Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Viszont amit üzenek: Labidani, Mcsontos NEM SZERETNÉK OTT LENNI A TEMETÉSETEKEN!
VAGY NE IGYATOK, VAGY HA ISZTOK ,NE KERÓZZATOK!!!!!
Szerintem így Csipisz is választ kapott arra, hogy hova tüntem. (Nem akartam tovább nézni a két fiatal közlekedési stílusát.)Mert úgy látszik õk így, nem érzik mit tesznek ilynkor.

Mit mûveltetek már megint?:)
Twelve times ironman

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Biztonságban érezték magukat melletted, mert felelõsségteljesen viselkedtél ,amíg ott nem hagytad õket... :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Most látom csak milyen szípre sikeredett a celleste sapkás fotóm, és a srácok azért nem merték felrakni, mert õk is megííííjedtek tûle, amikóóór józanon meglátták, és nem akarták a többi fórumozót sokkolni.HIHIHI!

Viszont amit üzenek: Labidani, Mcsontos NEM SZERETNÉK OTT LENNI A TEMETÉSETEKEN!
VAGY NE IGYATOK, VAGY HA ISZTOK ,NE KERÓZZATOK!!!!!
Szerintem így Csipisz is választ kapott arra, hogy hova tüntem. (Nem akartam tovább nézni a két fiatal közlekedési stílusát.)Mert úgy látszik õk így, nem érzik mit tesznek ilynkor.

Lehet ez nem ide tartozik, de így ennek a fényében ne is volt olyan jó az az este!
Bocs Gábor, nem a zenekarra gondolok!

Még ha szembe is köptök legközlebb, de joban örülnék ha a két ifjonc inkább az én temetésemre mennének el hamarabb, mint én az övékre!!!!! (Persze ráérek úgy 75. életévem után feldobni a bocskort)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kedves kislányok, bocsánatot kérek mindekitõl akit megbántottam volna, nem direkt volt.
Az ember már nem is szórakozhat egy kicsit?:air:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
http://bringahirado....b_vb_rol_-32196

magyarok is kinn!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Vágysz te is az egyensapira,mi? :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Röfi, mibe kerülne beismerni, hogy KKrisszel rosszul értelmeztétek Soma válaszát, amibõl a kötözködés indult?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A Merkapt SE is kint lesz a Bringa Expo-n: http://www.merkaptse...m=10077&id=4117

Dani: Remélem ezt a helyesírás "vita" és a "koncert" élmények közzé feltehetem...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nézzen a f@szom ilyen sz@r trágár filmet!

inkább az avatart még ötször :D:D:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Csak lassan egy 25 colos monitor kell,hogy kiférjen rá egy hosszabb mondat... ;)

Nem semmi az a táj,kapaszkodtam itthon az asztalba,és remegett a lábam :D

Megnéztem Jancsótól az Oda az igazság "nagy sikerû" filmjét(4-en voltunk a moziteremben,de a kezdésig majdem úgy alakult,hogy csak nekem vetítenek ;) ),hát a pucér nõ még mindig egy fix és garantált a filmjében... :) Ha valaki agyalni akar,trágár szöveget hallgatni és mûvészfilmet nézni,akkor ajánlom.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Dani, ez az oldal király!

Felejthetetlen. :D

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Dani, ez az oldal király!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

De Röfi legalább az "az" névelõt odaírta a név elé, pont úgy, mint epyc szokta.;)

Bazzeg, nem unjátok még?
Nem azért mondom, de amikor megkérdezték Somát, hogy megy-e Pestre, Ti meg írogattatok utána, nem tudtam, hogy most én vagyok a hülye, vagy Ti (nem értettétek a kérdést).
Amikor valaki berak a hozzászólásába egy csomó linket, Röfi lehurrogja, ha nagy képet tesz be, akkor is. Most én hurroglak le titeket. Van helyesírás topik, meg privát üzenet, ha bajotok van egymással.
Nem vettem (nagyon) komolyan ezeket a csipkelõdéseket, csak már untat (szerintem nem csak engem), váltsunk témát.
Még a helyesíráshoz: Nem mondom, hogy tudok helyesen írni, de törekszem rá. Van úgy, hogy nem tudom hogyan kell leírni helyesen egy szót, ekkor használom ezt, segített már.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Nincs valakinek véletlen egy elszakadt, vagy már használhatatlan polifómja?
Az étkezõs székeinkre szeretnék belõle szivacsot vágni, mert a régiek tönkrementek.
Elõre is köszi! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

epyc kis e vel írja a nevét, ha õ rendesen írja a tiédet, te is mutathatnál ennyi tiszteletet......:D

az Epyc

De Röfi legalább az "az" névelõt odaírta a név elé, pont úgy, mint epyc szokta.;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Itózs: Köszönjük szépen az Epyc nevében is hogy íly szépen kiálltál mellette. ;)
Amúgy szeretem Hofit

epyc kis e vel írja a nevét, ha õ rendesen írja a tiédet, te is mutathatnál ennyi tiszteletet......:D

Hofi rulz!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
höjj, jó kis zene volt tnap, tetszett nagyon =)
na meg utánna a csúszkálás, 4-3ra nyertem :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi, Kkrisz: http://videa.hu/vide...vYJSQWwiVSKBf15
6.20- tól ajánlom nektek, szeretettel.:)
Az egészet meg mindenkinek aki szereti az örök Hofit.

Itózs: Köszönjük szépen az Epyc nevében is hogy íly szépen kiálltál mellette. ;)
Amúgy szeretem Hofit

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Sándor itten voltál e már? (6000ejró a bírság ha végigmész)

Még nem, de tervbe van véve júliusig.

/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Sándor itten voltál e már? (6000ejró a bírság ha végigmész)