Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Jaj, bocsánat, hogy még nem jelentettem be, de akkor most közhírré tétetem: egy (remélhetõleg leendõ bringás) taggal fog bõvülni a családunk júniusban. Tehát pont a szezon közepén, tehát se elõtte, se utána nincs tekerés. De majd jövõre, mint fõnix madár feltámadok hamvaimból!!! és ezt mindenki veheti fenyegetésnek;)
:muah1:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Akkor hamarosan érdemes lesz figyelni az aprót! ;)

Miért, eladsz valamit?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Egyre fájdalmasabb, hogy kimarad ez az év.

Miért?

De mivel még kurvára nem voltam vele hegyen, így nem tudok róla mondani semmit se Majd kiderül.

Akkor hamarosan érdemes lesz figyelni az aprót! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Honnan tudtad, hogy ez a kedvencem?!:cry:A könnyem is kicsordult, úgy meghatódtam!
Amúgy a "kössz" most nem ironikus volt kivételesen. Ha már így esett, legalább dicsõ tetteim maradjanak fenn!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

epyc: kössz, hogy emlékeztetsz! Egyre fájdalmasabb, hogy kimarad ez az év. Mondjatok még kedves dolgokat!

Ne haragudj! Esküszöm, legközelebb eléneklem ezt a szép számot, csak neked: :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
izom: nagyon jó a kérdés! Felfelé nem lehet vele menni sajnos, ezért tavaly minden tekerésen motoros húzott felfelé (a kipufogó gáztól kicsit készen is van a tüdõm), csak lefelé gurultam egyedül:bell:
Amúgy nagyon jól mászik, a geometriája kiválóan alkalmas rá. Ezt különbözõ tesztekben is leírják, meg a személyes tapasztalat is ezt mutatja. Az Ördög oldalt és a Nagy Milicet többször is sikeresen teljesítette(felfelé is...)

epyc: kössz, hogy emlékeztetsz! Egyre fájdalmasabb, hogy kimarad ez az év. Mondjatok még kedves dolgokat!

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Valószínû, hogy én voltam. Emlékszem, hogy ugyanazzal a két futóval találkoztam kétszer is. Bocs, hogy nem ismertelek meg. Majd legközelebb.

Legalább már én is tudom ki vagy. További jó tekerést!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: nincs rajta lock (cserébe kapsz kompresszió állítást). Viszont össze lehet ültetni menet közben 11 cm-re, így valszeg könnyebb lesz majd emelkedõn toszulni vele. De mivel még kurvára nem voltam vele hegyen, így nem tudok róla mondani semmit se :D Majd kiderül.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Itózs felesége Zsuzsi tavaly 2 érmet is elhozott egy ugyanilyennel:) de errõl már volt is szó)

akkor ez csajoknak való bicaj?:)

csak azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy az ilyen baszomnagy 8756centis telókkal hogy lehet felfele nyomatni, bár biztos van lock rajta

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
enté: ez 5 centivel többet mozog az elõdnél és nem könnyebb. Számodra ez a kibírhatatlan nehézségû kategória, így nem is értem, hogy miért érdekel téged mindez ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

persze hogy lehet vele maratonozni.

:) Igen, mindennel lehet. Ez mennyivel mozog többet és mennyivel könnyebb?

Van valakinek képe Pistirõl a Hi-Tech-kel és Fecóról a Stinky-vel?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Kocka: Igen, az én lehettem.

Epyc: köszi! Nagyon szép jármû!
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Én szombat reggel nyomtam egy Pallag-Józsa-Zelemér-ésvissza tekergést.
Odafelé még csípkedte az orcámat a hüvi levegõ, de egyébként nagyon kellemes volt.

Tényleg, Epyc!
Nem is tudom, milyen az új masinád.
Tudsz róla linkelni fotográfiát?

Én is azt vártam, mikor bújik elõ a földbõl egy piros bõrdzsekis Thriller-Jackson.

Akkor téged láttunk a családdal Józsa és Pallag között az útépítésnél. Egy fekete piros Magellánnal voltál nem?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Két hete én is voltam majdnem ugyanezen az úton, csak futva. :)
Nem te jöttél szembe velünk a sárga csíkon Debrecen felé aztán meg a Pallagi úton kifelé? Ketten futottunk, nekem fekete, Juditnak meg piros dzsekije volt.

Valószínû, hogy én voltam. Emlékszem, hogy ugyanazzal a két futóval találkoztam kétszer is. Bocs, hogy nem ismertelek meg. Majd legközelebb.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: nem lehet. Ez kizárólag arra jó, hogy a konyhában tartsam! Úgy lesz a jövõ év, hogy az országútira rakok fel pár bütykös gumit, oszt jó lesz az :) (persze hogy lehet vele maratonozni. Itózs felesége Zsuzsi tavaly 2 érmet is elhozott egy ugyanilyennel:) de errõl már volt is szó)

Atusch: ha most adnék képet, akkor látnál egy valamit, amibõl hiányzik jó pár alkatrész és még kerék sincs benne, így kapsz régebbieket :D

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nyereg és a gumi kivételével full ugyanez:)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Én szombat reggel nyomtam egy Pallag-Józsa-Zelemér-ésvissza tekergést.
Odafelé még csípkedte az orcámat a hüvi levegõ, de egyébként nagyon kellemes volt.

Tényleg, Epyc!
Nem is tudom, milyen az új masinád.
Tudsz róla linkelni fotográfiát?

Ami viszont bizarr az a horror filmekbe való "valaki figyel" légzés az összes kisfilm háttérzajában.:)

Én is azt vártam, mikor bújik elõ a földbõl egy piros bõrdzsekis Thriller-Jackson.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
lehet be voltam rúgva, nem rémlik.

azon gondolkodom, hogy befizetek kettõre, a maradék pénzbõl meg 1-1 éjszakát el tudok tölteni valahol a hegyekben, ahol szo-vas lehet kerózni nyugodtan, nem az van, mint maratonon, hogy reggel kelés, odaérek, letekerem és haza.

epyc: az új gépeddel lehet menni maratonon? úgy értem, hogy érdemes?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

a 4 topmaratonra 17rongy az elõnevezés!
ha egyre nevezek, akkor 5rongy (feb28-ig), utána 6, helyszínen 9.

normálisak ezek? két pólót kapnak az indulók, vagy mi a picsa?! hihetetlen

Ezt már taglaltuk vagy 20 oldallal visszább....még te is szóltál hozzá!......:D
Amit kapsz:
-rajtszám
-egy szatyor, valagnyi szórólappal, ami pl jó lesz kitömni a cipõd, ha beázna.
-asszem póló.Kb kínai minõségû.
-jóféle chipes mérés, ami vagy mér, vagy nem.

Mondjuk ettõl még tényleg jót tekersz.De ez már tényleg nem a szervezõktõl függ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
TOP MARATON élményt kapsz :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a 4 topmaratonra 17rongy az elõnevezés!
ha egyre nevezek, akkor 5rongy (feb28-ig), utána 6, helyszínen 9.

normálisak ezek? két pólót kapnak az indulók, vagy mi a picsa?! hihetetlen