Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Sajnállak Levi. De csak a háttér miatt :) A beállás csillagos ötös :) John Travolta megirigyelhetné!

Sajnálatodat személyesen csütörtökön a TKban szívesen átveszem! ;)

Levikém: pólóztok már? kész van az alleycat videó?

Azóta esik, vagy hó vagy esõ, így azóta is itt figyelnek nálam az ütõk....játékra készen!

A videó vágáshoz meg még nem találtam olyan progit, ami jó lenne. Amit idáig használtam és ismertem, az most nem mûködik....igyekszem! :)

Soma: Péntek :cool2:! Vhac'tájm?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
na én is megtettem az elsõ kilómétereimet (50km) Hágában, és még fizettek is érte :D

Levikém: pólóztok már? kész van az alleycat videó?

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Most kaptam meg a profi fotós képeit a szalagtûzõrõl.
Csak egy lóg ki a sorból :)

Sajnállak Levi. De csak a háttér miatt :) A beállás csillagos ötös :) John Travolta megirigyelhetné!

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Megkönnyebbült a bringám. Ha valakit érdekel, eladó a két Bontrager Select kerék a Kellysembõl. V fékkel és tárcsával is használható. Van helyette mááásik :), DT :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

A csont nem fárad :-)

De zörög, és így is sokat beszél a bringán.:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
A csont nem fárad :-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Halihó

Hát a bordáimat látom... ;)

Fogyózol, hogy jobban bírd a hegyeket? :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó

D: mozsi-mezse zsel rokka sé abuytab a ddet tibböt A.zehémellezs yleh a ázzoh rám knujluráj lassazázsték kerek yge tnéknáynopok ygoh,mesérék a ennel za teknünneb kenrûtle rám ah sé ...arsázokarózs sámygeim s gnop-gnip sik yge,arizstáj iatláM a letteterezs knuráv,(en tréim sé) idegne dõdi aH

!óhilaH

Ez az új rendszerû 29-esnél már elvárás? Akkor megbuktam? :-)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Halihó

.ketnéP
:D
Péntek akkor... ;)
GézakékazéG

Tök jó amúgy,hogy felpezsdítette legalább e nyomott napotok :)

Nem jó :cry: majd legközelebb.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Szerintem te vagy a nyomott! ;) beteg vagy? Eszel mostanában rendesen?

Halihó

Hát a bordáimat látom... ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A közmondásos ablakon kidobott pénz.....
Nekem aránylag könnyû, az a lé nem vág földhöz, de egy csóró srác, aki mögött nem áll senki, de jól megy, hogy fog eljutni egy versenyre?Nem vagyok egy túl lelkis alkat, de simán ismerem a példát.Így hogy lesz utánpótlás, ha a legnépszerûbb versenyforma ilyen nevezéssel jár?Ha a gyerek kénytelen kivárni azt, hogy megengedhesse magának a rendszeres maratonozást, az elsõ versenyén masterben indul (vagy, tekintve a mai munkaerõpiacot, seniorban...)Ha megnézzük hányan vettek az utóbbi kb 6 évben komolyabb kerót, és járnak hegyen is vele, már nem akkora szám az az 1600 induló.Ennek a duplája is lehetne, ha nem szabnának ilyen nevzési díjakat.
A kedves szervezõk már arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendbe tegyék az erdõt egy ilyen buli után.Például, azon a hétvégén, amikor a Mátra volt, Katával a szilvás és a bükk középtávját túráztuk le.És mit gondolsz, mit láttam sokat?
Segítek:pl: schwalbe, powerbar, Maxxis (konkrétan egy szétszakadt ignitor felb**zva egy fára a céltól 5-6 km re) találtam 2 kulacsot, másfél pumpát.....ha kicsit rámegyek, lehet egy komplett kerót összeszedek a top sorozaton.
Ettõl függetlenül szilvásra tuti megyek, a többi elválik.
És nevezni is fogok, csakhogy a kedves szervezõ is megnézhesse az Avatart.
Otthon, 3d ben.......Meg hogy ne sérüljön a kicsi lelked:D

az utánpótlásról annyit, hogy akinek van pénze félmilliós keróra (és nem mondtam sokat), annak van a nevezési díjra is, bár itt jön, amit enté említ, utazás, szállás, kaja, és a kurvák ára is több napra, ami megdobja azt.
a szülõk ezt vagy állják, vagy nem. tizenéves srácok máshogy nem tudnak felkerülni az élmezõnybe, az idõsebbeknek meg nem sok esélyük van az így fejlõdött fiatalsággal szemben férfi kategóriában

ez egy ilyen sport
pénz beszél, ennyi. sajnos :(

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Tisztítsd ki rendesen, ne nagyjából, majd érdemes bemérni, hogy van-e mindenhol kontaktus. Nem marta-e fel a sav a nyákot, vagy csak nem képezett-e szigetelõ réteget az elemoldali érintkezõknél.

ebbõl gyakorlatilag csak a "mindenhol" szót értettem :D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

felpezsdítette legalább e nyomott napotok :)

Szerintem te vagy a nyomott! ;) beteg vagy? Eszel mostanában rendesen?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

.ketnéP
:D
Péntek akkor... ;)
GézakékazéG

Tök jó amúgy,hogy felpezsdítette legalább e nyomott napotok :)

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ezt azonnal hagyjátok abba:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
?zsel rokim ze sÉ

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Halihó

D: mozsi-mezse zsel rokka sé abuytab a ddet tibböt A.zehémellezs yleh a ázzoh rám knujluráj lassazázsték kerek yge tnéknáynopok ygoh,mesérék a ennel za teknünneb kenrûtle rám ah sé ...arsázokarózs sámygeim s gnop-gnip sik yge,arizstáj iatláM a letteterezs knuráv,(en tréim sé) idegne dõdi aH

:D :D :D

Van spéci "fordító" programod, vagy hetek óta ezen dolgozol?

indulagörögaludni.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
soma: az ynga azt kérdi: oszt mék nap?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

:D :D :D

Pókmalac
Fixi

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Szerintem is csak külön lehet nevezni, és külön visszajelzés-email jön.
Persze engem itt is mindig kidolbált, és haccásszor újra be kellett jelentkezni. :mad:

Ennek már csak az elsõ kerekét kell bekartonozni, és tök jó bringapólózáshoz. :)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!