Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Azt hiszem megyek egy panorámát! :D

Na mi van, már nem elég a rövid sprint? :D

Boldog szülinapot Korcs.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Mindenkinek az aktuálisat!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

szóval pár fixis és nem fixis cucc
dec 25-én érkeznek haza, két ünnep közt megtekinthetõ debiben majd
elado.knapptomi.fotoalbum.hu

19-es hátsó fogaskereked van?

korcs:Akkor téged a Télapó hozott? :P

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Korcs! Sokat, boldogat!

Dani! Gratula, és köszi, hogy ott voltatok!

Azt hiszem megyek egy panorámát! :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Írok egy ilyen hogy is voltot, amolyan kedvcsinálónak.

Szóval összegyûlt a nem túl népes mezõny, névszerint:
Csipisz(jómagam).
Kutya úr.
Csonti.
Lora.
Márkó.
Kaller.
És valaki egy trekkinggel, akit azt hiszem Ákosnak hívtak.
Aztán a rajt idõpontja után pár perccel megjött a szervezõ is....
Kiosztotta a rajtszámokat, meg a feladatlapokat.Ezután volt öt percünk átnézni és megtervezni az útvonalat.
A térkép nem sokat segített, egyet jelöltem csak rajta a 7 cp bõl....Majd valaki megmutatott egy másikat!Hát magára vessen....
Elsõ utam a Kossuth utca 33 alá vitt, itt volt ugyanis a segítség azoknak, akik nem tudják hol van az Országh László sétány.Végülis fejben újabb cp fixálódott, az egyetemet nem nehéz meglelni.
Hárman futottunk itt össze,Lora, és Kutya is ide jött elõször.Én gyorsan elmenekültem, hogy némi elõnyhöz jussak.Asszonyt sikerült leráznom, de Kutya rámragadt, majd megelõzött...hát igen, a nagy áttétel szarul gyorsul, de ha belendül....
A paraszteloszónál összefutottam Ákossal is, aki óvatosban a járdán várt a pirosnál, amin valaki az imént tûzött át....Az enyhe forgalom szelében elrobogtam az István úti benzinkutak környékéig, itt lázasan kerestem valamit a földön, ugyanis ez volt az egyik feladat.Mint kiderült a valódi István út vége a vasúti töltésnél van, ahol fehér kövek voltak a töltés feketéi között.Elmésen kidolgozott feladat volt, csak Soma ne járjon arra egy ic vel....Lassan következett az elsõ idõlimites cp,így a margit térre vettem az irányt, útközben Lorát követve.
Itt kezdõdött az ördögi papír gps es feladat.
Kaptunk egy cetlit, amin kaotikus sorrendben fordulj jobbra, majd balra,aztán a másodiknál balra.....csak 12 irányváltás volt, de a hatodiknál már nem tudtam hol tartok.....A végén szelektív gyûjtõk voltak, a kérdés arról szólt mibõl hány van.Utam során átvágtam egy épphogy piroson, amire rendõrautókürt, és kék-piros villogás volt a válasz...ezt inkább meg se hallottam.Sejtettem hogy valahol elkavartam, ugyanis ha az utolsó utasítást követem, Ondódon kötök ki....Felírtam hát a Derék utca és a Füredi sarkán találhatóakat.
Ha már erre jártam, egy egyszerû feladatot is letudtam, a Sárvári Pál utca 7 szám elõtti kis kõrakásokat is megszámoltam.
A nyugtalanságom miatt az egyetem felé úgy indultam, hogy útba ejtettem az István utas feladatot, de hiába mint kiderült.Kutyát állva hagytam egy buszmegállóban, de csak hogy visszaelõzzön amíg én a teszkónál szopok a két kocsisor mögött.Végülis az egyetemhez én értem elõbb, mert a Dózsa Györgyön beálltam egy busz mögé....
A Bolyain vártam kicsit a buszra, ami a Biogaltól, (vagyis Tevától) 3 kor indult, és le kellett írni a rendszámát...Eldönteni nem tudtam hogy még nem jött, vagy már elment, ugyanis 3 óra nyolc perc volt.Úgy döntöttem napolom a kérdést,majd elkapom késõbb, már vár a következõ idõlimites cp 3 tól 3 20 ig az egyetemnél.Azt még nem tudtam ott hol is pontosan, pedig ha figyelmesen elolvasom az ide vonatkozó egy mondatot, hamarább fellelem.

