Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2010. January 09. - 17:16

Posted 2010. January 09. - 17:02

Posted 2010. January 09. - 16:49

Na, meggurítottam az idei év elsõ métereit, nyomtam outival egy laza kis Nyíradony-Napkor-visszát (70Km) már nagyon hiányzott :-)
Posted 2010. January 09. - 16:20

Posted 2010. January 09. - 15:33

Mackó, ezt a mai román körbe illõ idõjárást csak én hagytam ki? Ha most nézed a hõtérképet, Székelyhídon már most +15 °C van, szerintem odaát a mócok már töltik a medencét.
Ördögöd van, ilyen idõben mindenképp mentem volna, de Oxigén kupa volt és nem hagyhattam ki.
Meglátjuk a jövõ héten!

Twelve times ironman
Posted 2010. January 09. - 14:41

Mariann: Még van raktáron naptár, csörögj rám és viheted. (hetven héthetven 29 kilencvenkettõ)
Epyc: Szerintem Soma ezek után már csak azért is felnyomja.
Én is gondolkoztam ma egy körön, de egy itt elég esõre áll.
Epyc: Szerintem Soma ezek után már csak azért is felnyomja.

Én is gondolkoztam ma egy körön, de egy itt elég esõre áll.
Posted 2010. January 09. - 14:03

Hétvégére utaló kiírást nem láttam az ajtón, de hétköznap 8-18-ig.
(bocsmáhogynemJucivagyok:D)
Köszi, hogy megnézted

Posted 2010. January 09. - 13:45

[quote name='mcsontos']AZ ÉVADNYITÓ ALLEYCAT EL LESZ HALASZTVA! középfülgyulladás, ma lett felszúrva a fülem, betegszabadság,
QUO
Jobbulást!
QUO
Jobbulást!
Posted 2010. January 09. - 13:07

Soma: az nektek akkor ott masszív tolás?
Megnéztem én is,de nem értem!! Miért kellene tolni??????? :scared:

Dina
Posted 2010. January 09. - 12:53

Mackó, ezt a mai román körbe illõ idõjárást csak én hagytam ki? Ha most nézed a hõtérképet, Székelyhídon már most +15 °C van, szerintem odaát a mócok már töltik a medencét.
Posted 2010. January 09. - 12:48

Neked csak 35, Somának meg 73 km-e van felkészülni rá. Addig pont jól bemelegedik a combod.

Posted 2010. January 09. - 12:44

AZ ÉVADNYITÓ ALLEYCAT EL LESZ HALASZTVA! középfülgyulladás, ma lett felszúrva a fülem, betegszabadság, szóval most nem nagyon tudok bringázni... 
vagy jan. 23. lesz, vagy februárban. Bocsi mindenkinek, én sem így terveztem...
vagy ha valaki rapidban összedob egyet, az még jobb lenne!!

vagy jan. 23. lesz, vagy februárban. Bocsi mindenkinek, én sem így terveztem...
vagy ha valaki rapidban összedob egyet, az még jobb lenne!!
Posted 2010. January 09. - 11:52

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. January 09. - 11:38

Halihó
Hosszún meg 73. km-tõl nyomod ugyanazt...
Titty,tényleg fenomenális ez az ember.Asimov amúgy meg már rég megmondta:vannak a földön az emberek,meg a magyarok....
Legyünk erre büszkék is!
Ha valaki ma jönne Záhony fele 12.37-kor,szivesen elviszem
Holnap is...
Hosszún meg 73. km-tõl nyomod ugyanazt...
Titty,tényleg fenomenális ez az ember.Asimov amúgy meg már rég megmondta:vannak a földön az emberek,meg a magyarok....

Ha valaki ma jönne Záhony fele 12.37-kor,szivesen elviszem

Holnap is...
Posted 2010. January 09. - 11:20

Szia Röfi !
Nekem is szükségem lenne arra a bizonyos naptárra.
A Merkapt Se oldalon láttam meg és nagyon tetszik !!!
Tõled igényelhetek egyet ?
Köszi : Mariann
Nekem is szükségem lenne arra a bizonyos naptárra.
A Merkapt Se oldalon láttam meg és nagyon tetszik !!!

Tõled igényelhetek egyet ?
Köszi : Mariann
Posted 2010. January 09. - 11:13

Durva ez a Bakony maraton szinttérkép... 35 km-tõl 40 km-ig, 250-rõl fel 700-ra az nem semmi. Egy hosszabb Mátraházi sípálya, ami 35 km-rel az ember lábában már lehet nem lesz olyan kacagtató

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. January 09. - 11:12

Posted 2010. January 09. - 09:02

Tökjó ez a szocos lámpabúra-dob!
Pesten láttam egyszer egy 4 fõs gárdát,amikor lekéstem a vonatot a szemét váp miatt....
A csapat majdnem fele etnikum volt (igen, az egyik félig......
)
Volt egy hardcore kannás, (a kanna frankón ki volt grafittizve!)Egy csaj kanállal meg valami hajlított fémpálcikával,(?)Plusz egy magyar srác dorommbbal és szájharmónikával néha egyszerre.A negyedik meg szteppelt és beatbox-olt.(így utólag már tudom mi az.....)
Hát kicsit lepetéztem, olyan koncertet dobtak össze csak úgy heccbõl abban a kis korcsmában.Aznap este ingyen ittak..........
Apropó, Sanyi: beállt már a giroszkóp?!

Pesten láttam egyszer egy 4 fõs gárdát,amikor lekéstem a vonatot a szemét váp miatt....
A csapat majdnem fele etnikum volt (igen, az egyik félig......

Volt egy hardcore kannás, (a kanna frankón ki volt grafittizve!)Egy csaj kanállal meg valami hajlított fémpálcikával,(?)Plusz egy magyar srác dorommbbal és szájharmónikával néha egyszerre.A negyedik meg szteppelt és beatbox-olt.(így utólag már tudom mi az.....)
Hát kicsit lepetéztem, olyan koncertet dobtak össze csak úgy heccbõl abban a kis korcsmában.Aznap este ingyen ittak..........

Apropó, Sanyi: beállt már a giroszkóp?!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. January 09. - 08:47

Posted 2010. January 09. - 00:11

Manu Delago az ember, a HANGszer pedig a HANG.
Esetleg ugyanaz a téma mádképp ugyanõtõle két hangon. :
Esetleg magyarul:
Érdemes végignézni mind a kilenc percet, Horváth Kornél, (fõdönkívûli higgyétek meg nekem!!) a magyar ütõsélet nagy alakja.
Esetleg ugyanaz a téma mádképp ugyanõtõle két hangon. :
Esetleg magyarul:
Érdemes végignézni mind a kilenc percet, Horváth Kornél, (fõdönkívûli higgyétek meg nekem!!) a magyar ütõsélet nagy alakja.