Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Igen nagy hó volt és +2 fok. Pénteken voltam Bogácson ott 15cm lagyak volt mindenhol.
Ha fagyna, felmehetnénk tekerni.
Lámpás: Jelentem, én jól kicsúszkáltam magam.

Ezek szerint nem eléggé.....

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Röfi: az laTYak, nem laGYak :P

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor toltam egy kicsit az Asszonypajtid szekerén.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ha valaki ráérne, kéne egy kis közremûködés ismét egy kérdõívhez asszonynak:
http://www.kerdoivem...doiv/273236091/

Elvileg holnap lejár, a lényeg, hogy 18-25 éves egyetemistának kamuzzátok magatokat ha lehet, a többi válasz mindegy!

Thx!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Igen nagy hó volt és +2 fok. Pénteken voltam Bogácson ott 15cm lagyak volt mindenhol.
Ha fagyna, felmehetnénk tekerni.
Lámpás: Jelentem, én jól kicsúszkáltam magam.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Röfi: Nézted a fórumtalálkozón készült képeket? Szép nagy hó volt.

Ha mindenki ilyen tavasz elõtti nagy feszültséggel van,mi nem megyünk el egy ilyen levezetõ kis kerós szánkózós napra???

Dina

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
A BILLENTYÛVERÉS NEM SPORT, MENJETEK MÁR TEKERNI VAGY FUTNI VAGY SIELNI VAGY MITTUDOMÉN.......LÉCCI!!!!!:rocketman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Én meg ezért szeretek fórumozni:annyi vidám percet hoztok ezzel a csipkelõdésekkel.Tiszta gyerekes néha. :)

Nekem is vidám így a reggelem! :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Na ezért nem fórumozok én...

Szerintem a jövõben csatlakozok hozzád én is, ezzel elkerülünk sok ilyen gondot.

Halihó

Úgy legyen! :D

Kövezéshez tudok hozni vasércgolyócskát,kicsi is,kerek is,és a súlya... ;)

Én meg ezért szeretek fórumozni:annyi vidám percet hoztok ezzel a csipkelõdésekkel.Tiszta gyerekes néha. :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
ixos: Fórumozz csak tovább nyugodtan, csa ne vesd fel a helyesírást és a kövezés lehetõségét, mert ezekre harap azonnal mindenki. :) Epyc meg ilyen (nézd meg az avatarát), de nem lehet mindenkinek letíltani a hozzászólásait. :)

Korcs: És azt se felejtsd ki, hogy anyukád zsírral sütött, de mégsem került ennyi ember a kardiológiára, mert el sem jutottak odáig... http://www.origo.hu/...2oldtimere7.jpg

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
ixos: elnézést. Tényleg nem volt jó poén. Szerintem a jövõben csatlakozok hozzád én is, ezzel elkerülünk sok ilyen gondot.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

(A biztonság kedvéért, ezt az üzenetet a Word helyesírás ellenõrzõje javította. További helyesírási reklamációt a Microsoft-nak címezzétek)

mondat végére pontot teszünk, felszólító mód esetén pedig felkiáltójelet. nem jelezte a word?

tudom, mondatot nagy kezdõbetûvel kezdünk, csak én leszarom:D

Röfi, már vártam, én elõre megnéztem:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Coldi: a kajával vitatkoznék. Lehet szarminõségû volt, de volt benne igazi anyag. A párizsi meg is romlott 3 nap alatt, mert hús is volt benne. A tej hûtve se bírta tovább 3-4 napnál, mert nem volt agyonkezelve és tényleg állati fehérje volt benne, nem pedig növényi eredetû. Vajat ettünk, igazit. Margarin max. anyám használt sütéshez. Ja és a legtöbb üdítõ színét is a benne lévõ gyümölcs adta (régi sió)... nem volt "kékkóla". A chips, nasik kurvádrágák voltat, így max ünnepnapokon tömtük kétpofára, nem pedig napi rendszerességgel reggeli/ebéd/ helyett ... stb...

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Epyc: nagy poén volt. Most akkor álj be a tükör elé, ismételd meg azt az önelégült vigyort, és legyél magadra büszke!
Na ezért nem fórumozok én...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
ixos: És most az írod, hogy Kkrizs... Végülis találó. :D Bár lehetne "B" rizs is, olyan legalább létezik is.
Á megvan! Ez egy kávéskanál rizst jelent! Ez az igazi definíció. :D :D
És álljon itt az örökzöld részlet is a kövezéshez:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hülye bevándorló :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Csipisz_: A fejfára a csak szigorúan a dátum mehet!
Kkrizs: Pedig úgy igyekeztem… (+ reménykedtem, hogy már túl vagyunk ezen a helyesírási mizérián)
(A biztonság kedvéért, ezt az üzenetet a Word helyesírás ellenõrzõje javította. További helyesírási reklamációt a Microsoft-nak címezzétek)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújon ezt a sípot. még ha azt is mondta, hogy JEHOVA!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

(a mûszakálat )

Mûszakáll:P

Egyszerûen nem bírtam kihagyni. :D Dobhatom én a köveket?
:cegly:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Fejfára felirat?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."