Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Boldogat Atush!
Zozoba: Ezt Orsival kell megbeszélned, nem gyerek már ;) , tudja mit akar és mit nem. :D

Hát Zozóbát nem! :D

(Jól van Zotya, abbahagyjuk a b*sztatást. Üdv a fórumon!)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Eladó sorba kerül a váltásom: X.O gripkó (micro adjust) és X.O hátsóváltó.
Írj privit és megbeszéljük.;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Boldogat Atush!
Zozoba: Ezt Orsival kell megbeszélned, nem gyerek már ;) , tudja mit akar és mit nem. :D
Daniék viszont úgy látom nagy mestereid már most is, igaz nem lányok de fiatalok. :D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Köszike mindenkinek!

Még alíg mallik a pitty, és már fürdök a népszerûségben.:okularnik
(vagy a pittymallani nem elváló igekötõs ige...:chin:)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Boldog nevednapját Atus! :)
Nem is dolgoznék a helyedben ma.... ;)

(Zoli pedofil....az bizti)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Éljen Atus!

Úgy néz ki, hogy holnap lesz, de délután tudok csak biztosat sajna. Amint lesz valami, szólok.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jaja!még jó pár Boldog névnapot!

Sanyi!hogy is lesz ma?És fõleg:Hol?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Boldogságos névnapot, Atus!! :niespodzi :impreziar

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tõlem bor is lehet................pedofil.

:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Bakker, eltelt vagy 8 óra, nem voltam gép elõtt, és megint más a kép!!!:scared:
Mondom én hogy mindegy mit csinálok!!! Vagy ennyire jók hozzám???:)

Nos Csipisz, láda sör? Én a bort szeretem és kész!!!!:cry: Ez van !:)

Orsi nekem több bringám van mint nektek együtt Röfivel, és én nem számgépre költöttem, és nem ott töltöttem az idõt elõtte, kivéve mikor még tanultam(DOS és társai).Ennyit a lemaradásomról:p De ha külön órákat adsz és Röfi sem bánja , tõlem oké!!

Feri szerintem akkor is említve volt a neved amikor a "hicomat " csapat együtt kerózott a Zemplénben Erdõbénye-Mád vonalon. Amúgy mi lett a rókával a keletinél?
Tudod Röfi ott olyan is volt!!!!:cheers:

Tamás ha azt a képet mondod amikor a budi ablakon lekaptatok egy szál semmibe, az nem ér,!! az a "lányokra " vár! :wtf: Maros maraton, vizibiciklizni?????
(Levi a segged rugom szét!) Csak most láttam miért írta Soma az elõzõket!!!!:D:mad:
De a lakhely dolog rövidesen igaz!:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem is gondoltam, hogy létezik ilyen külömbség is...
Itózs: A végén még lehet megveszem.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Angolok lévén jobb oldalon is sokan használják az elsõ féket (míg itthon csak a triálos múlttal rendelkezõk).
És abban sem vagyok biztos, hogy készre van szerelve, de tárcsa biztos, hogy nem jár hozzá.
Röfi: Drágább mint amit nem vettél meg. Nem?

Meg, akik motoroznak (bármilyen kategóriában), ugyanis motorokon jobboldalon van az elsõ fék... igaz a hátsó is:-D Gondolom a triálosoknál is innen jön... de persze csak találgatok (motorokban jobban otthon voltam, de ma már abban se:-D Csak a trophy (meg a loki)!!!).

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Az akciõsportos jó ócsó
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Egy téli aktualitás, bocsi a fórumgazdától amiért nem a helyére tettem! De aki még nem volt vécén az menjen elõtte mert .......

Disznóölés szavakban!

Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok.

Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre.

Palack, perzselõ, kapa, lapát, Pepe, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle.

Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafûrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké.

Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség.

Készavér, üljetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér.

Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammég, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség.

Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfõzzük, micsoda, netörõggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg.

Sütödazsírt, majdén, Lacisüsse, ittafakanál, Lacikámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertõtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, egészség.

Miez, hurkatöltõ, ilyetseláttammég, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle.

Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erõspaprika, zsemlyeminek, tüdõshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség.

Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelûkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg.

Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót.

Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség.

Májashurka, véreshurka, tüdõshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörõggyvele.

Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelõttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá.

Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelõtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre.

Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelõttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort.

Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer.Igyunk eggyet!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Angolok lévén jobb oldalon is sokan használják az elsõ féket (míg itthon csak a triálos múlttal rendelkezõk).
És abban sem vagyok biztos, hogy készre van szerelve, de tárcsa biztos, hogy nem jár hozzá.
Röfi: Drágább mint amit nem vettél meg. Nem?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hehe. ez vicces.Az lh-s elsõ fék miért olcsóbb mint a rh-s?kevesebb a csõ?De akkor a hátsó miért ugyanannyi mint az elsõ?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A különbség ez:
Right Hand
Left Hand

Meg ez:
http://www.actionspo...775::21481.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Jobbódal balódal
RH..............LH
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nos, ritka véletlen, de kerékpár egyikõnknél sem volt :-) tucc jobbat? :-)

Coldi: Bele sem merek gondolni.

Tudorok: http://www.chainreac...x?ModelID=23049 Mi a külömbség RH és az LH fék közt?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi, szóval te megvoltál a KeletipartonZotyának? :D

Nos, ritka véletlen, de kerékpár egyikõnknél sem volt :-) tucc jobbat? :-)