Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. december 16. - 09:03

Írta 2009. december 16. - 07:50

Írta 2009. december 15. - 23:02

Megvetted életed legjobb bowdenes tárcsfékjét ami nagyon sok hidraulikusra is ráver! Grat!
Én csak továbbadtam az innen származó véleményeket

De azért remélem a Juicy 3-at nem veri mert én azt használom

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"
Írta 2009. december 15. - 21:54

Kona Four váz, idén tavasszal lett véve, garos, kisebb kõfelverõdésekkel és a gyári tag (rock shox bar 2.1) helyett fox rp3 van benne. Természetesen a gyári is megy vele. Jár hozzá továbbá a kormánycsapágy (sziriszar bikepozitve) valamint nyeregcsõ és ha nagyon hiányzik a készletbõl, akkor egy Deore átdobó is megdumálható. 90e
Fox F100 RL villa, féléves, garanciás, papírjaival, 21 cm nyak, fekete szín, 10 cm rugóút. 70e
Shimano WH-M765 kerékszett, UST, az elsõben teljesen új belsõ alkatrészek (tengely, kónuszok, csavarok, miegymás), a hátsóban még a gyáriak (amik teljesen rendben vannak), de van hozzá egy bontatlan csomag belsõ rész kónuszokkal, tengellyel, csavarokkal, nagy adag szeretettel. 35e
Shimano LX hajtómû, integrált tengely, használt, bár a lánctányérok még lazán bírják. 8e
Elvonulok egy tibeti kolostorba 59 évre, így akit érdekel valami az PÜ, vagy tel (06306435118), vagy emil (danko.gabor_kukac_gmail.com). Fotók kérésre bármikor bárhova, de hamarosan felkerül az apróba is, csak gondoltam elõbb itt kérdem meg, hogy kit mi érdekel.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. december 15. - 21:52

Shimano: minden igaz ami jót ide leírtak, de az új xt-rõl az is igaz amit Epyc írt. Marci barátunknak sem bazsevál vmi jól. Fékkar lötyögõsödésre hajlamos. Szóval ki tudja. A fogáspont ízlés kérdése, nekem az érzés kicsit nyúlós, de a tulajok szeretik. Na és hát ugye no a dizájn, bár az újak már azért pofásabbak.
Avid: élményeim alapján is messze a legnagyobb számban látott hidraulikus fék a Juicy. Problémák is voltak egyikkel másikkal. De ami Dani tulajdonában van párocska, egyik párja (Juicy 7) 2006-os és hibátlan brutális, a másik (2007 juicy 5) is rendben van. Szóval szerencse kérdése is.
Hope: jelentkezzen az aki használt, próbált, szerelt kettõnél több Hope féket. Sokan teszik fel a kezüket? Nem hiszem. De azért mindenki oda van érte. Én meg láttam a Megán, hogy mennyien álltak sorba (ugye angol házi verseny és márka) a szervíz sátornál és milyen varázslás ment ott szerelés, légtelenítés címén. Szóval mûremek, meg csuda CNC, de nem kell azért annyira elájulni.
Formula: No emmeg a másik. Nem szeretjük, szar, stb. És amikor megkérdezem, hogy mégis melyik modell és milyen tapasztalat alapján, akkor kiderül, hogy a kb. 4 éve leváltott széria rossz élményei alapján. Csakhogy azóta kijött egy ORO széria, ami közel tökéletes. A többi modellrõl nem beszélve. Szerintem elég szépek is, beállítás, pofacsere egyszerû. Én elfogult vagyok, mert 3 éve használok ORO- kat.
Szóval ha rám hallgat aki féket akar venni, azt vesz amit akar.
De itt van egy kis segítség: http://www.mtbr.com/...LS_1507crx.aspx
Na nesztek egy kis fékvélemény:o
Bocs a hosszúságért.
Ja,BB7- gratula én is, de remélem nem leszek a közvetlen nyomában a használónak amikor pofára esik a brutális fékerõ miatt. Power is nothing without controll! Én félek a BB bowdenesektõl. De én nem tudok kerózni, mint az köztudott (lsd Cincinátus:-)
Írta 2009. december 15. - 21:36

Megvetted életed legjobb bowdenes tárcsfékjét ami nagyon sok hidraulikusra is ráver! Grat!Kösz a válaszokat az elõzõ kérdésemre
A végén BB7-es lett a Juicy 5-bõl
Jön a következõ kérdés: hogy tudom megmérni a felni falvastagságát anélkül hogy kettészelem?
Köszi!

