De jó is volt!
Majdnem megint többre sikerült.
Kassát idén sem szeretném kihagyni.
De jó is volt!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nem érdekel hogy szombat. Én is helyet keresek, kettõt, két bicajjal.Még most szólok, le ne maradjak róla:
KASSÁRA EGY HELYET KERESEK MAGAMNAK ÉS A KERÓMNAK.
dankesün
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
GRIP EXTREM - Herbie [Platz 5] - YouTube
"Ezt az autót próbáltuk passattal követni Bitburgból hazafelé. 160-ról olyat gyorsult, hogy a 130 lovas passat köszönõ viszonyban sem volt vele." bogaras fórumról..
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Zemplén 50-en többször voltam. A taktikám az volt, hogy hagytam Somáékat elõre menni. Õk az elsõ 18 km-en tekertek vagy 36-ot, én meg a többi résztvevõvel a kijelölt útvonalon teljesítettem a távot.
Ez a track jó lesz?
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Tekerni kell, nem track-elni. Félsz hogy lemaradsz? Nyugi, mindíg mögötted leszek.
Tekerni kell, nem track-elni. Félsz hogy lemaradsz? Nyugi, mindíg mögötted leszek.Van valakinek track-je errõl a Zemplén 50-rõl? Trackabee-n volt régebben, de most nem találom.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Miért, ki hoz haza?... mert én autóval jövök haza ellenben veled.
Köszönöm!Grat a bicajhoz! Racsnival Pista? Istenkáromló!
HegyiKecske
Hajdúsági KTE