Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

-miként élnek az állatok az erdõben

Ez nagyon komoly :D :D :D :D :D :D :D :D

Más. Shimano 600 trikolor fékkarhoz keresnék fedõ gumit. Ilyet: Amazon.com: Shimano BL-1055 Aero Hood Covers (Road): Sports & Outdoors Ha van itt a közelben, akkor nem rendelem meg külföldrõl. És azt sem bánnám, ha fehér lenne, de a fekete is teljesen jó lesz! Ha tudtok, szóljatok! Köszipuszi!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kösz az alvós képet Sanyi. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Egy jó kis 25-öst sikerült teljesíteni,ahol sokminden kiderült:
-Orbán álnéven indul a kinti választásokon :D
-ha ESÕkabátban tekersz,nagyot bukhatsz
-miként élnek az állatok az erdõben

Képek
Traktorral az igazi a patakátkelés,sajna a hang lemaradt

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Soma beleesik a patakba...:D

Nagyjából minden amit felvettem.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Michelin kupa 2012. - 122.darts.fotoalbum.hu
Egy kis beszámoló!
A megbeszélt idõben mindenki pontosan megjelent,egy gyors bepakolás,és már robogtunk is Nyíregyházára!
Egy fél óra alatt sikerült beregisztrálnunk,ahol a profik piros karszalagot,az amatõrök narancssárgát kaptak.
A verseny pontosan 13 órakor a profik elindításával kezdõdött,majd rá 2 percre elindulhattunk mi is.
A lassú rajt 30 km/h-val kezdõdött,majd a elindult a helyezkedés.
Próbáltam kiválasztani egy csoportot aki legalább tartja a 32-33 km/h sebességet,mert a tervem a 2 óra körüli idõ volt.
Szépen haladt a 8 fõs csapat,sorra elõztük meg a többieket.
A vasúti átjárónál pirosat kaptunk,de mivel ott volt egy frissítõ pont,gyorsan lecsaptam 2 banánra,kihasználva az állásidõt.
Rakamaz elõtt már egyre több emberen láttam a fáradás jeleit,elkezdõdött a cikázás,és a koncentrálás hiányából fakadó egyéb mutatvány!
Tudtam,hogy jön a körforgalom,és úgy gondoltam jobb ha elõre megyek,mert semmi kedvem nem lett volna a virágágyásban fetrengeni!:)
A Tokaji körforgalomba is elsõként érkeztem,majd belehúztam,és pár perc múlva már a Rakamazi vasúti átjárónál szemezhettem a piros lámpával!:cool2:
Kb félúton járhattunk visszafelé amikor megint elõkerült egy önkéntes aki úgy gondolta,hogy ha már itt van akkor lenyûgözz bennünket a tudásával.
Lehaladt a padkára...majd próbált vissza jönni aminek az lett a következménye,hogy akkorát esett a csoport közepére mint egy ólajtó,és pont elém...
Satufék,kiabálás megállás...de szerencsére mindenki megúszta baj nélkül!
Szétszakadt a sor,és már nem is állt össze,hárman maradtunk a célig,és így sikerült 2 óra 10 perc alatt teljesíteni a távot.
Kellemeset versenyeztem,egy percig sem unatkoztam!
A célban kaptunk érmet+egy kis a kaját.
A társaság jó volt az idõ igaz szeles,de napsütéses.
Jövõre is lesz remélem!:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
165-ös fox float. régi Konából kivett. Csak levegõ ráfújás, semmi csicsa:-) Csörgess ha kellhet, mert nem leszek két napig net közelben.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nincs valakinek fölös, olcsó, levegõs tagja?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Nekem ilyen alu-roller érzésem van ezzel kapcsolatban. Valamivel kisebb a felhajtás körülötte, mert jóval drágább, de ugyanúgy csak egy semmire sem való és drága móka az egész.

