Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2012. június 15. - 00:05
nincsen a gyufafejen foszfor, kálium-klorát van rajta; a doboz oldalán lévõ gyújtócsíkon van vörös foszfor. (5KClO3 + 16P = 5KCl + 3P2O5) meg tán' antimon-szulfid is (a fejen)
a mindenen gyulladón van foszfor-szulfid.
(hamár pont most vizsgáztam belõle, hasznosítsam is )
a mindenen gyulladón van foszfor-szulfid.
(hamár pont most vizsgáztam belõle, hasznosítsam is )
Termelõi méz eladó! Érd. nálam
Írta 2012. június 15. - 00:04
Halihó
Csippó,ez a média hajhászása,több ember hal meg éves szinten otthon konyhai balesetben,mint Lyme kórban.Minden tavasszal ez a sláger,aztán elhalkul.
Ha meg én leszek aki elpusztul,uccu neki,örökké úgysem élhetünk.
A kicsike amúgy még nem fúrta be magát a bûrömbe amikor megtaláltam,és igen gyorsan tud mozogni...
Csippó,ez a média hajhászása,több ember hal meg éves szinten otthon konyhai balesetben,mint Lyme kórban.Minden tavasszal ez a sláger,aztán elhalkul.
Ha meg én leszek aki elpusztul,uccu neki,örökké úgysem élhetünk.
A kicsike amúgy még nem fúrta be magát a bûrömbe amikor megtaláltam,és igen gyorsan tud mozogni...
Írta 2012. június 14. - 15:19
Hohóóó!
Soma jó, hogy lefotóztad a kis szenya kullancsot, mert a múlt héten mondta a bátyám, ha a befúródott kullancs körül egy megnyálazott gyufával 3-szor kört rajzolsz a bõrödön, akkor a foszfor hatására kimászik belõled ,mert elvileg ezek imádják a foszfort!!!! Még nem próbáltam ,de ha lesz bennem egy tuti kipróbálom!!!:confused:
3x? és mi van ha csak 2x? vagy épp 4x? És jó a kék, vagy zöld fejû gyufa is, vagy csak a jól bevált, HAGGYOMÁNYOSS pirossal lehet próbálkozni?
Viccen kívül, nem az a baj hogy a kis geci a véredet szívja. Hanem az, hogy mire észreveszed, már átadta a szarjait, Lyme kór, meg agyhelyhártyagyulladás...és a legnagyobb poén, hogy idén már nem írtják, (repüllõrõl permetezve vagyhogy mint eddig a szúllllnyoggal együtt ezt is tették) mert a táplálékláncot jelentõsen befolyásolja! (Visszaesik a kullancsevõ poszáta, és szúnyogfaló vörösbegy populáció.)
Nem is érdekel, de akkor tenyésszenek ki valamit ezek ellen a vérszívó kis rohadékok ellen, és kezdjék el nagy tételben klónozni õket!
Éljen a felkiLYáltójel!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2012. június 14. - 15:18
Soma Fórumbook-ozik!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2012. június 14. - 15:10
Az égõ gyufa is hamar lerendezi.
Padis túra: Pádis - padis.rofitomi.fotoalbum.hu
Tavaly nem voltam, de idén meg kéne csinálni, fõleg amíg ilyen sok esõ esik (bõvizûek a patakok).
Péntek du. indulás, szombat túra és ha belefér még este haza. Idõpontot egyeztetünk.
8 óra alatt szoktuk megcsinálni, útközben nincs se kocsma, sem büfé.
Padis túra: Pádis - padis.rofitomi.fotoalbum.hu
Tavaly nem voltam, de idén meg kéne csinálni, fõleg amíg ilyen sok esõ esik (bõvizûek a patakok).
Péntek du. indulás, szombat túra és ha belefér még este haza. Idõpontot egyeztetünk.
8 óra alatt szoktuk megcsinálni, útközben nincs se kocsma, sem büfé.
Írta 2012. június 14. - 15:01
Hohóóó!
Soma jó, hogy lefotóztad a kis szenya kullancsot, mert a múlt héten mondta a bátyám, ha a befúródott kullancs körül egy megnyálazott gyufával 3-szor kört rajzolsz a bõrödön, akkor a foszfor hatására kimászik belõled ,mert elvileg ezek imádják a foszfort!!!! Még nem próbáltam ,de ha lesz bennem egy tuti kipróbálom!!!:confused:
Írta 2012. június 14. - 09:01
nézegetem ezt a kiskörutat, ami az Arany és az Erzsébet utcát köti majd össze
csak én nem látom értelmét??
ott van a nyugati utca, az nem jó?
plusz keresztbe az összes utcát megszakítják egy piros lámpával
csak én nem látom értelmét??
ott van a nyugati utca, az nem jó?
plusz keresztbe az összes utcát megszakítják egy piros lámpával
Írta 2012. június 14. - 00:08
Írta 2012. június 13. - 20:00
Azoknak a bringásoknak akik jobban futnak, mint tekernek: Treadmill Bike Wins Major Award - YouTube
Ez is csak egy sznob kötsögség:D,
ennyi energiával inkább rongyolna meg egy normális futó, vagy bringaedzést.
Amikor vki "feltalál" egy ilyen marhaságot és persze fényezi is azt, h eladható legyen, na, azt nevezem én megélhetési bûnö(d)zésnek .
Ez a véleményem.
Twelve times ironman
Írta 2012. június 13. - 15:44
Írta 2012. június 11. - 16:33
Néztem én is az útvonalat, ott vannak olyan részek amik szinte mindig dagonyázósak (Andó kút környéke).
Írta 2012. június 11. - 16:28
Gyerkõcök!
A Kondenzgyík maraton pályája iszonyat jó. Legalábbis nekem nagyon tetszett.
Nagyon durván sáros, dagonyázós, szenvedõs volt az egész éjszakás esõ után, de én így is élveztem.
Na jó, puhány módon csak egy kört mentem. A 2. nekem már meghalós lett volna
Jövõre, remélem, szárazon is ki lehet próbálni.
Én személy szerint aszondom, kötelezõ mindenkinek. :-)
A Kondenzgyík maraton pályája iszonyat jó. Legalábbis nekem nagyon tetszett.
Nagyon durván sáros, dagonyázós, szenvedõs volt az egész éjszakás esõ után, de én így is élveztem.
Na jó, puhány módon csak egy kört mentem. A 2. nekem már meghalós lett volna
Jövõre, remélem, szárazon is ki lehet próbálni.
Én személy szerint aszondom, kötelezõ mindenkinek. :-)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!
Írta 2012. június 11. - 13:37
Ezt nem Én fotóztam,de azért jó lehetett egy ilyen buli!
2012 Giant Bicycles Road Product Launch - YouTube
2012 Giant Bicycles Road Product Launch - YouTube
Írta 2012. június 10. - 15:04
Írta 2012. június 10. - 13:14
Írta 2012. június 10. - 10:02
Írta 2012. június 10. - 07:28
A tegnapi versenyrõl egy kis nézegetni,és egy kis olvasnivaló!
I. MARGITTA KUPA, 2012. június 9. - Beszámolók + Fényképek!
Margitta - 141.darts.fotoalbum.hu
Margitta. - YouTube
Margitta. - YouTube
I. MARGITTA KUPA, 2012. június 9. - Beszámolók + Fényképek!
Margitta - 141.darts.fotoalbum.hu
Margitta. - YouTube
Margitta. - YouTube