Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Aki szemfüles, megtalál a klipben:http://video.aol.co....ne-hd/337348173

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Hová tegyem Ynga? Nálam van pendrive-on.

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Szépjóestét!
Dear Chilisek...tartotok 623-as Kenda külsõt? Ha igen, mennyiért?
Köszi,
Kaccsa

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Krisz, feltolod valahova a lovardás cuccot ahonnan le tudom szedni? Köszi elõre is.:)
Ride 'n' roll

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

mikor lehagyom 50-nél a buszt

ajjjj, ezt annyira jól esett olvasni :-)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Igazad van.
Én nem is közlekedek kerékpár úton, mert amit én annak hívnék az nem igazán egyezik ezekkel amik Debrecenben vannak.

De azon nagyon ki tudok akadni, hogy azokból az adóforintokból, amit sokan mások és jómagam is befizetek, azokból csak k..va vonalakra teljen. Nem is beszélve arról, hogy a magyar embernek az van az agyában, ha építenek sárga csíkok közé zárt új kb 1,5m széles utat és rajzolnak rá valami kerékpár félét, akkor az biztos járda:)

Ez van. Ezért rakom közúton, kamion, busz és autók mögött, taposom, ahogy bírom, ha meg kell halni, akkor legalább vigyorogva tegyem, mikor lehagyom 50-nél a buszt, nem pedig egy idõs mama szatyorjára felcsavarodva, mert tetszett neki sárga csíkos korlátok között közlekednie:)

Hajós Andrást kérdezték, próbálta már-e meggyõzni ismerõsét a mindennapos biciklizésrõl. Mondta, hogy igen, de rájött, hogy nem akar õ senkit sem meggyõzni. ,,Mindenki dögöljön meg úgy, ahogy akar. Én így akarok."

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

én már nem is nagyon megyek keróúton, több a balesetveszély ott, mint úttesten. (elédugró kisgyerek, "csakazértis családok", vagánykodó gyalogosok usw...) a megoldás nem keróút, hanem KERÓSÁV.

Igazad van.
Én nem is közlekedek kerékpár úton, mert amit én annak hívnék az nem igazán egyezik ezekkel amik Debrecenben vannak.

De azon nagyon ki tudok akadni, hogy azokból az adóforintokból, amit sokan mások és jómagam is befizetek, azokból csak k..va vonalakra teljen. Nem is beszélve arról, hogy a magyar embernek az van az agyában, ha építenek sárga csíkok közé zárt új kb 1,5m széles utat és rajzolnak rá valami kerékpár félét, akkor az biztos járda:)

Ez van. Ezért rakom közúton, kamion, busz és autók mögött, taposom, ahogy bírom, ha meg kell halni, akkor legalább vigyorogva tegyem, mikor lehagyom 50-nél a buszt, nem pedig egy idõs mama szatyorjára felcsavarodva, mert tetszett neki sárga csíkos korlátok között közlekednie:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a kisgyerekrõl jut eszembe

ma történt, jövök hazafele, látom fordul a kis utcák keresztezõdésében egy jarisz. hé, nyitva van a jobbhátsó! láttam, hogy lassít, odatekertem mellé, akkora már megállt, benézek az ajtón, kisgyerek ott ül jobbhátul a gyerekülésben. beköszöntem, megkérdeztem, hogy becsukjam? válasz öö igen, köszi szépen. becsuktam, központi zár le, csólokom!

mostmár tudom hogy mire való a gyerekülés:D

másik sztori: lakótelep keróút (ívesen kanyarodik). két babakocsi áll anyukákkal persze a kerós sávon, a megosztott járda másik szélén 5 méterre a kissrác simogat valami kutyát. láttak a nõk, hogy megyek, nem vették arrább a kisgyereket, mondom elfér ott egy S merci is, 20as tempóval elmentem köztük. amikor ott voltam, hirtelen felordított a nõ: VIGYÁZZVIGYÁZZVIGYÁZZBICIKLIS!

(na a <>#& anyád)

>#&@ = kurva (csak kivettem, mert kicsik is olvassák a fórumot

ha esze lett volna nem a kerósávon ál meg a babakocsival, hogy a baratnojevel cseverésszen, nem engedi a gyerekét oda ahhoz a kutyához, mert megharapja, nem ordít rám a gyökérje pont ott, amikor 30 méterre látta, hogy jövök.

na nem is írom tovább, mert felbasztam az agyam, aki hülye, haljon meg
@&#<>{!

@ f
& a
# s
< z
> o
{ m

!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Remélem te is megrakod és szép eredménnyel:)

Nos itt látszik a különbség mi kis hazánk és Hollandia között, itthon örülünk, ha egy városban van két kilométer kerékpár út, a hollandok pedig kerékpáros infrastruktúrát nem csak a városban hoznak létre, hanem az országban.

Nevetséges, hogy hol tartunk, az pedig még nevetségesebb, hogy ha nem folyna el ennyi pénz feleslegesen csíkok festésére, hanem tényleges munkavégzésbõl jó kerékpár utak lennének, akkor hol tarthatnánk.

