Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. January 12. - 13:33

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. January 12. - 11:36

Technikai sport. Ugyanezt el lehetne mondani a gokartra, kajakra, kenura, stb. Ott sem olcsó a komoly sporteszköz. 50-60 éve nem volt pénz ilyenekre, mindenki focizott. Most azért már jobban állunk, ami meg is látszik a focin.Nekem aránylag könnyû, az a lé nem vág földhöz, de egy csóró srác, aki mögött nem áll senki, de jól megy, hogy fog eljutni egy versenyre?Nem vagyok egy túl lelkis alkat, de simán ismerem a példát.Így hogy lesz utánpótlás, ha a legnépszerûbb versenyforma ilyen nevezéssel jár?Ha a gyerek kénytelen kivárni azt, hogy megengedhesse magának a rendszeres maratonozást, az elsõ versenyén masterben indul (vagy, tekintve a mai munkaerõpiacot, seniorban...)

Egyébként nem is annyira a nevezési díj kifizetése jelent problémát, hanem a járulékos költségek. Mert egy 13-14 éves gyereket még nem engednek el egyedül a Dunántúlra több napra.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. January 12. - 09:10

továbbra is áll, hogy ha valaki Pesten járna, akkor megkérem, vegyen nekem egy ilyet, vagy ha rendelni akar, akkor rendeljünk többen, 2k a posta. Köszi (legjobb e 2 héten belül lenne, utánna megyek síelni)
http://www.bringalan...category_id=136
2500-ért beszállok én is, a mai napból okulva:-D Kaptam az "atakot" havasesõ formájában az arcomba. De legalább szimpátia tüntettem a BKV sztrájk ellen a pöstiekkel, itt Debrecenben:-DDDDD
Posted 2010. January 12. - 09:04

Nekem aránylag könnyû, az a lé nem vág földhöz, de egy csóró srác, aki mögött nem áll senki, de jól megy, hogy fog eljutni egy versenyre?Nem vagyok egy túl lelkis alkat, de simán ismerem a példát.Így hogy lesz utánpótlás, ha a legnépszerûbb versenyforma ilyen nevezéssel jár?Ha a gyerek kénytelen kivárni azt, hogy megengedhesse magának a rendszeres maratonozást, az elsõ versenyén masterben indul (vagy, tekintve a mai munkaerõpiacot, seniorban...)Ha megnézzük hányan vettek az utóbbi kb 6 évben komolyabb kerót, és járnak hegyen is vele, már nem akkora szám az az 1600 induló.Ennek a duplája is lehetne, ha nem szabnának ilyen nevzési díjakat.
A kedves szervezõk már arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendbe tegyék az erdõt egy ilyen buli után.Például, azon a hétvégén, amikor a Mátra volt, Katával a szilvás és a bükk középtávját túráztuk le.És mit gondolsz, mit láttam sokat?
Segítek:pl: schwalbe, powerbar, Maxxis (konkrétan egy szétszakadt ignitor felb**zva egy fára a céltól 5-6 km re) találtam 2 kulacsot, másfél pumpát.....ha kicsit rámegyek, lehet egy komplett kerót összeszedek a top sorozaton.
Ettõl függetlenül szilvásra tuti megyek, a többi elválik.
És nevezni is fogok, csakhogy a kedves szervezõ is megnézhesse az Avatart.
Otthon, 3d ben.......Meg hogy ne sérüljön a kicsi lelked:D
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. January 12. - 08:49

Igazából poénnak szántam...de miért is nem?
mert ha mások kifizetik, akkor illene mindenkinek
Posted 2010. January 12. - 00:16

Halihó
Szerdán megyek reggel,gyere velem
áá, most pont nem tudok, gyógyulok fel középfülgyulladásból

Posted 2010. January 12. - 00:13

továbbra is áll, hogy ha valaki Pesten járna,.......
Szerdán megyek reggel,gyere velem

Posted 2010. January 12. - 00:11

a cateye hátsólámpámba kifolyat az ellembõl a savv, és miután kitisztítottam nagyjabol, nem indul be.
mit lehet vele csinálni, hogy mûködjön?
Tisztítsd ki rendesen, ne nagyjából, majd érdemes bemérni, hogy van-e mindenhol kontaktus. Nem marta-e fel a sav a nyákot, vagy csak nem képezett-e szigetelõ réteget az elemoldali érintkezõknél.
Posted 2010. January 11. - 23:23

mit lehet vele csinálni, hogy mûködjön?
Posted 2010. January 11. - 22:27

ez nem ajánlott!
Igazából poénnak szántam...de miért is nem?
Laci: private inbox!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. January 11. - 19:45

Lecsa kelly'st forgalmaznak legalább két bótban debrecenben csak meg kell rendekni, két hét max és megvan.
Van az 3 is.... vagy tavaly óta fejlõdtek?

Posted 2010. January 11. - 19:15

Posted 2010. January 11. - 19:04

csipisz: meg tudnád adni a színterezõ mûhely pontos címét? Holnap talán lesz idõm elvinni a vázat.Reggel majd rájuk csörgök,de addig megtervezném az útvonalat (:
Posted 2010. January 11. - 19:00

Posted 2010. January 11. - 18:40

Ja, meg S-es méret. Az ujjából ki is kellett szedni a gumizást.
Mert ugye ezeket a bicepszeket se a szél fújta ide. :gafa:
Hát Atusch, ha az S-es méret jó rád, akkor a szél nem oda fújta a bicepszeidet, hanem elfújta!

Posted 2010. January 11. - 18:24

Debreceni bringaboltban próbáltad már? Adjak címeket?
aha, köszi
Majd jövõhéten megnézem, most nem tudok boltba járni :S
itt is 2,5?

az lenne a fontos, hogy jan. 24-ig legyen
Posted 2010. January 11. - 18:00

Debreceni bringaboltban próbáltad már? Adjak címeket?továbbra is áll, hogy ha valaki Pesten járna, akkor megkérem, vegyen nekem egy ilyet, vagy ha rendelni akar, akkor rendeljünk többen, 2k a posta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. January 11. - 17:46

Ez se rossz csak egy kicsit drága postával együtt.
Ez is megér egy klikket.
Posted 2010. January 11. - 16:51

http://www.bringalan...category_id=136