Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szevasztok!

Voila, mennyi minden történt!!!!

Mifike: Zemplén- Mád, Erdõbénye, Tálya, Monok, Szerencs környéke. A dózer utak is jók, és a Monok-Szerencs piros túristaút is tök jól járható! Nem fog senki belehalni, csak türelmes legyél, hozzáértõ( jó fele megyünk törpapa?), és segítõkész, kitartó.
Bükk: Bogács környéke, Miskolc környéke. A miskolci inkább betonosabb, mert ott a túrisa ösvények rázósabbak bicóval hétköznapi arcok számára.

Bakker, Izom az elsõ találgatás után gondoltam, hogy a vázad kaput!!!:cry:
Viszont a purhabos megoldás az könnyû és szilárd is!!!!!!!!!!!:D

Röfi amiért még pöcs vagyok a számgép elõtt ne fikázz mert ping-pongban csak te leszel nekem kiszemelve!:angevil: Most 1 hétig kikapcs!

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Isten éltessen Nitr-O!! :mmraise:

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Mifike

Mifike

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Szisztok!!

A munkahelyemen gyalogtúrákat szervez rendszeresen a sportegyesület és ebben az évben szeretnénk beindítani ennek a kerékpáros változatát is. Az egyesület engem kért fel, hogy gondolkodjak el a lehetõségeken és útvonalak megtervezésében…
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy kellene pár olyan útvonalat összehozni, amit egy kezdõ bringás is végig tud csinálni és a következõ alkalommal is eljöjjön velünk. Elõzetes elgondolás szerint hegyi túrák lennének ezek (Zemplén, esetleg Bükk) és az sem lenne baj, ha be tudnánk menni az erdõbe elhagyva a aszfaltozott utat.

Thx Mifike

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Boldog szülinapot Nitro!:beer:

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!
Elvesztem a keresgelesben :/ volt esetleg info a Debrecen kornyeki bringautakrol? Hetvegen hazavinnem a bicajt es tekernek kicsit, de a Db-Jozsa utat a kertek alatt mar kicsit unom :) elore is koszi! Esetleg valaki jart mostanaban a Hor-volgyeben (Bogacs es kornyeke)? Milyen a terep?

Sp
Sp

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
epyc, jaja!

vázat keresek, acélt vagy mi ez, VAS! :D

Csipisz, továbbra sem értem:
"felülrõl le kell ütni egy kb 4 centis darab vascsövet, hogy az sínbe tegye a vázat"

honnan felülrõl?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ilyen ötleteket ne adj neki. Tuti szétveri a kezét, a vázat, meg mivel mellé fog ütni, így a járólapot is :D Többe fog az kerülni, mint egy használt váz :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

na majd kiveszem a nyeregcsövet, beledugok egy seprûnyelet, megtartja az!

(ha kiveszek ferlülrõl (onnan honnan, nem értem) 4 centit, az hiányozni fog, nem értem a dolgot)

Az utóbbi meg sem lep..........:D

....felülrõl le kell ütni egy kb 4 centis darab vascsövet, hogy az sínbe tegye a vázat.......
A seprûnyél helyett kell egy darab pl nyeregcsõ.Nem azt kell vágni ami van, kell egy darab máshonnan!Bár ha elég hosszú, vághatsz a nyeregcsövedbõl is, és azt a darabot letolhatod a töréshez.Csak króm ne legyen rajta, mert az nem hegeszthetõ..........
Vagy tekerd be mûgyantás karbonszállal!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Nem kell ide heggesztés meg ragasztó. Pöffintesz rá egy kis WD40-et, és jó lesz. :D

inkább beépítek egy rugóstagot:D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Nem kell ide heggesztés meg ragasztó. Pöffintesz rá egy kis WD40-et, és jó lesz. :D
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Loctite!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Szigetelõszalag... De ha nem zavar (mert elsõre észre sem vetted) maradhat így is. :D Garis még?

felõlem madarhat
ezzel meddig járhatok még? szerintem pár km után 2 darabban viszem majd haza a bringát

garis? ha a puchok élettartam garanciásak, akkor igen, csak el kell mennem a papírokért valahova:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Izom: Szigetelõszalag... De ha nem zavar (mert elsõre észre sem vetted) maradhat így is. :D Garis még?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Epycnek félig igaza van.Csak én nem vagyok felszerelve dissous cuccal....sajna.
A muffolásban levõ réz miatt csak lánggal hegeszthetõ!Awi, co, bevont kizárva!El kell vinni valami helyre, ahol tudnak ilyet, (pl a víz gáz központi fûtés szerelõk) felülrõl le kell ütni egy kb 4 centis darab vascsövet, hogy az sínbe tegye a vázat.Persze elõtte szétszedni, lepucolni, a csõ belsejét is, amennyire lehet kitisztítani(pl monoblokk felõl)
Járható út, ha van kedved nyenyeckedni vele.Ha nincs, nézz egy másikat, kérdezd Levit, neki hátha van.

elég macerásnak hangzik, azt hittem, hogy kívülrõl elég megcsesztetni

na majd kiveszem a nyeregcsövet, beledugok egy seprûnyelet, megtartja az!

(ha kiveszek ferlülrõl (onnan honnan, nem értem) 4 centit, az hiányozni fog, nem értem a dolgot)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

ez volt a hiba ma reggel

Fogynod kéne fenékbõl!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ha nincs, nézz egy másikat, kérdezd Levit, neki hátha van.

Levente az elmúlt idõszakokban X>4 mennyiségû vázat gyûjtött be :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

meg tudja valaki hegeszteni ezt a törést nekem?

lehet egyáltalán?

Epycnek félig igaza van.Csak én nem vagyok felszerelve dissous cuccal....sajna.
A muffolásban levõ réz miatt csak lánggal hegeszthetõ!Awi, co, bevont kizárva!El kell vinni valami helyre, ahol tudnak ilyet, (pl a víz gáz központi fûtés szerelõk) felülrõl le kell ütni egy kb 4 centis darab vascsövet, hogy az sínbe tegye a vázat.Persze elõtte szétszedni, lepucolni, a csõ belsejét is, amennyire lehet kitisztítani(pl monoblokk felõl)
Járható út, ha van kedved nyenyeckedni vele.Ha nincs, nézz egy másikat, kérdezd Levit, neki hátha van.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
izom: A Csipisz lánggal meghúzza neked :D

Holnapi ping pong ügyében: HÁLÓT HOZZON MINDENKI (aki tud)!!!!!!!! mer sosincs ugye ;)

Sándorom: Isten éltessen sokáig! RaLYság van meg péz! Enyi a lényeg! Meg jöhettek, mehettek, de olyan raLY, mint Sanyi sose lehettek!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
meg tudja valaki hegeszteni ezt a törést nekem?

lehet egyáltalán?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Hát ez elPUCHant. A favoritomnak is így lett vége...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/