Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: most pénteken nekem sem jó, de mivel szombaton lesz az alleycat... :D

szombaton meg józanodom... egyébként meg, hogy legyen esélyed már pénteken el kell indulnod, mert a fanatikusok lenyomnak;-) Vigyél magaddal sokkolót, és itt most nem rád gondolok!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Márpedig az egy BMW :) Egy õsrégi fajta, amibe szembõl kellett beszállni :) Pontos típusról majd enté a továbbiakban :)

edit: pontosabb leírás itt: http://www.vissza2.h...article&sid=470

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Enté:Tisztelt autós újságíró ön úgy ítéli meg, hogy a hölgy mellett az egy BMW? :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: most pénteken nekem sem jó, de mivel szombaton lesz az alleycat... :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Halihó

Szereld le :D,s még a szobád falán is jól fog mutatni...
Nem hiszem,hogy hamar pótolnák.

Egyébként is... minden háztartásba kell néhány közlekedési tábla.
Ha nem dísznek, akkor süteményes tálcának.

(Táblaoszlopokból készült szölö-lugassal már találkoztam. )
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

... mivel pl egy fixit nem kell agyonlakatolni ha bezavarnak egy feladattal a fórumba.

Vagy párban kell indulni és az egyik feláldozza magát... jövõre szervezek egy ilyen csapatot próbából és kenterbe verünk mindenkit, most péntek "sajnos" nem jó, részeg leszek...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szereld le :D,s még a szobád falán is jól fog mutatni...
Nem hiszem,hogy hamar pótolnák.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Ha emlékeim nem csalnak, akkor Polgár és Újváros között viszont kint van a kerékpárral behajtani tilos tábla. Vagyis nyáron még kint volt...:chin:

ahogy mondod. Ki van rakva, de azért valahogy át szeretnék jutni újvárosba biciklivel s büntetés nélkül...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Itózs: Van egy koleganõm (50+) BMW-t hajt, de Újvárosról több mint 45 perc neki az út. ;) Mindig meséli is, hogy megint ledudálták. :D

Õ az?
http://www.seattlepi...472_1957bmw.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Házi dolgozatot alkotok. Még ébren leszek pár órán át...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Titty: befûztem az XTR agyat, jó lett! ( azért majd ránézel ). Úgy hallottam, hogy súlyos buli lesz.:)
Atusch: nem én parkoltam a koripálya mellett. De lehet hogy ellopták a bringám! Holnap reggel kiderül.:)
Nitro: te miért nem alszol már ilyenkor??

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Én lehet, hogy arra járok, de még nem biztos.
Kkrisz: Nem a te Magellanod parkolt a koripálya kapujánál?
Elég sötét volt és nem volt rajtam szemüveg, de ismerõsnek tûnt a masina.

Be kellett ugrania, hogy a leheletével kicsit lehûtse a jeget, mert kezdett olvadni.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Holnap a Loviba jön valaki Kkriszen kivûl? :)

Én lehet, hogy arra járok, de még nem biztos.
Kkrisz: Nem a te Magellanod parkolt a koripálya kapujánál?
Elég sötét volt és nem volt rajtam szemüveg, de ismerõsnek tûnt a masina.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Holnap a Loviba jön valaki Kkriszen kivûl? :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

üdv újra mindenkinek!
nem e tudjátok véletlen, hogy az új KRESZ szerint a kerékpáros közlekedhet e majd fõúton? ez nekem azért is lenne fontos, mivel amikor polgár felé haladok, s lefordulok tiszaújváros felé, sohasem úszom meg néhány goromba szó nélkül az utamat, mivel Tiszaújvárosba csak fõúton keresztül tudok eljutni.
amikor az útvonaltervezõbe beirom hogy Hajdúnánás-Tiszaújváros, rettentõen sok km-t ad ki óriási kerülõvel:D

Ha emlékeim nem csalnak, akkor Polgár és Újváros között viszont kint van a kerékpárral behajtani tilos tábla. Vagyis nyáron még kint volt...:chin:

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tipp: nekem is egy volt eddig, meg egyet szerveztem.Azt az egyet megnyertem, az xc gépemmel mentem, azt ismerem-uralom totálisan.Országúti gyors, de sok rövidítõvel nem kompatibilis. Szerintem városban egy slickes monti a nyerõ, kivéve ha van keróelhagyós feladat, mivel pl egy fixit nem kell agyonlakatolni ha bezavarnak egy feladattal a fórumba.

Épp ez a szép, hogy minden gépnek van elõnye, amit kihasználhatsz,és ha jól szervezed az útvonalat akár egy campinggel is ráversz pl Dagira....:D
Én valszeg fixivel leszek, csak a feeling miatt!
Most szokom rajta az elsõ fék használatát hogy gyorsabban merjek menni.
Asszony is indul, ha kész lesz az egysebije(néha gyorsabb nálam!) azzal, ha nem a montijával.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Nem voltam még ilyenen, milyen bringával érdemes nyomulni? A városi az egy monti, de itt van az országúti is.

Welcome!
A városi Treked pont jó lesz! Az esetleges homokos utak miatt! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Jöjjön mindenki aki tud!Ez tényleg nagyon jó, és indulni bármivel lehet!

Telepjáróval is?:D Igencsak kipróbálom ezt a kóbormacskázást, bár már sejtem a helyezésemet. De a héten 4 vizsga zárthelyit írok és nem árt némi feszültséglevezetés ;) Nem voltam még ilyenen, milyen bringával érdemes nyomulni? A városi az egy monti, de itt van az országúti is.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Cipsz: Minek fénytechnika, ha délután 2-kor kezdõdik? Sötétre simán le lehet nyomni, persze, ha tényleg két óra, ahogy írtad...

Miután IzomNemrég otthon felejtette a villogóját és így konfrontálódott, próbálok némi kultúrát vinni a közösségbe, ezért írtam a bukót is....na erre lehet mondani hogy az enyém is otthon porosodik, de egy ronda lánynak is lehet jó ízlése, így én is adhatok hasznos tippeket.
4 körül setétedik, és ha maradunk fotózni, sörözni vagy épp ujjat vagdalni, nem árthat!

Térkép viszont tényleg szükséges, biztos lesz valami 31 méteres utca is, amit senki sem ismer!

Ez nem tipp volt, indulóként nincs rálátásom semmire, csak reklámmenedzsmentet kaptam.....

Jöjjön mindenki aki tud!Ez tényleg nagyon jó, és indulni bármivel lehet!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Aki pedig némi hiperaktív kikapcsolódásra vágyik, annak újbóli reklám és megfontolás tárgyává teszem a szombati alleycatet, melynek során ki ki vérmérséklete szerint betarthatja a kreszt, vagy éppen betarthat a kresznek....

http://ac.lordcsipis...ctureid/9437407

Cipsz: Minek fénytechnika, ha délután 2-kor kezdõdik? Sötétre simán le lehet nyomni, persze, ha tényleg két óra, ahogy írtad...