Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. november 13. - 13:32

Írta 2009. november 13. - 13:29

update: Korcs elmagyarázta, és rájöttem, hogy a megoldás a 2 tárcsa elölre! megyek veszek egyet, ha már oda megyek:D
Vagy ha a tárcsa közvetlenül a felnihez kapcsolódna, mint ahogy a motoroknál csinálják, pl. a buell-eknél ez megszokott, így kisebb lenne húzó hatás a tengelynél...
Bár ehhez brutálfelni kéne, meg jócskán súlytöbblet az átmérõ miatt
Írta 2009. november 13. - 13:15

na bemegyek tiityhez a kerekeimért, majd tõle megkérdezem, mert õ biztos tudja, mert én egy teleszkópvillára gondoltam, és egy ezüstszínû féktárcsára!
:chin:
update: Korcs elmagyarázta, és rájöttem, hogy a megoldás a 2 tárcsa elölre! megyek veszek egyet, ha már oda megyek:D
Írta 2009. november 13. - 13:03

Lassan ebéd:úgyhogy fogsz egy alig átsütött bélszínszeletet,beleszúzod a mûanyag villádat és megcsavarintod a husit körkörösen..

Írta 2009. november 13. - 11:22

Írta 2009. november 13. - 10:48

Mindenkit sok szeretettel várok 8 fele/után az Kossuth egyetem díszudvarán tartandó ballagási fõpróbámra. Tánccucc, minden dukál!
Jöhettek nyugodtan keróval, utána mehetünk az iccakába, akár.
8kor én már fürediben fogok 4 órája sörözni (meccs van: 16:00 - U21-es Eb-selejtezõ, Magyarország-Olaszország)!
Írta 2009. november 13. - 09:08

BESZAROK!!!
Coldi 22.29-kor idézi amit Nitro 22.30-kor leír.....vigyázzunk kérem,parafenomén van közöttünk

Mackó:teljesen meggyõztél,az a gép egy borzadály...
Írta 2009. november 12. - 23:30

Coldi: A pörgetésre gondoltam, nem a Spinningre.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. november 12. - 23:29

És nem értem szegény Coldiról miért feledkeztél meg...
Talán mert sohasem ízlett neki az efféle csont rágása.
Coldi: A pörgetésre gondoltam, nem a Spinningre.
Akkor mindenki ugyanarra gondolt.
Írta 2009. november 12. - 22:49

Mindenkit sok szeretettel várok 8 fele/után az Kossuth egyetem díszudvarán tartandó ballagási fõpróbámra. Tánccucc, minden dukál!
természetesen ott leszünk

de csak mert mi sem hisszük, hogy vannak osztálytársaid

Írta 2009. november 12. - 22:41

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2009. november 12. - 22:35

Akkor Most 8?mert ez esetben összedobom a giantot holnap,és meló után hazahozom.......már nagyon viszket.........
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 12. - 22:35

Táncolsz fél órát az Arany Bika elõtt és az apróból egész estés termelõit kapsz.
Próbáltam már, de kihívták a fakabátokat... igaz elõtte nyomtam a termelõit ("egri" borozó), nem belõle
Írta 2009. november 12. - 22:23

Levi, hovamenjünkhányra?

Luna: hozod a lyányokat is? Legalább látnák Levi o.társai, hogy nem csak bringás barátai, de rajongói is vannak

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2009. november 12. - 22:16

Táncolsz fél órát az Arany Bika elõtt és az apróból egész estés termelõit kapsz.
![]()
A Grama olyan, mintha egy rugós hintaló lenne biciklinek álcázva. És nem értem szegény Coldiról miért feledkeztél meg... Johnny Dzsí megmondta a könyvében (ami 18-tól 98 éves korig elvileg univerzális), hogy 110-es fordulat fölé nem szabad menni, ne hagyjátok, hogy Mackó bácsi bevezessen Titeket a málnásba!!!