.

én már nem is nagyon megyek keróúton, több a balesetveszély ott, mint úttesten. (elédugró kisgyerek, "csakazértis családok", vagánykodó gyalogosok usw...) a megoldás nem keróút, hanem KERÓSÁV.

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

A srácok a kerékpárosfutár cégnél ahol dolgozgatok május 1-jére szervezik a következõ (hetedik) 24-órás Alleycatet
Amsterdam - Rotterdam - Middelburg - s' Hertogenbosch - Utrecht - Amsterdam útvonalon
a poén az hogy ezen az útvonalon elvileg végig kerékpáros autópálya fut, azaz a kerékpárutat nem keresztezi sehol semmi :)

Remélem te is megrakod és szép eredménnyel:)

Nos itt látszik a különbség mi kis hazánk és Hollandia között, itthon örülünk, ha egy városban van két kilométer kerékpár út, a hollandok pedig kerékpáros infrastruktúrát nem csak a városban hoznak létre, hanem az országban.

Nevetséges, hogy hol tartunk, az pedig még nevetségesebb, hogy ha nem folyna el ennyi pénz feleslegesen csíkok festésére, hanem tényleges munkavégzésbõl jó kerékpár utak lennének, akkor hol tarthatnánk.

Ilyenkor egyik szemem örül, hogy hazánk fiának megadatik ilyenen részt venni, a másik pedig sír, hogy mindezt nem itthon.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

ezen az útvonalon elvileg végig kerékpáros autópálya fut, azaz a kerékpárutat nem keresztezi sehol semmi :)

Olyan nem létezik, ergo te sem létezel. Ez van, sajnálom!

Az angol verzió megvan. Ovibulin nézhetõ.

Sajnos a munkahelyen nem játszik le semmit. Amit én láttam azon magyar nyelven ment a narrátor szöveg. Nem tudom, hogy ez milyen, majd otthon ránézek.

http://isohunt.com/t...41/?tab=summary én itt szedtem le... réges rég egy messzi messzi galaxisban

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
A srácok a kerékpárosfutár cégnél ahol dolgozgatok május 1-jére szervezik a következõ (hetedik) 24-órás Alleycatet
Amsterdam - Rotterdam - Middelburg - s' Hertogenbosch - Utrecht - Amsterdam útvonalon
a poén az hogy ezen az útvonalon elvileg végig kerékpáros autópálya fut, azaz a kerékpárutat nem keresztezi sehol semmi :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Valaki nem látta véletlenül? Hol lehet megtalálni a teljes verziót?

Halihó

Sajna a szolgáltatóm(digi)nem adja,de annó videóra vettem ezeket a mûsorokat,elõkeresem a kazit,ha megvan még akár egy vetítést is tarthatunk...

Már ha ítrál Tomi:jött a Mercitõl egy adag...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem ez volt?

Az angol verzió megvan. Ovibulin nézhetõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Nem ez volt?

Sajnos a munkahelyen nem játszik le semmit. Amit én láttam azon magyar nyelven ment a narrátor szöveg. Nem tudom, hogy ez milyen, majd otthon ránézek.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

http://ebike.hu/term...991 cross step/
Van egy ilyenem eladó CSAK MA!Új bontatlan.
5000ért.
Ja és van 2db Continental speed king 2,3 as hajtogatós 2000per darab áron..

Megvéve! Fürediben Pénteken 6-kor?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
http://ebike.hu/term...991 cross step/
Van egy ilyenem eladó CSAK MA!Új bontatlan.
5000ért.
Ja és van 2db Continental speed king 2,3 as hajtogatós 2000per darab áron..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Tegnap késõ este nem nézte valaki az extreme sportot? Tök jó dokumentum film volt az MTB születésérõl, sajnos nem láttam az elejétõl a végéig. Beszélgettek többek között Tom Ritchey-vel, Gary Fisherrel, valami Kelly figurával (gondolom õ lehet a mai Kelly's bringák atyja). Sok régi fénykép, videó volt bevágva.
Sajnos a netes mûsorújságban nem találtam, hogy mi lehetett a címe. Valaki nem látta véletlenül? Hol lehet megtalálni a teljes verziót?

Nem ez volt?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Tegnap késõ este nem nézte valaki az extreme sportot? Tök jó dokumentum film volt az MTB születésérõl, sajnos nem láttam az elejétõl a végéig. Beszélgettek többek között Tom Ritchey-vel, Gary Fisherrel, valami Kelly figurával (gondolom õ lehet a mai Kelly's bringák atyja). Sok régi fénykép, videó volt bevágva.
Sajnos a netes mûsorújságban nem találtam, hogy mi lehetett a címe. Valaki nem látta véletlenül? Hol lehet megtalálni a teljes verziót?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szeretném felhívni az avatar rajongók figyelmét erre az oldalra, ahol ötletet meríthetnek farsangi jelmezekre (bumeráng sörözõ vagy mi)

nagyon szupi!