Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

mert meg akarta hívni egy ír kávéra :polej::koniobijc :lol1:

Nem bírom abbahagyni a röhögést, valaki nyomja már meg az off gombot :-)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Csipisz: a punk korszak végét jelentette nekem ez a szám! :""""")

Zoli: jó, hogy újra itt vagy! Örülünk, hogy segíthettünk! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem rossz ötlet ez a versenynaptár-dolog.Havi egy alleycat a minimum, de szeretnénk xc-t is, olyasmit mint a téglási volt..........

Szia Zolika!Hát hol VóTÁ eddig?!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Kellene egy webes naptár amiben feltüntetjük az eseményeket és mindenki felírhatja magát, hogy hova menne. Így könnyebb lenne megszervezni az utazást és a szállást, meg mindenki látja, hogy nem lesz egyedül.

http://forum.bikemag.hu/group.php
Itt meg lehetne alakítani egy Debreceni közösséget, ki lehet szervezni a fórum témájához nem annyira kötõdõ dolgokat, vagy amik csak elvesznének a mindennapi csevegésben. Lehet alleycat, edzés, spinning, stb. témákat nyitni. Ha benne vagytok akkor nyitok egyet.

Halihó

Eddig csak 2 topikot olvasgattam:ezt és az örökhajtóst..nem szeretnék többet! :(

Zozoba érdeklõdési köre a "fiatal kislányok"..... hmmm
Na akkor felém biztosan nem jön,vagy õ fog térdelni,a fejénél meg a golyós puska! :D (lásd:avatarom:) )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kellene egy webes naptár amiben feltüntetjük az eseményeket és mindenki felírhatja magát, hogy hova menne. Így könnyebb lenne megszervezni az utazást és a szállást, meg mindenki látja, hogy nem lesz egyedül.

http://forum.bikemag.hu/group.php
Itt meg lehetne alakítani egy Debreceni közösséget, ki lehet szervezni a fórum témájához nem annyira kötõdõ dolgokat, vagy amik csak elvesznének a mindennapi csevegésben. Lehet alleycat, edzés, spinning, stb. témákat nyitni. Ha benne vagytok akkor nyitok egyet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Zozo: miért vagy kisgatyában és miért térdel melletted Itózs?:wtf: :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Hello, hello!

Nagyon bamba voltam és elfelejtettem a jelszavamat, így az elmúlt több mint 2 évben nem tudtam érdemlegesen hozzászólni a topic mindennapjaihoz.
De VISSZATÉRTEM!
Örök hála Csipisznek, Sanyinak és Levinek. Fejenként egy láda sörrel lógok nekik! Köszi fiúk, ti vagytok a legkirályabbak! Puszi nektek és a többieknek is!
Mostmár itt is elérhetõ vagyok!
ZoliKA ;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor Röfi barátom jelölheted ki,hogy melyik szlovák maratonokon veszünk részt... ;)
Sõt... eszembe jutottak a román kollegák...mennyire vetted fel velük a kapcsolatot?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Halihó

....

Így már pl biztos nem kell terveznem a Rákóczi túrán való indulást,mert akkor lesz az X-terra is..

Csak, hogy rákontrázzak gyorsan kedves Sándorunkra:
http://cyklistika-sk...=Článok uložený.
A Szlovákok bezzeg ki tudják írni a Magyar maratonok idõpontjait is....

Hmm..
Amint megjön a naptár kezdem is beírogatni. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A BOTY sosem kötõdött szorosan a nyomtatott újsághoz, csak tavaly megjelent benne néhány bringa bemutatója. Egyébként lesz, de egyre valószínûbb, hogy tavasszal vagy nyárelõn és ugrik egy évet.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
enté: az újság megszûntével a BOTY is megszûnik, vagy az azért megmarad még?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Amúgy mikor lesz?

2010-07-03 Rákóczi 120MTB/110/50/35/25/50MTB/35MTB/25MTB

Itózs: nekem így térkép alapján változatlannak tûnik a rajt-cél terület, de bízom benne, hogy valamennyire változik a dolog.

Epycnek kell,hogy igazat adjak,szerintem is változatlan a rajt-cél terület.A vasúti sín az a bányába menõ iparvágány lesz,a hillcimb helye meg a szõlõdombok,amit annyira utálunk a végén...

X. Bükk Hegyikerékpár Maraton
A Top Maraton sorozat 3. futama.
2010. augusztus 1. vasárnap
Felsõtárkány, Egeres-völgy, Bükk hegység.

A Rákóczi 120- ról még annyit, hogy a Zemplén 50 Saújhelyrõl indul, a Rákóczi pedig Sárospatakról. A Rákóczi már évek óta a Duna Maratonnal van egy idõben, szóval csak a Dunát bojkottálóknak van lehetõsége tekerni.

Ezt a két város mindig keverem... :)

Tomika:17-19 óra? :scared: Akkor ez fejlámpás tekerés és elõkészület a 24 órás szólóhoz? Korábban nem lehet indulni,csak 9-kor?Volt még valaki aki várt tikteket beérkezéskor?

Azért indultunk 9-kor mert eltelt az idõ, meg a maratonokon ehhez voltunk szokva. Egyébként nem volt az 17-19 óra, csak 12. Ami az állapotomhoz képest viszonylag jó idõ. Az utána következõ Zemplén Maratonról már ki kellett állnom.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Jó rég láthattad, mert az már nincs meg neki egy ideje.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Én ritkán rendelek netes boltból, de az apróban elég sokszor vásároltam. Nagyon sok jó cuccot lehet elég jó áron kifogni, csak figyelni kell. (Igaz Epyc?)

Én is leginkább apróból nézem ki a nagyobb tételeket, vagy ha nem hát kedves kis boltokba járok, hogy segítsem a fennmaradásukat :) Entét is majdnem segítettem már a fennmaradásban, de válogatós voltam meg nem is volt a méretemben épp akkor semmije :wtf:
Na jó van egy görgõm amit netrõl rendeltem, csak hogy rájöjjek, mennyire utálom...

Amúgy a "legszebb bringa" versenyen retró kategóriában elsõ helyezett srácot láttam vmikor a Bethlenen, úgy nyikorgott alatta a perverzlila KLEIN hogy elszorult a szívem...

Ha lesz "legótvarabb bringa" verseny, benevezek :juhu:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én csak kérdeztem... ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Röfi: Zsuzsi mivel ment egész szezonban? Erõs lány. Tudod, mi csak a tisztes végig tekerést tûzzük ki célul. Hajtsanak a kemények. Igaz Epyc?:-)

Jól mondod! Nekem aztán hót mindegy, hogy 255., vagy 374. vagyok :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nem emlékszem,de én már öregszem. Enté írta lentebb egy kicsit. Persze túl sok opció nincs a rajtra, F.tárkány logikus hely.
Röfi: Zsuzsi mivel ment egész szezonban? Erõs lány. Tudod, mi csak a tisztes végig tekerést tûzzük ki célul. Hajtsanak a kemények. Igaz Epyc?:-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Jucival :D De jöhet az Enduro is :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az Enduroval?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfike: Idén tervezzük mi is, hogy pár szlovákot berakunk a maratonok közé. Többen említettétek a Szepesváralját, azt mindenképp akarnám, meg Kassát is. De lehet rápróbálunk még egy Salzkammerre is, ez majd kiderül :)

Itózs: Felsõtárkányra tippeltem, ha emlékszel még :D