák, farkasok...

De egyébként meg ki nem szarja le. Vannak ennél nagyobb problémák is... pl összegyûlt már a pénz szerencsétlen Izaúra kiszabadítására?

Ja attól meg, hogy Soproni Szõke Ciklont (is) szoktam inni nem leszek buzi... na most helyettesítsd be a "kiírom a kilóméterek számát" és "lamer" szót a megfelelõ helyre a fenti mondatba! Uff!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na ezt meg már nem is értem, de mindegy, betolok ma pár sört, akkor már jobb lesz, majd visszaolvasom akkor:)

hopsz, van is itthon egy, kezdem:D

HELYREIGAZÍTÁS!

NIGHTRIDE november 2-án hétfõn, és nem októberben, mert az már elmúlt

nem én vettem észre, hanem szóltak:shit:

töményre is szükségem lesz :winko:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

ja elsõsorban-t nem is írtam.

Elsõsorban mászi és celeb :-) Ez viszont mindenkit érdekel :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én nem állok senkinek a pártján, és nem is vagyok senki ellen

de azt mostmár KURVÁRA nem értem, hogy miért zavar az embereket, hogy beírja a másik, hogy hol tekert és mennyit. lehet épp így találnak egymásra a bringások, legyen az országút, hegy, vagy võgy.

másodsorban ez egy kerós fórum. vannak más témák is, akkor sem szólunk bele, hogy "engem nem érdekel a kocsid, vagy a számítógéped", hanem vagy jön válasz, vagy nem.

ja elsõsorban-t nem is írtam.

Teleholdas Ride: október 4-én, vasárnap, akkor van telehód. Idõpont lehetne este 7 óra, akkor már jól fenn van. De lehet felõlem este 11 is, csak másnap oviba kell menni:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Újabb személy indult saját bizonyítványáért :-) Még valaki? :-)

Tudod te hányan nem mentek el a 24-re akik ráadásul már be is voltak szervezve? Én senkinek nem tettem ígéretet, csak szerettem volna menni! Az, hogy nem mentem segítõ hiányában az csak azért volt mert azok akik már "megcsinálták" lebeszéltek róla, azaz meggyõztek, hogy kell nekem is valaki. De ez csak rám tartozik kedves Csipisz!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Coldi: :-( Egy-két fórumos túlkapásomon kívül egyébként sem ismerjük egymást, úgyhogy nem fogok hiányozni senki sem, jó körözést kívánok minden indulónak!
Ezt 24 órás elõtt írtad.ha igazi kemény arc lennél,nem lett volna elég az az olcsó kifogás hogy nincs segítõd....Istvánnak sem volt, a miénket is csak alig használta.Õ is írhatna ide,pl azt hogy egyhuzamban kiteker biharba néha 30 valahány órán át,de õ már bizonyított önmaga elõtt.Azóta sem ismerünk,jönnek itt a kilométerek, meg hogy hol,de kérdem én(is):kit érdekel?
Nem vagyok irigy rájuk,jobbszeretek társasággal hegyen menni, ahol legkevésbé sem a kokaskodás a téma.Ha akarsz valamit elérni a kilométereiddel,miért körözöl egy helyben?Menj a tour ra,ott bizonyíthatsz!Én nem kapcsolok ki senkit, egyszerûen Izom módszerét alkalmazva átugrom....bár csak a lényegtelen részeket.
Eléggé sekélyes dolognak tartom,hogy ennyire kilométerekben méred azt az utat,nem tapasztalatban vagy az út tiszteletében.

na most hogy kinéztem az ablakon, pár nap múlva telihold, mehetünk megint az erdõbe lámpával, vagy anélkül akár már este 6-7 tõl, és akkor fürdetésre mindenki hazaér

Ha van telihold,lámpa mineK?Én is jönnék,ha felírod hová és mikor,meg persze ha jöhetek.
Satnya senki lévén nekem 6700 kiló van az órámban idémrõl a montin, a java terep,de ebbe besegített az is, hogy melóba is azzal jártam, napi 45-50 kilcsit az erdõn át hadházról.Mióta civis lettem,a fixi kapja a jót...