Kinéztem a villamosmegállóhoz, megkérdeztem az ott ácsorgókat látták e a 12-est, de senki sem emlékezett rá...visszabillenve az egyetem irányába, Hátulról leptem meg egy ifjú kerékpáros hölgyet, akit a chiliben már láttam.Szép fehér túrázós ktm jérõl még csak most tudatosult ez is bennem....Tõle tudtam meg a pontos helyét a sétánynak, ahol János öccse várt, akit így, a monitor helyett nappali fénnyel megvilágítva hirtelen ismét nem ismertem fel.
A tõle kapott cetlin érdekes feladatot kaptam, Gyûjtsek be rajtszámokat anélkül, hogy az általam begyûjtött tulajdonosa felírná az enyémet....
A villamosmegállóval szemközti buszmegállóban újra Kutyába botlottam, aki épp telefonon próbálta megtudni a busz rendszámát....a keróját fel kellett emelnem a rajtszám leolvasásához, de én ugye pofátlan alak vagyok...Felírtam, ami csak arra volt jó, hogy nullázzam kettõnk találatait.
Tervem ezután az lett, hogy elkapom a buszt a Pesti úton, igy végigrobogtam az Egyetem sugárúton.Menetben szembõl jött Csonti a járdán, átvillant rajtam hogy valami bagatell ügyben megállítom sorszámlopás végett, de a busz sürgetett.
Befordulva a füredire majd a Dózsa Györgyre, innen a Honvéd utcán robogva igyekeztem a volt hajdúsági malomhoz, remélve hogy elkapom.Az utazóközönség itt is tudatlan volt....Döntöttem egy véglegeset, és becéloztam a végállomást.A nyugati utcán ráakaszkodtam egy Turmix feliratot viselõ ifára, és laza ötvennel felkísértrm a szoboszlói útig, itt kisteherautókkal sprintelve haladtam tovább.
A molkútnál még rákérdeztem a végállomás pontos helyére.Arrafelé indulva szembõl érkezve kezdte újabb körét a gonosz jármû, így gyorsan jegyzeteltem egyet, de azért elmentem a végállomásra is, hátha sunyít ott egy másik.....Már csak sört kellett szereznem a feladatlap szerint, és mivel az István út is közel volt, egy újabb irányból is szemügyre vettem az általam vélt végét, de semmi sem várt ott.
Innem kissebb lámpakerüléssel a segneren át a hatvan utcai nonstophoz érkeztem, ahol persze éppen valaki nagybevásárolt, így laza 10 percig álltam mögötte kissé ingerülten.A pénztáros srác meg a hûtõdbe nyúlva a bónusz energiaitalomért, kiborított egy rakás mindent, szóval ez se volt gördülékeny.
ezutám csak begördültem a múzeum téri célba, ahol már a mezõny többi része várt....Kivéve Kálmánt, aki egyedüliként nem hallotta hogy itt lesz a befutó....ezidõtájt épp a kossuthon szocializálódott minket várva.

Jó kis bulifutam volt, egy harmadik(Lora)
Négy második(a többiek)
És egyetlen elsõ helyezettel(Kálmán)

Valamint egy Ütközetben eltûnttel(Ákos)
Aki egy sms ben írt kissebb balesetérõl,szóval remélhetõleg semmi komoly.

Sorry az offolásért.
Happy Birthdély Korcs!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Korcs,
Én is kívánok sok boldog születésnapot.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Korcs: Sokat boldogat.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Köszönöm, józanodom...:-D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
tényleg, így beugrott

pár hete páran ott voltak a nonstopban (ahova nem sörért mentem be áá) ilyen nagy izmos srácok, õ is, és arról beszélgettek, hogy kinek milyen izma szakadt le edzés közben, meg ilyesmik, meg hogy ki mit eszik meg szed, meg ilyen súly, olyan rúd, ilyen izé olyan amaz.

mintha bringásokat hallottam volna, olyan volt:)

tekertem ma vagy fél órát, vettem a pennyBE magamnak egy kókuszrudat, még megjárja, olyan finom, mint régebben volt:usmiech_o

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
izom: Kathi Béla

Sok boldog szülinapot Korcsnak és mindenki másnak meg sok boldog mikulást :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
vagy gyenge az anyag

tudja valaki, hogy hívják azt az izomagy srácot, aki az aktívban eszi a csirkecombot?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Elszállt a pedálom,és lett egy nyolcas a hajtómûben...lehet,hogy kicsit erõs volt az igénybevétel?:)Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sok boldog szülinapot Korcs.
drakula az Alleycatezõknek.
én meg irígykedem.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Boldog Szülinapot Korcs!
Köszi Baggio a mai estét, jó volt a konci!
ja, és nekem csak jobbra forog a csaj, akárhogy is nézem, akármeddig, mindegy, hogy milyen nap van, nekem csak jobbra forog
NA joccakát!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Boldogat Korcs! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Boldog születésnapot:tank:, Korcs! :impra:

Köszi a tippet, az a 15 E megfelelne egy jó koriért, majd megnézem. Ahogy sejtettem, Barnus valóban nem a kocásoknak árulja a korit... :)

Gratula az eliketeseknek! :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ha jól emlékszem Mazsi kérdezgette, hogy ha itthon lesz két ünnep közt, rendeztek-e Alleycatet. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
(Porcsin Levi volnék)
Welcome Homi Alleycat - December 27.!

Ki az a homi?:D
Asszem valaki ezért kapni fog.
Asszem ez nem én leszek.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a kettes pontot akkor is teljesítettem volna, ha nincs kiadva, mint feladat:D

crc-be beszállok, úgy néz ki, szóljon, aki rendelni akar még

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
CRC-n Adventi akció van naponta: http://www.chainreactioncycles.com/
Mi is voltunk ma a Bükkben és tényleg jó nagy sár volt. :)