A közmondásos ablakon kidobott pénz.....
Nekem aránylag könnyû, az a lé nem vág földhöz, de egy csóró srác, aki mögött nem áll senki, de jól megy, hogy fog eljutni egy versenyre?Nem vagyok egy túl lelkis alkat, de simán ismerem a példát.Így hogy lesz utánpótlás, ha a legnépszerûbb versenyforma ilyen nevezéssel jár?Ha a gyerek kénytelen kivárni azt, hogy megengedhesse magának a rendszeres maratonozást, az elsõ versenyén masterben indul (vagy, tekintve a mai munkaerõpiacot, seniorban...)Ha megnézzük hányan vettek az utóbbi kb 6 évben komolyabb kerót, és járnak hegyen is vele, már nem akkora szám az az 1600 induló.Ennek a duplája is lehetne, ha nem szabnának ilyen nevzési díjakat.
A kedves szervezõk már arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendbe tegyék az erdõt egy ilyen buli után.Például, azon a hétvégén, amikor a Mátra volt, Katával a szilvás és a bükk középtávját túráztuk le.És mit gondolsz, mit láttam sokat?
Segítek:pl: schwalbe, powerbar, Maxxis (konkrétan egy szétszakadt ignitor felb**zva egy fára a céltól 5-6 km re) találtam 2 kulacsot, másfél pumpát.....ha kicsit rámegyek, lehet egy komplett kerót összeszedek a top sorozaton.
Ettõl függetlenül szilvásra tuti megyek, a többi elválik.
És nevezni is fogok, csakhogy a kedves szervezõ is megnézhesse az Avatart.
Otthon, 3d ben.......Meg hogy ne sérüljön a kicsi lelked:D
az utánpótlásról annyit, hogy akinek van pénze félmilliós keróra (és nem mondtam sokat), annak van a nevezési díjra is, bár itt jön, amit enté említ, utazás, szállás, kaja, és a kurvák ára is több napra, ami megdobja azt.
a szülõk ezt vagy állják, vagy nem. tizenéves srácok máshogy nem tudnak felkerülni az élmezõnybe, az idõsebbeknek meg nem sok esélyük van az így fejlõdött fiatalsággal szemben férfi kategóriában
ez egy ilyen sport
pénz beszél, ennyi. sajnos