Padre: ha ennyire nem bírsz magaddal,hát gyere!Jobb mintha gyógyszerre költenéd....:)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

De miért nem írod fel? Ha fel tudok addig kelni, akkor mennék, de nem tudom mikor mennénk, úgy meg nehéz.

írj privátot neki

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mivel nincs is más bringád.:P
Én meg annak örülök, hogy ebbõl kb. 3000-et velem tekertél.;)

Halihó

Örülök,hogy örülsz,én nekem kellene örülnöm,hogy veled tekerhettem ennyit és fejlõdtem/vagy felnõttem.... :)
A fixiben is több van mint egy ezres bizti....

Röfi: ilyen,meg ennyi egy vázszett....Ezek szerint nem csak az elsõ váltó/üléscsõ "esett le".
Itt a carbon/titán spec vellád :D

De miért nem írod fel? Ha fel tudok addig kelni, akkor mennék, de nem tudom mikor mennénk, úgy meg nehéz.

Mackó: Dina a kedvemért írta be a közösbe,mert én sem voltam még veled ott,...de kiokosított.Engedelmeddel be is írnám akkor még a tudatlanok kedvéért,hogy 9.00 Vezér utca sarka..
Remélem addig végzek én is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Halihó

ma meglett az 5000-ik km-em az idén,MONTIN.... ;)

Mivel nincs is más bringád.:P
Én meg annak örülök, hogy ebbõl kb. 3000-et velem tekertél.;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Én már rég nem írok fel nyílt infót ilyesmirõl.
Te meg úgyis tudod, ugyanakkor és ugyanonnan, mint eddig. (Vezér)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ha már önfényezés: ma meglett az 5000-ik km-em az idén,MONTIN.... ;)
Igen,vannak egyesek akik napközben is el tudnak menni tekerni,eddzeni,miért fáj ez?
Az meg hogy Coldi beírja,hogy hol,mikor mennyit ment,néha vicces,néha szivesen elolvasom és irigykedem....
Holnap meg jöhet minden hétvégi harcos a lõtérre(vagy hova),de a bökönyi kocsma az biztos pont :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én sem értem, hogy miért fáj ez nekik

na most hogy kinéztem az ablakon, pár nap múlva telihold, mehetünk megint az erdõbe lámpával, vagy anélkül akár már este 6-7 tõl, és akkor fürdetésre mindenki hazaér

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Kinyírtátok Coldit! Ti szemeteeeek!

Na igen, az elkövetõknek biztosan felemelõ érzés a szórakozás eme fajtája :-) Én is jót röhögtem :-) Bakker ilyen gyenge fájdalomküszöbbel élni? :-) Nem képesek elviselni egy egyszerû kerékpáros rövid történeteit mert beleírja azt is, hogy 200Km körüli távot tekert és néha még 48-cal is tette azt?! :-)
Na, most megiszom a boromat és vidám leszek! :-) Aztán kimegyek és összeaprítok vagy 2q tûzrevalót (gázzal fûtök, de putyin óta .... ) majd ha már fáradok a baltázásba, akkor pihenésképpen megtervezek egy nagyjából 200Km-es országúti távot holnapra, olyat ami szép környezetben vezet. Ez olyan 6-7 órát fog elvenni az életembõl, de holnap nincs meló és ennyit a család is megbocsájt. hoppá, önfényezés történt :-)

Holnap szép száraz idõnk lesz, használja ki aki tudja!

Jut eszembe Nitr-O, szûz-e még tõled a közeli Mulhacén?

MightyMan

MightyMan

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Csipisz, holnap ha úgy alakul, hogy délelõtt beugrok a boltba, fel tudjuk górálni az új fékeket? :D Nem bírom ki köv. fizuig :D