Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szerintetek ami 622/23-as belsõ mehet a 622/32-es külsõhöz?

tartani fogja, amit belefújok 4-5 bar-t?

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Valakinek egy jó ortopéd orvos ismerõse nincsen véletlenül?

Dina

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Soma: nekem egy 4 mpx es kodak cd40 em van,a jobb képeim egy zd710 rõl származnak,de az éjszakai képeket még nem tudtam értelmes minõségre hozni,mivel ezt csak kölcsön kapom apóstól néha....Szóval kell egy jobb gép.......

Rassz:Személy szerint engem kiráz a hideg ha romát látok,persze tudatában vagyok annak hogy köztük is akad ember.De semmiképpen a sitten szétgyúrt szántásra alkalmas példányok között...
A gyilkos meg gyilkos,helyben fejlövést érdemel,nem ügyvédet,bármely rassz tagja.Pszichésen nem igazán van rendben ha valakinek ilyen lazán megy az ilyesmi....menjen koszovóba,vagy sétáljon egyet az erdõben,de kötelet vigyen magával.De ez tényleg nem ebbe a topicba tartozik,bocs.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Halihó

16-19-ig ráérek...

Már látom, jó banda jön össze az alapozáshoz.:)

Még valami: húzzátok be a kéziféket cigányilag, mert a moderátor kitilt!

Arra ott van több/más oldal.:scared:
Twelve times ironman

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó

Sétáltam egyet az erdõben,lenyugodtam... :)
Mindenkinek ajánlom,csudiszép az erdõ,s azok az illatok....hmmmmm

Meg azok az állatok... engem is megállított (elémtoppant, hogy se jobbra, se balra) két kaffer, hogy segítsek betolni a lepusztult kocsijukat a földúton... nem hittem, hogy a tolás után még meglesz a canga...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

péntek környékén akkor egy pingi-pongi?

Halihó

Most héten csütörtök,vagy jövõ hét péntek 13-a ;).Döntsetek.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ez engem izgat!

Gyere!

Mindíg könyörögni kell neked! :D
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

15-e után minden nap mehetünk ki reggel 8 körül, aki nem bír felkelni, feküdjön le korábban!

Ez engem izgat!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Sétáltam egyet az erdõben,lenyugodtam... :)
Mindenkinek ajánlom,csudiszép az erdõ,s azok az illatok....hmmmmm

Pókmalac
Fixi

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Hello!
izom: :D
más: nincs valakunek elfekvoben olcso, meg hasznalhato 622-es gumija outira?
koszi w21

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
buzi ügyvédek! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Én csak azt sajnálom, hogy még nincs megfelelõ ítélet, legyen ez akár rasszizmus, akár nem.
Komolyan mondom, hogy örülök neki, hogy a mérnöki pálya felé indultam el. Én képtelen lennék védeni olyan embereket, akik ilyen brutális kegyetlenséggel öltek meg egy másik embert a saját gyerekei szeme láttára. A belem fordulna ki ettõl az egésztõl.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

öö soma... nem az olaszliszkai tanárra gondoltál véletlenül?

Olaszliszkán ölték meg....

(A cigánygyilkosságok áldozatait nem csak én szerintem a magyar titkos szolgálat választotta ki és intézte el. Ha már van egy fajinn mesterlövészpuskám akkor biztosan nem ilyen embereket lövök le, hanem jó nagy kafferokat akik a saját fajtájának is ártanak. Tipikus mint a magyarok nyilai eset. Ha valaki meg akar fenyegetni valakit, akkor nem a lakatlan házának a lábtörlõjét gyújtja fel molotov koktéllal.)

NNa de ez egy debreceniek ide topik!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
ÓÓÓÓ, Soma!
Azok a nyomorultak akiket lelõttek, azok érdemelték meg a legkevésbé. A "bátor" elkövetõk a legkiszolgáltatottabbakat pécézték ki. Miért nem mentek olyanokhoz legénykedni akik velük egy súlycsoportban voltak? Mert lehet, hogy visszaütnek, lõnek?
Elég olvasott vagyok napi hír szinten, de én sehol nem olvastam olyan nyilatkozatot, hogy a Szögi Lajosra emlékezés rasszizmus. Ilyen hülyeségeket ne írj, mert valami tudatlan majd rád hivatkozva így adja tovább és városi legenda lesz belõle.
Lehet utálni azokat a cigányokat akik rászolgálnak (én se cigányt, se magyart, se senkit nem kedvelek aki másnak árt fizikai vagy vagyoni szinten), de a megemlékezés és az együttérzés minden áldozatnak kijár.
Az eset Olaszliszkán történt, de a tanár tiszavasvári volt.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Én nem vagyok rasszista,csak a cigányokat nem szeretem,de piszokul...

Akkor benned két különálló személyiség lakozik. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
öö soma... nem az olaszliszkai tanárra gondoltál véletlenül?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

15-e után minden nap mehetünk ki reggel 8 körül, aki nem bír felkelni, feküdjön le korábban!Mászás és edzõpályakijelõlés lesz a ruszkik által összedózerolt dombokon, nem az élõvilágot megyünk bámulni, ha véletlenül éleslövészet lenne, megyünk Bökönybe sörözni.:beer: Vagy a záráson kívül bohóckodunk, ami nem ér semmit. (Tehát megyünk: :beer:)

16-19-ig ráérek...

(amire leírtam lejárt a 15 perc,lassú vagyok.)

Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
én is fotóztam a holdat a vekerinél

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Vagy némi tehetség..................

Halihó

Némi kitartással,"kevésbé jó géppel"(Olympus SP550) is lehet teleholdat fotózni.

Mert az is egy hülye, :mybad: aki egy ilyen bûnügyi szempontból fertõzött területen, bringatárolót akar üzemeltetni.
Épelméjû ember szerintetek betámaszt ide (pénzért!) akár egy csotrogányt is?

Amikor odaköltöztünk(nem mi csak a MÁV melóhelyem :) )kaptunk egy állandó vagyonõrt is a portára..Akkor még furcsáltuk,hogy minek kell minket õrizni,de az elsõ hetek éjszakái után már érthetõ volt... :(
Rendszeresen odajárnak a cigányok minden gondjukat intézni,akár szaporodás,akár könnyítés miatt.Nem gyõzték elhajtani a sok brazilt...Nem is beszélve az ott parkoló kollegák kocsijaitól,meg a bicikliktõl.
Az a bringatároló,meg úgy ahogy van bontásra érett!Azért nem csinálják csak,mert a hullámpala amivel fedve van "veszélyes" hulladéknak minõsül ebben a nagy EU-ban...

Na meg már ha cigányok:az országos roma vezetõk ma megemlékezést tartanak a meggyilkolt elsõ cigány emlékére,bezzeg amikor a tiszalöki tanárra emlékeztek meg mások az meg rasszizmus...
Én nem vagyok rasszista,csak a cigányokat nem szeretem,de piszokul...

Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szanyi: Látom kaptál kábelt...Jók a képeid!Milyen masinériával gyártottad õket?A tegnap éjszakai tekerésem során egyetlen holdfényes képet sem sikerült lõnöm....Kéne egy jobb gép!Vagy némi tehetség..................

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."