Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. January 06. - 18:30

Posted 2010. January 06. - 18:12

de mikor is kell kitérnem egy szembejövõ!? jármû elõl? Arról nem is beszélve, hogy jobbról tilos elõzni tudtommal.
Alapból én arra gondolnék, hogyha a kerékpársáv annyit választ le az útból, hogy a szembe jövõ mellett már nem férnék el a kerékpársáv használata nélkül. De egyirányú utcában szembe jöhet még az éjszakai órákban a köztisztaságért kefélõ jármû is. A megkülönböztetõ jelzéseit használó jármû elõl való kitérés az meg teljesen egyértelmû, az elõl menekülni kell, ki merre lát.
Jobbról elõzni csak egyirányú utcában lehet, még autópályán sem, de még lakott területen kívül a párhuzamos közlekedésre alkalmas útszakaszokon sem! Mondjuk itt Debrecentõl kifelé a 35-ösön senki sem foglalkozik ezzel mert mindenki lazán megy a belsõ sávban, pedig nem lehetne.
És zozoba :-) a nickem alapján nem ismersz szerintem, de annyit segítek, hogy mikor utoljára találkoztunk, akkor éjjel én vonyítottam a Keleti partján :-)
Posted 2010. January 06. - 17:57

Posted 2010. January 06. - 17:55

(Autópályás havazás)
Van a gépemen egy jó kis ülõs fotó a 2004-es Apache Maratonról.Méghozzá felpakolnak egy olyan képet, ami belsõ berkekben(akik ott voltak) ismernek, de más nem!
Versenyek: Nekem Szilvás-szívás és a Szlovákok, a többi tt és házfelújítás, talán 1,2 Erdély.

A Maros Maratonra jó lenne elmenni, nincs is olyan messze.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. January 06. - 16:52

Reggeli agytorna:
http://index.hu/belf...vi_kresz-teszt/
beugrottam, 6/10...
a jobbról elõzés milyen már????? nyilván ezt a kérdést is buktam..
szerintem a bringás kresz-t nem kell túlbonyolítani. egyetlen szabály is elég (cserkészek elõnyben): Légy résen

Ja és csatlakoznék a Zozóbá' visszatérését ünneplõk táborához :cheers:
Posted 2010. January 06. - 16:39

Elnézést kérek, kérünk a zoli nevében írás miatt! (Dani nem!!)
Csak azt az egy kommentet írtuk mi és nem is lesz több. Becsszóó!
Ez is csak a móka kedvéért volt! A képet, mint "ámítógéphez értõ ember (Zolival konzultálva!!), lecseréltem neki. Bocsi a kép miatt is...
Üdv itt ismét Zoli! Most már igyekezz ne elfelejteni a jelszavadat! Elég volt zOrg-ot egyszer zavarni ezzel!
PÍSZ.
Levi tietek a pont! Örülök, hogy csínytevésben is tanultok a nagyoktól.
Azért az sem volt kutya amikor Edinek az országútiját hozta a futár...

Vagy amikor Pumpi bicaját felrakta valaki az apróba, mert õ úgysem használja

Posted 2010. January 06. - 15:38

Mivel tök tudatlan vagyok a számgép terén, azt sem tudom miként cseréljem le!!!!!:scared:
Szia Zolika!

Nem is tudtam hogy ilyen vén vagy, hogy még ehhez sem értesz. Nálunk csak Nagyi nem tud netezni, de biciklizni azt még igen! Ja, és 81 éves. :cool2:
Posted 2010. January 06. - 15:16

...
Inkább a melóra figyelj, ne fórumozz, a végén megint fordítva kerülnek fel a stoplik, meg a hajtómûvek, meg ki tudja még mi:D
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. January 06. - 15:11

A kommentben említett láda sörökkel mi lesz?

Asszony is kitöltötte a kresztesztet, 1 hibája volt, az, hogy túl óvatosan választana sebességet autópályán, esõben nem menne 130-cal.Szóval a leendõ Verseny-fuvar sofóröm legalább a kresz-t ismeri.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. January 06. - 15:05

Posted 2010. January 06. - 14:47

Csak azt az egy kommentet írtuk mi és nem is lesz több. Becsszóó!
Ez is csak a móka kedvéért volt! A képet, mint "ámítógéphez értõ ember (Zolival konzultálva!!), lecseréltem neki. Bocsi a kép miatt is...
Üdv itt ismét Zoli! Most már igyekezz ne elfelejteni a jelszavadat! Elég volt zOrg-ot egyszer zavarni ezzel!

PÍSZ.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. January 06. - 14:25

Zozoba: Pedig lehet a jelszót és a képet is módosítanod. Valamelyik kislányt megkéred rá.
Soma: Nekem péntek.
Posted 2010. January 06. - 14:20

Komoly vitát keltett az egyirányú utcába szembõl behajtó kerékpárosok víziója. Nos, nem kell (nagyon) megijedni, kizárólag a kiegészítõ táblával jelzett helyen hajthatnak be a forgalommal szemben. Ilyen esetben a kijelölt kerékpársávon, a szintén forgalommal szemben kialakított buszsávon, vagy szorosan a nekik menetirány szerinti jobb oldalra húzódva közlekedhetnek.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. January 06. - 13:46

Epyc semmi locsi -fecsi!!! Te már halottad!
Amikor majd itt lesz az a biztos!
Posted 2010. January 06. - 13:42

Naaaaa,ne kímélj,mond,vagy mutasd!

Tomikának írtam egy titkosat....
Jövõ hét péntek,vagy szombat ha jó,megérdeklõdöm.Bubi:Mikor lesz már pinyógála?
Posted 2010. January 06. - 13:40

Posted 2010. January 06. - 13:27

Én meg azt hittem Zoli testének láttán hányta el magát szegény Levente...

Szegény...
Posted 2010. January 06. - 13:10

Posted 2010. January 06. - 12:30

Így újévre, kaptam egy kis meglepit, amitõl eszem, f....m megáll.
Mostmár bármit írok valótlan, mert egyes kalóz egyedek(Levi,Csipisz,Dani?)
úgy is azt csinálnak az irományommal, amit akarnak.:no:
Méghozzá felpakolnak egy olyan képet, ami belsõ berkekben(akik ott voltak) ismernek, de más nem! Szerencséd Levente fiam, hogy a hányásról nem csináltam fotót!!!!

Mivel tök tudatlan vagyok a számgép terén, azt sem tudom miként cseréljem le!!!!!:scared:
Szóval a gatyás öltözékemért mindig megkapom a magamét! Igaz ZSU?

Versenyek: Nekem Szilvás-szívás és a Szlovákok, a többi tt és házfelújítás, talán 1,2 Erdély.
Ja még várat nállam az Avatar megnézése( Izom még reménykedhet!!).
Posted 2010. January 06. - 12:24

A Lecsa által belinkelt Open Stage formáció másik gyöngyszemére is felhívnám a figyelmet, ha valaki nem kezdte el a többi számot is lázasan hallgatni. Tény, hogy az Aranka a legjobb, de a Mestrehármas sem rossz.
Szóval innentõl kezdve a köszönés-Nagyon szerusztok, nagyon csókolom, nagyon kedves kezicsókolom!