Epyc: Senki, sehol nem mondta azt, hogy szar......
Hivatalosan is meghírdetem a December 27-ikei Sörügyminisztériumi fogadóórát.
Helye:Füredi Sörözõ és Játékterem. Debrecen, Füredi u. 42-44.
Idõpontja 18órától érdeklõdésig...
Várom az ellenérveket , kéréseket.

Írta 2009. december 15. - 21:17

itt nánáson vmiféle klubdélután volt, és hát keróval mentem. Most mikor jönni akartam haza háromnegyed 8 körül a keróm nem volt ott ahova lezártam...
sok sok keresgélés után felfõtt aggyal rohanok visssza a klubdélután helyszinére, ahol hasakat fogva röhögnek rajtam...
megfejtették a gagyi számlakatom kódját, és elvitték egy másik tárolóba.
ilyen érzést, ami addig bennem volt még soha nem éreztem, és nem is kivánhatok senkinek
Írta 2009. december 15. - 21:08

Leendõ városi rohangálós gépbe keresnék merev villát 1 1/8-os nyakkal
és fékpárt, valamint hozzá való fékkarokat.
Nem baj, ha leharcolt állapotban vannak, csak mûködjenek.
Szín, márka, súly mindegy csak olcsó legyen

Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2009. december 15. - 20:48

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. december 15. - 20:27

Írta 2009. december 15. - 19:37

Lehet, de gyorsabb ha térképen megkeresed a helyet és fejben összerakod az utat. Ráadásul ha ismered a lámpákat, még majdnem hátrány Moha bá' vagy Andrea.
Gps-sel alleycatezni csak akkor érdemes, ha fel tudod venni az összes cp-t, és légvonalban íratod ki vele az irányt.Én csak brahiból elviszem, ha esetleg megint valami létezhetetlen utcát talál ki a kedves szervezõnk....
Vicces, hogy Lecsa ennyire ráizgult a dologra- még egyen sem indult!:mybad:
De majd lejáccuk.....
Nem tudok big grint berakni.Mindet elhasználtátok!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. december 15. - 19:23

Kösz a válaszokat az elõzõ kérdésemre
A végén BB7-es lett a Juicy 5-bõl
Jön a következõ kérdés: hogy tudom megmérni a felni falvastagságát anélkül hogy kettészelem?
Köszi!
Tolómérõvel, vagy felmész a gyártó honlapjára és megnézed.
Írta 2009. december 15. - 16:24

Írta 2009. december 15. - 16:05

Amíg van pólóütõ, jöhetnek nyugodtan....
Bár a súlyadót nem értem.Ha van 2 autód, pl egy corsa meg egy Kraz, a corsára minek fizetsz súlyadót?Egyszerre csak egyet használsz, a használaton kívüli nagyé fedezné a kicsiét.
Az biztos,hogy fedezné mivel jövõre 230 ezer forint lesz a súlyadója ennek a Kraznak...viszont sok kerékpár,és sok ember elfér rajta,és oda is elvisz ahova már más autó nem bír felmenni!

Írta 2009. december 15. - 13:14

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. december 15. - 13:09

Aleycat, részletesen.
Sörügy tõlem is lehet utána!Miniszter úr (Titty) mit szól?
Várom a jelentkezõket a versenyre, mert ha idõben szóltok névre szóló küllõkártyát és feladatot kaptok!
Jut eszembe, már múltkor kérdezni akartam, hogy GPS-t lehet e használni? Nem mintha lenne, meg mennék, csak érdekel. Viszont a füredibe lehet leugrom egy citronyosbambira.
Mezre mintának: EZT javaslom:-D Elvégre is Hajdúk vagytok:-D!
Írta 2009. december 15. - 12:11

(tényleg, elkészült már?)
Írta 2009. december 15. - 11:27

Aleycat, részletesen.
Sörügy tõlem is lehet utána!

QUOTE]
nagyon ott van a rajz!!

ott a helyem
Írta 2009. december 15. - 10:00