Aha, nem szabad menni...
Írta 2009. november 12. - 22:01

Megöregedtél:-D Nekem még simán beleférne egy ibolya, ha fizetnéd!
:D:D

Itt látható a Grama:
http://kepfeltoltes.hu/view/091112/Grama_Bike_large_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az elérhetõ fordulat 170-180/perc. (Nitrónak meg nekem...)
A Grama olyan, mintha egy rugós hintaló lenne biciklinek álcázva. És nem értem szegény Coldiról miért feledkeztél meg... Johnny Dzsí megmondta a könyvében (ami 18-tól 98 éves korig elvileg univerzális), hogy 110-es fordulat fölé nem szabad menni, ne hagyjátok, hogy Mackó bácsi bevezessen Titeket a málnásba!!!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. november 12. - 21:55

Csipisz: Olyan jót szórakoztam a hírdetéseden.
De szerintem a sáros képet cseréld le egy közeli a "tunningról", jobb mutatni azt a részt amit építettél, hogy látszódjon milyen minõségben csináltad.
Örülök hogy örömet okozhattam.Azt mégsem írhattam hogy xc.....
Ha nem kél el,mehetsz egy kört, hogy lásd milyen 19 kilóval mászni..........
A képek tervbe véve, csak eddig lusta voltam.Jó lenne ha elkelne, jön az új vázam!
http://www.cyclonemo...yclone bike.jpg
Csak az enyémen nem lesz ilyen szarkafészek a kormány körül...........
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 12. - 21:28

Pedig a matek az a lusta emberek tárgya
Simán el lehet menni vizsgázni úgy, hogy pusztán improvizálsz és nem kell heteket seggelni
Amúgy meg a Dániel fiatal, bírja az éjszakázást! Fénykoromban még én is hajnal 2-3-ig ültem a gép elõtt....Most már 10-kor kussolás van és az "igyunk reggelig az ibolyában" mára már teljesen elképzelhetetlen lett
Megöregedtél:-D Nekem még simán beleférne egy ibolya, ha fizetnéd!

Még jó, hogy én ezt össze tudom kapcsolni a munkámmal!
Kösz a monoblokkot, neked hála tökéletes lett a láncvonal! Repdes kicsiny szívem, 17mm-t faragtam a tengelytávból.:cool2:
Írta 2009. november 12. - 20:45

Halihó
Akkor 1100huf a különbség,és ezért el kell zarándokolni egy kicsit messzire.Fõleg ha szar az idõ és hideg van.Van ott is szauna(ingyér)?
Ki volt már ott?Beszámolhatna az ottani létesítményrõl,meg az órákról.Remélem nem csak spinnracing van..
Vegyünk ide is,oda is!
A hét képe
Én voltam 1x a „vezérben”, az ottani „Grama Bike Concept”-nek semmi köze a spinninghez, értve ez alatt Johnny G Spinner Pro-ját.
Ez a Grama amolyan nyögdíjas szobabicikli-féle.
Itt látható a Grama: (mindkét oldalán rugós, forgatás közben erre-arra hajladozik, fel nem foghatom, hogy lehet ezen tekerni, én úgy látszik lekvár vagyok, mert igaz csak 1x voltam, de végigszenvedtem az órát. Nem ment és kész. Gyorsabb pedálfordulatot hajtani lehetetlen.
Ráadásul lestrapált vasak ezek.
Ez az edzés nem spinning, nem is a spinnracing, esetleg annak hívják. Persze akinek arra kell, hogy csak tekerjen a társaság kedvéért, annak jó. Törölközõ nem kell, megizzadni nemigen fog.
http://kepfeltoltes.hu/view/091112/Grama_Bike_large_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt pedig az általunk jól ismert és bevált JG Spinner Pro:
http://kepfeltoltes.hu/view/091112/spinner_pro_johnny_g_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Stabil, ezért a súlypontáthelyezésre nem úgy reagál, hogy olyan mintha éppen felborulnál, :scared: az elérhetõ fordulat 170-180/perc. (Nitrónak meg nekem...)
A kormányon nincs 15 féle fogás, csak annyi, amennyi egy versenybringán is fogható, jól szabályozható az ellenállás, könnyen imitálható egy igazi edzés.
Törölközõ, ventillátor nagyon ajánlott.
Kinek melyik kell, döntsétek el, én nem beszélek rá egyikre sem senkit!

Írta 2009. november 12. - 20:18

Tiltakozom Bíró úr! Új kerék összefûzése (az agy általában használható marad) és új kerék vásárlása esetén a belsõ- külsõ gumi és a felniszalag átszerelése; hátsó kerék esetén a fogsor le- illetve felszerelése munkadíjat von maga után, melyet a károsultnak kell megfizetnie.
Tisztelt Szakértõ Úr!
Helyt adok! A károsult a költségeit számlával bizonyítva továbbháríthatja a károkozónak.
De most sütõtökevést rendelek el