Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma: azért stücni csak van azon a binyiglin nem?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Holnap suliban vagy, igaz? Bevinném a Treket, betegeskedik. :cry:

Hát a nyereg adta?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Csak akkor hozod ha suliban vagyok?:D
Mi baja lett?

Igen, csak akkor viszem. Félek, hogyha Te is ott lennél szétkapnád a telómat, és gyorsan megszervizelnéd, amíg nem figyelek :D
Kotyog a zXT hajtómûvem, remélem tudunk vele vmit csinálni, és nem kell csapágyat cserélni, meg az alsó váltógörgõm beállt, és nem tudom, hogy csak én vagyok olyan béna, hogy nem tudom kiszedni belõle a csapágyat, vagy tényleg nem lehet. Szétszedtem amennyire tudtam, megzsíroztam, de nem adja.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Halihó

Biztosra megy.... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Mi baja lett?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

A kéken ma kimentünk asszonykámmal és János Baráttal vekerire, marha jó az út kivéve úgy 200 méteren, fancsika után a csatorna mellett,mert ott eltûnt.Kissé lefagyott a pofám, hiányzott róla a bozót.....nagyon látványos az erdõ,megéri kinézni!

http://vekeri.lordcs...z.fotoalbum.hu/

(2 a 32 582 657-iken)-1 : Csak hogy egy nagy számot írjak....ráadásul prím!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
A kéken ma kimentünk asszonykámmal és János Baráttal vekerire, marha jó az út kivéve úgy 200 méteren, fancsika után a csatorna mellett,mert ott eltûnt.Kissé lefagyott a pofám, hiányzott róla a bozót.....nagyon látványos az erdõ,megéri kinézni!

http://vekeri.lordcs...z.fotoalbum.hu/

(2 a 32 582 657-iken)-1 : Csak hogy egy nagy számot írjak....ráadásul prím!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

60 km-en mentünk egy 34-es átlagot. Úgy hogy te semmit nem vezettél? Akkor te is ott voltál!!
De az közel sem 150km. Rövidebb távokon tudok gyors lenni. A 150km nekem már sok.

Montival én sem bírnék 150-en 34-et átlagban, ilyen távon minden egyes Km/h-ért már óriási csata folyik. Jó példa erre egyik 230-as túrám montival 10 óra alatt megtéve, ami ugye már csak 23 Km/h-ra jön ki, de még ez a 23 is nehezen ment, csak erõltettem a 10 órát, pedig frissen indulva mi az.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Rendben.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Szerintem sem ér ennyit ez az oda-vissza fricska. Majd négyszemközt baszogatjuk egymást.;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Na ez a ki vezetett kit dolgot hagyjuk... Lásd HHH-ról haza a múltkor, ha nem állok félre elõröl egyikõtök sem áll elõre. De tényleg mindegy.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
emlékszel amikor te az országútiddal jöttél velem én meg a montival voltam. Igaz virsligumi volt nekem felrakva, de akkor 60 km-en mentünk egy 34-es átlagot. Úgy hogy te semmit nem vezettél? Akkor te is ott voltál!!
De az közel sem 150km. Rövidebb távokon tudok gyors lenni. A 150km nekem már sok.
Egyébként meg nem egyszer jöttél már velem/velünk. Te tudod a legjobban.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem te szoktál emlegetni jóval 30 fölötti átlagokat montival?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

150km/5óra Ez is 30-as átlag, Kkrisz tollából ettõl sokkal keményebb tempót is kaptunk már 61,2-es max sebességgel egy fully montin...
Ki is mond nagyobbat? :D

Röfi, te még mindig itt tartasz? Én már el is felejtettem. De az max sebesség volt, nem átlag. meg persze én Chuck Norris tanítványa vagyok! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

150km/5óra Ez is 30-as átlag, Kkrisz tollából ettõl sokkal keményebb tempót is kaptunk már 61,2-es max sebességgel egy fully montin...

Ugyan már! Schobert Norbi "Nagy fogyás" c. mûsorában is 2 óra alatt tekertek le fejenként 90 km-t spinning gépen. Ha nekik sikerüt... Hát hol vannak azok az emberek Hõsünk teljesítményéhez?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldit meg lehetne a Touron is indítani olyan átlaggal,montival meg bármelyik világversenyen.Nem is tudom miért hagyjuk itt elkallódni...Ahelyett,hogy egyesek itt letiltják,inkább fel kellene karolni,és szponzorálni!!!

Kolléga, melyik az az átlag amelyikre gondolsz? Mert itt már van annyi szám, hogy már teljesen belegabalyodik még a józan ember is :-) Mer' gondolom nem ez az utóbbi 150Km/5h montival lenne az? Ebben sokat segített egy faszállító kisteherautó is aminek a szélárnyékában hepáztam vagy 20 Km-t, mindig arra ment amerre én, nem nyomta neki max 50-nel ment.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Röffencs:a fixire nem kell bowdentok(mert hova is..),a montimra meg vettem a múltkor 25m-t.Az kitart egy darabig,igaz csak fekete.Lõteret most már tudom,hogy hol van,mehetünk,de Mackó is ráér 15-e után napközben is...
Coldit meg lehetne a Touron is indítani olyan átlaggal,montival meg bármelyik világversenyen.Nem is tudom miért hagyjuk itt elkallódni...Ahelyett,hogy egyesek itt letiltják,inkább fel kellene karolni,és szponzorálni!!!

Errõl a hercehurcáról nem rendel valaki véletlenül? Becsatlakoznék hozzá...

Nyugatihoz tök közel van...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Errõl a hercehurcáról nem rendel valaki véletlenül? Becsatlakoznék hozzá...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Arra a két binyiglire gondolsz ami a képen látható? ;)

Amit ezért kapsz!:D
Twelve times ironman