Osztom Enté véleményét.
Amúgy nem új keletû az a valami borzadály, úgy rémlik, a pótkerékben is láttam, amikor még a teszkóval szemben volt az üzlet. Gondolom nem véletlenül nem jött divatba.:D

Hááát, tõletek el kell fogadjam... pedig már úgy örültem, hogy nem Barbie babát kér születésnapjára, hanem sportszert...
(Mondjuk, az, hogy nem jött divatba, nem biztos, hogy jelent valamit... az aluroller például divatba jött, Annának volt is, majd hamarosan kapott helyette egy erõs, nagykerekû rollert, ami még meg is van Dórinak, kiválóan mûködik.)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Somának Egy levágott ujj van rajta, gyenge idegzetûek ne nézegessék.
"if you have a monkeylight on a fixed gear bike's rear wheel, wich bike is standed upside down, and you want to accelerate your bike's rear wheel with the cranks, always take away your hands from the chainline"

Vagy valami ilyesmi.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

A Nyíregyházi versenyre itt folytatódik a "mindenki ahogyan tud menni" jelentkezés:Idetekerj.eu - Debrecen

Ööööö what?! Most akkor, hogy és mint lesz?! Lesz kocsi, nem lesz kocsi?!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A Nyíregyházi versenyre itt folytatódik a "mindenki ahogyan tud menni" jelentkezés:Idetekerj.eu - Debrecen

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Osztom Enté véleményét.
Amúgy nem új keletû az a valami borzadály, úgy rémlik, a pótkerékben is láttam, amikor még a teszkóval szemben volt az üzlet. Gondolom nem véletlenül nem jött divatba.:D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
olcsóbbféle 43-44-es SPD cipõt keresek, esetleg pedállal.
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nekem ilyen alu-roller érzésem van ezzel kapcsolatban. Valamivel kisebb a felhajtás körülötte, mert jóval drágább, de ugyanúgy csak egy semmire sem való és drága móka az egész.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Van valakinek tapasztalata triskivel?
Dórának venném, a Decathlonban hasonló, de ennél kisebb (azaz hamarosan kinõhetõ) van 30 ezerért, a nagyobb méret meg már 40 - viszont nem tudom, érdemes-e kipróbálás nélkül megvenni Vaterán. Nagynak tûnhet, de a Nagyerdõn láttunk Dórinál nem nagyobb gyereket menni ugyanilyennel. Kipróbálási lehetõséget Debrecenben nem találtam.

Csipisz tesz rá egy iker karburátoros, V12-es, 4,7 literes benzinmotort, ÚGY már izgi lesz ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Sziasztok!

Nincs valakinek olcsón eladó(2-3 ezer) triatlon/idõfutam kormánya?Kösz

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Van valakinek tapasztalata triskivel?
Dórának venném, a Decathlonban hasonló, de ennél kisebb (azaz hamarosan kinõhetõ) van 30 ezerért, a nagyobb méret meg már 40 - viszont nem tudom, érdemes-e kipróbálás nélkül megvenni Vaterán. Nagynak tûnhet, de a Nagyerdõn láttunk Dórinál nem nagyobb gyereket menni ugyanilyennel. Kipróbálási lehetõséget Debrecenben nem találtam.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Soma!
Ne bosszankodj...itt van neked egy kis Hajdúbagosi népzene!:D
Anti bácsi citerázik... - YouTube

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Ugyan már. Rég elveszett a gondoskodó államnak még csak az eszméje is. Én rég nem számítok arra hogy kapok majd nyugdíjat. Amennyit életem során félrerakok az lesz majd öreg napjaimra. Már-ha lesz még akkor nyugdíjkorhatár és nem a munkahelyen fogok meghalni.
Mindent a kisember fizet meg. A bankok és szolgáltatók semmilyen profitról nem mondanak majd le miattad. Az állam meg fõleg (esetleg ideiglenesen választások elõtt talán).
Mondom mindezt politikai beállítottságomtól függetlenül. Mert egyik sem jobb a másiknál. Csak más jelszavakat hangoztatnak.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Dehogy is döbbenet Én ezt már évekkel ezelõtt megmondtam,hogy nem lehet majd számítani a nyugdíjra!:)
Egyébként is lehet,hogy addigra már ez lesz:Mi történne, ha... ...megszünne forogni a föld? (National Geographic) - YouTube