Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Miért van szék a szinpadon? :)

Utána ez jött: :D
Rúd nem volt a közelben...........

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Miért van szék a szinpadon? :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Nn Ynga
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Tittyman: Küldhetsz privátot, töröltem.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Soma: Szétfûrészelni csak akkor tudjuk, ha már nem visszaváltható. ;)

Micsoda perverzitás, Röfi te darabolós gyilkos :-) bár ez a csorgatós idõjárás szolgáltat hozzá némi melankóliát :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma: Szétfûrészelni csak akkor tudjuk, ha már nem visszaváltható. ;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
DT-nél hajlítgattuk a karbon telószárat,("üresen")erre a srác odahozta az új alu telószárukat,aminek a hídja szét volt cnc-zve,nyeklett-nyaklott,DE ráillesztette a másik felét(szintén kimart ultrakönnyû anyag)és a villaszár meg se mozdult!Olyan brutálmerev lett mintha már össze lett volna építve,és alul is fogná vmi a papucsot...nem semmi.Képek leszek rólla.Volt szétfûrészelt Spec karbonváz is Röfi..Na majd ha megtörik megint mi is csinálhatnánk egy olyat ;).
Krisz:Kellys nem volt így nem hoztam neked.Rocky katalógusokat megint a földön taposták,de lehajoltam egyért:D
Tomika szerintem meg még kint fotóz mindig :D :D :D
Jó éjt mindenkinek.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

http://www.chainreac...x?ModelID=39770
Egy ilyenre mindenki a vendégem.................................................ha ötösöm lesz a lottón! :D

Halihó

Rendben :),én nem utasítalak vissza.Volt ilyen is Brnoban,jól lefotóztam,ujjlenyomatom ott van rajta ;).Holnap majd fellököm a képeket.
Kint is látszik a válság,(az ingyen sör pl csak egy helyen volt alkoholos,a többi 0%,de azért az ásványvizet nem kellett inni egész nap :D)egyes standok látványosan összementek, de így is akadt mit nézni,és végre feltûnt egykét fixi is.

Soma: kúvvajó :D:D:D

Örülök,hogy örülsz :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem is megjött az 1. négy hét alapozásom e-mailben, ahhoz elég egy pulzusmérõ is :)

Lökd csak ide be az egyik napodat ;) Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben más, mint az Olisulis!

Csipisz: te egy tündérbaba vagy :D Csípom a szájad szélit ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Látom már neked is csak Trek bringát szabad nézegetned :D Ilyen a ti hivatalotok!;)

Hehehe........A gt fixim ilyen színeket fog kapni asszem, eddig csak fejben volt meg, de valóságban még ütõsebb ez az olajzöld-barna-fekete kombó.
3 tizedig egyenes a tárcsa.....vésztartaléknak jó, legközelebb visszük!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

hátsó féked nincs is? vagy ez kontrás keró?
az a sárvédõ úgy látom nem a legjobb vétel volt, elég keveset foghat fel. vagy nem?

Bármilyen meglepõ a hátsó teszi a dolgát és mióta az elsõre felkerült a "gumiszoknya" pótlás, az is pöpec. Hátsófékem meg sose volt.

Korcs, honnan jött a krumpli elnevezés? Miközben fej káposztával szaladgálsz :-)

Messze vidéken szlengben a krumplit a régi, kisértékû karórákra használták. A városim is így épült... réginek , kisértékûnek.... innen a ma már kultikus név. Aztán építés közben valahol elcsúszott az értékhatár:-DDD
Egyébként múltkor tényleg egy fej káposzta volt nálam, az asszony imádja a paradicsomos káposztát.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

A te wattmérõs, téli alapozásodhoz elé egy multiméter is.... ;)

Nekem is megjött az 1. négy hét alapozásom e-mailben, ahhoz elég egy pulzusmérõ is :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Vagy felrakni egy dinamós lámpát......ha már világít, lassíts!:D

ez kell............. http://www.bikeradar...lc=news/article

14 es kép.

Látom már neked is csak Trek bringát szabad nézegetned :D Ilyen a ti hivatalotok!;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
az is olyasmi, mint az enyém:):)

van valakinek eladó nyerge a városi gépemre?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

A te wattmérõs, téli alapozásodhoz elé egy multiméter is.... ;)

Vagy felrakni egy dinamós lámpát......ha már világít, lassíts!:D

ez kell............. http://www.bikeradar...lc=news/article

14 es kép.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Nesze!

hátsó féked nincs is? vagy ez kontrás keró?
az a sárvédõ úgy látom nem a legjobb vétel volt, elég keveset foghat fel. vagy nem?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Korcs, honnan jött a krumpli elnevezés? Miközben fej káposztával szaladgálsz :-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

muta képet róla

Nesze!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ááá bakker az "új" bikemag-ban van egy cinelli bootleg mystic rat... na az a bringa nagyon egyben van... na az tényleg zsír:-D Felpakoltam a gummákat, dobott egy 10%-ot kinézetben Krumplin:-D

muta képet róla

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

zsír ez a keró, de kicsit majmolják az enyémet

itt az enyém, most lett kész tegnap

szerintem lehetett volna vinni Brno-ba, csak még készült:)

a felsõ volt eddig, mostmár az alsó az új

ja, és amikor hozzám került, akkor ilyen volt:)

Ááá bakker az "új" bikemag-ban van egy cinelli bootleg mystic rat... na az a bringa nagyon egyben van... na az tényleg zsír:-D Felpakoltam a gummákat, dobott egy 10%-ot kinézetben Krumplin:-D