Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Gondolom tittyman már ismeri: de ha nem, még õ is élvezni fogja az "UFÓ"-dobbal elõadott számot.
Milyen szépen szól a fém...
Red Bull4ever

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Március 04:Bringaexpó,már ha lesz nektek "Röfi naptár",be lehet karcolni,meg aki érez rá hajlamot el is mehet...
Elég jó ezen a Bakony maratonon a szinttérkép ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

:offtopic:
Juci, nem tudod, a fénymásoló, ami (majdnem) alattatok van, hogyan tart nyitva hétvégén? Vajon tényleg jóval olcsóbb, mint itt a belvárosban...? :chin:

Hétvégére utaló kiírást nem láttam az ajtón, de hétköznap 8-18-ig.

(bocsmáhogynemJucivagyok:D)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
http://sebessegoltar...neki_nagyon_faj
Korcsnak.... :(
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Hát kedves fórumtársak, ez a Bakony maraton nagyon felcsigázott...

Halihó

Annó amikor elmentem még a gyõri maratonokra is ott rendszeresen megmászatták velünk a Kõris hegyet...na az sem volt semmi,de lefele meg egy két hazai DH pályát meghazuttoló helyen kellet lejönni.Volt is adrenalin,meg babszem :).Nagyon jó szervezésûek voltak,kaja,pia terén is,(ott akartak rámsózni egy egész guriga trappistát amikor hülyeségbõl megkérdeztem,hogy nem tehetek e el egyet ;),amikor meg elfogyott az izotóniás lötty a rendezõk borát ittuk :D )és ott láttam élõben szarvasbikát is amint csörtetett mellettem ki a susnyásból.Jól megijedtünk mind a ketten és ki merre lát....és azok a katlanos utak...no meg ott aztán barátod a szél,mert mindig fújt :).Volt ott egy gyönyörû völgy(Cuha) ahol egy patak cikázott,eleinte csak bokáig érõ vízben gázoltál át rajta,de a 8. átkelésnél már az agy is a vízben volt.Életem leghosszabb maratonja is ott sikeredett:rajtnál amikor felsorakoztunk,közölték,hogy vadászat miatt aznap egy pár utat lezártak,ezért lett egy "kis" módosítás és a táv így 124km-lesz...Lett egybõl olyan csend,utánna meg felhördülés,de azért mindenki elindult.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Mire is gondolsz?Arra hogy a kissebb áttétel miatt jégen simán pörgetem a hátsókereket visszafelé?
Estem egy akkorát, mint egy félbevágott brachioszaurusz!Az ok: trackstand tükörjégen, bedokkolt spd-kkel...........Ja, meg a hülyeség.
Amúgy nagggyon állat!

vagy nem mentetek fórum tetejére?

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
:offtopic:
Juci, nem tudod, a fénymásoló, ami (majdnem) alattatok van, hogyan tart nyitva hétvégén? Vajon tényleg jóval olcsóbb, mint itt a belvárosban...? :chin:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
A gépéeses bejárás bennem is felmerült, mert a zemplénrõl kb 0 az értelmes térképek száma.........

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hát kedves fórumtársak, ez a Bakony maraton nagyon felcsigázott. Menni kell!!! Csuda szép helyeken megy az útvonal, technikás fel- le. Nagyon jó lesz. Kivéve ha esik, mert a Bakony kellemesen agyagos. Akkor nem érdemes elmenni odáig. De a terep frenetikus lesz. Valami kis újdonság a szokásos ismert terepekhez képest.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Kocka: Az is egy lehetõség, de nem arra gondoltam. Van ott pár vasatgabb dózer jelölés, lehet kalandozni. Nekünk mindig a Milic volt a távolabbi cél, így a biztoson mentünk, nem kutakodtunk. Egyszer lehet az is egy túra célja. GPS-be bevinni a környezõ utakat.
Röfi: Vasárnap hívlak és megyek egy naptárért.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ez nem mentség...

Naptárok nálam vannak, vasárnap jöhet a zarándoklat! (meglepi is lesz)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Zoli! Nyomd a gombot!

Nem úgy volt, én pont elkaptam :-) Véletlenül 2x küldte el ugyanazt a postot és ezért intelligensen módosította az elsõ hsz-t :-)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Zoli! Nyomd a gombot!
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Áááá, skacok!!!!!

Amit Korcs belinkelt ismerem!!!
Nagyon tuti kis hely, ugyanis amikor a Dunakeszi Decathlonban melóztam, nap mint nap arra keróztam el!!! :scared:Az valóban egy vizenyõs, lápos hely!!!! Ha kora reggeli nyitásra(kamionos áruátvételre) mentem 6.30-7.00 õsszel és tavasszal nyüzsögtek az állatok !! :)
Lehetett fácánt , õzet ,nyulat, gázlómadarakat is látni amint az esõ áztatta talaj közelében táplálkoznak.
Ha ismerném a gombákat akkor, néha annyi gombát szedhettem volna esõk után, hogy nem a boltban veszek.Gyapjas tintagomba, kucsmagomba, pöfeteg, csiperke,meg ki tudja milyen más gombákat lehetett látni.

Nagyon zsivány egy kis hely, és tényleg pici, mert az egész alig tesz ki 10-12 futbalpálya területet. Szar ha azt ott ledúrják, feltöltik!!!!!:banned::no::cry::(

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szevasztok!

A videó nagyon ütõs és õszinte!

Köszi Korcs!!!!!!!!!!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Nem bringás, de környezetvédõs és ezt érdemes terjeszteni, hátha történik valami:

Halihó

Biztos meleg vagyok,de nekem a nõi jobban tetszik ;)
A Dunán is évek óta a nõi mezek mindig jobbak voltak....

A nõi a jobb, bár az ára húzós mindkettõnek.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Kocka: Van bejáratott útvonalam a Telkibánya- Hollóháza szakaszra is, de azt csak mutogatni tudom, mert kicsit bonyolult a leírása. Átszívathatod magad a piroson, de nem túl sok értelme van. Járható, de nagyon köves, törmelékes az ösvény. Lefelé jobb.:) Van egy jelöletlen dózer ami csudálatosan tekerhetõ végig és a hegy tetején belefut a pirosba. Ha megbeszélünk a Chilibe egy találkozót akkor elmagyarázom.

Megnéztem a térképen és láttam egy utat, ami valami katonai toronyhoz vezet fel. Nem errõl lehet átmenni a piros jelzésre?

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Nektek ki a kedvenc bringásotok?
Nekem õ:
:ed:

http://upload.wikime...Ouagadougou.jpg

:prosze:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Kocka: Van bejáratott útvonalam a Telkibánya- Hollóháza szakaszra is, de azt csak mutogatni tudom, mert kicsit bonyolult a leírása. Átszívathatod magad a piroson, de nem túl sok értelme van. Járható, de nagyon köves, törmelékes az ösvény. Lefelé jobb.:) Van egy jelöletlen dózer ami csudálatosan tekerhetõ végig és a hegy tetején belefut a pirosba. Ha megbeszélünk a Chilibe egy találkozót akkor elmagyarázom.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Itózs: Köszi a részletes leírást! Nincs véletlenül egy jól bevált útvonalad a Telkibánya-Hollóháza közötti szakaszra? A Rákóczi út ezen része mennyire járható keróval?