Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2009. december 22. - 13:28

Bocsika! Ez reggel lemaradt: Minden szülinaposnak!!!
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!
Írta 2009. december 22. - 11:17

Hali!
nagybub: Tényleg postán dolgozok, csomagokat veszek és még sok más nem túl érdekes dolog.
Amennyiben érdekel vkit, hogy mennyit nyom a bringája jöjjön be hozzám és szivesen felrakom a mérlegre. (nem grammra pontos a mérlegelés)
További szép napot!
nagybub: Tényleg postán dolgozok, csomagokat veszek és még sok más nem túl érdekes dolog.
Amennyiben érdekel vkit, hogy mennyit nyom a bringája jöjjön be hozzám és szivesen felrakom a mérlegre. (nem grammra pontos a mérlegelés)
További szép napot!
Írta 2009. december 22. - 11:13

Írta 2009. december 22. - 10:58

Ynga: Oké-zsoké! De én még holnap dolgozok. :cry:
(Vagyis úgy teszek, mintha...)
Izom: Láttad a negyedév dolgozója szavazást? Hogy én vajon mit keresek a jelöltek között?!:chin:
Tegnap épp akkor töröltem ki egy gépet a rendszerbõl, mikor olvastam a mail-t.
Azér' szavazz rám!
De természetesen nem viszlek el wellness hétvégére!:no:
(Vagyis úgy teszek, mintha...)
Izom: Láttad a negyedév dolgozója szavazást? Hogy én vajon mit keresek a jelöltek között?!:chin:
Tegnap épp akkor töröltem ki egy gépet a rendszerbõl, mikor olvastam a mail-t.

Azér' szavazz rám!
De természetesen nem viszlek el wellness hétvégére!:no:
Írta 2009. december 22. - 10:41

Levi baba, boldog szülinapot neked is!!
Atus, én is beszállok mozizásba! Nem érdekel túlzottan a fantasy, de mosmá meg kell néznem, annyian mondják. Legalább egyszer látok ilyet is, csak nehogy csalódás legyen. Tõlem költhetjük Csipisz jegyét. Én már holnaptól nem dolgozok, jó napközben is. Jönne sztem pár ismerõs is.
Atus, én is beszállok mozizásba! Nem érdekel túlzottan a fantasy, de mosmá meg kell néznem, annyian mondják. Legalább egyszer látok ilyet is, csak nehogy csalódás legyen. Tõlem költhetjük Csipisz jegyét. Én már holnaptól nem dolgozok, jó napközben is. Jönne sztem pár ismerõs is.
Ride 'n' roll
Írta 2009. december 22. - 10:14

Dani!
Hát még nem tudom! Én inkább a Fácánra gondoltam, de ha Ti ott lesztek, lehet leugrok egy sörre!
Hát még nem tudom! Én inkább a Fácánra gondoltam, de ha Ti ott lesztek, lehet leugrok egy sörre!

Írta 2009. december 22. - 10:06

Halihó
Levente fijam:te az istenéltessenben is üldözöd Danit?
Boldogságot mára,meg ami utánna jön!
Üdv Mifikének,te tényleg postás lennél?Már csak a rendõr hiányzik....
Levente fijam:te az istenéltessenben is üldözöd Danit?

Boldogságot mára,meg ami utánna jön!

Üdv Mifikének,te tényleg postás lennél?Már csak a rendõr hiányzik....

Írta 2009. december 22. - 09:44

A szerda nekem is jó. Mi megyünk a Stereo Cafe-ba (a Gambrinusz közben egy új hely), ha gondolod gyere. Lesz azt hiszem valami koncert is.Lecsa!
Isten éltessen! Én az évre már kimásziztam magam (ma még mennék, dehát a celeb élet), de Ti még ma meg holnap tudtok menni!
Szerda este egy sör?

Írta 2009. december 22. - 09:12

Lecsa!
Isten éltessen! Én az évre már kimásziztam magam (ma még mennék, dehát a celeb élet), de Ti még ma meg holnap tudtok menni!
Szerda este egy sör?
Szerda este egy sör?
Írta 2009. december 22. - 08:27

Isten éltesse Debrecen Terensz Hilljét

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. december 22. - 01:20

Bakker, én akartam elõbb.............
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. december 22. - 01:05

Írta 2009. december 22. - 00:15

Dagi, remélem javul az állapotod, már hiányzol!
Van még mindig 8 ezer mûvelõdõcsekkem, 6 ért eladó, vagy 4 ezernyi 3 ért.Ém azt se bánom, ha közösségileg elmozizzuk.Atusch, pl neked pont jó a cinemába.....
Üdv Misi!
Boldog Tamásnapokat!
Van még mindig 8 ezer mûvelõdõcsekkem, 6 ért eladó, vagy 4 ezernyi 3 ért.Ém azt se bánom, ha közösségileg elmozizzuk.Atusch, pl neked pont jó a cinemába.....
Üdv Misi!
Boldog Tamásnapokat!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. december 21. - 23:20

Írta 2009. december 21. - 23:19

Muhahaaa...!!!
Vagyis halihó!
Teljesen felizgattatok ezzel a filmes élménybeszámolós eszmecsereberével.
Moziban utoljára egyetemistaként voltam az Audmaxban, a Plaza moziban meg még sose voltam. :oops:
De asszem, ezt a spéci 3D filmet meg kellene néznem nekem is.
Mi is a címe...?! Aladár vagy Zivatar? :chin:
Ez töxép, mi?!
Vagyis halihó!
Teljesen felizgattatok ezzel a filmes élménybeszámolós eszmecsereberével.
Moziban utoljára egyetemistaként voltam az Audmaxban, a Plaza moziban meg még sose voltam. :oops:
De asszem, ezt a spéci 3D filmet meg kellene néznem nekem is.
Mi is a címe...?! Aladár vagy Zivatar? :chin:
Ez töxép, mi?!
Írta 2009. december 21. - 22:37

Áááá nem, gyalog jöttem. Leraktam szegény párát, mert túl közel van a melóhely meg féltem is a drágaságomat kitenni a hidegbe 8 órán keresztül.

Írta 2009. december 21. - 22:34

Írta 2009. december 21. - 22:32

Írta 2009. december 21. - 22:15

Sziasztok!
Mifike vagyok van egy biciklim, amit szeretnék többször használni. Ismerõseim szétszéledtek és nincs kivel túrázgatni a hegyekben, ezért itt keresnék bátor jelenkezõket akik szivesen befogadnak.
Köszi
Mifike vagyok van egy biciklim, amit szeretnék többször használni. Ismerõseim szétszéledtek és nincs kivel túrázgatni a hegyekben, ezért itt keresnék bátor jelenkezõket akik szivesen befogadnak.
Köszi