Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
De jó már valakinek.....(Sárga szmájli)
Az kissé meglepett, hogy masszívan tartja magát a hó.Szombat délután jó idõ esetén, kb 2 tõl a békás tónál biciklirõl fogjuk csépelni egymást pólóütõvel.(ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy méteres ütõvel eltalálok egy teniszlabdát?!)
Szóval aki akar egy jót röhögni, az nézzen el felénk!Az itató környékén leszünk.

ja, akinek inge..... http://forum.bikemag...hread.php?t=864

(szarkasztikus szmájli....)

Jók ezek a fonetikus szmájlik.Annyit raksz be, amennyi jólesik...........

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Jujj,de jó volt!!! :) A 3 fõs leszúrt ritzbergerre 9.8-at adok!

A traktoros kép után még ott van a szemüveg,csak az marad,hogy Zsoci lenyúlta!

Dina

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Na tegnap voltam InterSportban tényleg van NorthWave Mission, meggyõzõ a csuka (magyarul tényleg nagyon pöpec), a méretezés ledöbbentõ, a 43-as (10 és feles) éppen, hogy jó a lábamra, ami 42 és feles... 44-es nem volt. Szétnézek még bringaexpon, addig is gyûjtöm a susnyát, de lehet várok még egy hónapot és beruházok egy Expedition GTX-re az gore-tex is pluszban!

Geri: jól teszed:-D

Mennyiért vesztegetik ezt a Northwave Mission-t?
Gondolom nem nézted milyen más méret van még a te lábad alattiakból.
Nekem kb 39-40-es kellene, ilyet esetleg láttál?
Red Bull4ever

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Krisz tudod én ilyen vagyok... (pirulós smile)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

traktoros nem bírt a sok sz..ral,

De te sem. :D Vagyis egy darabig igen. :D :D

Jól éreztem magam én is.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Itt pedig a film amirõl meséltem:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Voltunk ma tekerni egyet, képek itt: http://buki.debrecen...ureid/10396536A traktoros nem bírt a sok sz..ral, kicsit késõbb edit is bekebelezte a trágyamarkoló, de kimentettük. ;)Itózs: Szépen összevágva.Egy kalap szar az új fórum!!! (Nem tudok linket beilleszteni, nem fogadja el az új sorkezdést.)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na tegnap voltam InterSportban tényleg van NorthWave Mission, meggyõzõ a csuka (magyarul tényleg nagyon pöpec), a méretezés ledöbbentõ, a 43-as (10 és feles) éppen, hogy jó a lábamra, ami 42 és feles... 44-es nem volt. Szétnézek még bringaexpon, addig is gyûjtöm a susnyát, de lehet várok még egy hónapot és beruházok egy Expedition GTX-re az gore-tex is pluszban!

Geri: jól teszed:-D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
gondolom ez a megaszar csak vicc, de poénnak jó lenne:D

szabi, majd meglátom, eddig 3 tepsire van rendelésem kb, meg egyebekre.
én valószínûbbnek tartom, hogy egyszerûen csak bebaszok

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Háttérzenész? Ahhoz koncert is kéne.:) (Értsd, visszajelezhetnétek Ebolával/ Vannal Unplugged ügyben)
Ride 'n' roll

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Dani!

Ha majd befutott sztár leszel, lehetek a háttérzenészed?

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Dani!
Sztár leszel!!!!!!Feltöltött kép
Mi lesz a debütáló nóta? valami a Mestertõl ?
http://www.youtube.com/watch?v=G5-TRrWljTs&feature=related

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

kein problem!

én most 2 hétre tömegközlekedésre váltottam, de úgy néz ki, hogy hétvégén amszterdamban tekerek majd egyet :)

Éééééén is akaroooooooook! Hozzá nekem sütit! Vicceset!

Dani: öööö... ez... öööö... vad, ha elsírod magad lehet benne leszel a válogatásban a loserek között:-D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Levi fiam!Pakolj fel, ma fixit gyártunk!Akinek meg nem tetszik, nem mehet vele!Punktum!

Igazatok van!
Régóta tervezgetem, hogy valamit ki kéne hozni a Csepelembõl. Egyenlõre gyûjtögetem az 5leteket. Az már biztos, hogy a kerék színe nem ilyen lesz! Kár hogy levágattad a hajad, jól ment volna a bakancshoz. :)

Dani: SOK SIKERT!
Még sose szavaztam ilyen mûsorban, de téged nem foglak kihagyni!
Soma: nálad biztosan jobban énekel.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Dani én elkisérhetlek,legalább röhögök egy jót! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Egy dolgot kifelejtettél: Mit is akarsz énekelni?:confused:
Debrecennek már van egy kerékpárral közlekedõ szupersztárja, õ magasra tette a mércét!Ráadásul õ is a környéken lakik!
Szóval Danikém: Ez biza' nem lecc accerû!

http://video.google....ed=0CBAQqwQwAA#

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Valaki még emlékezhet, hogy mondtam, hogy jelentkeztem a Megasztárba. Ma hívott egy Andrea nevû hölgy. Elõször azt hittem, hogy a testét kínálja fel nekem, de hamar kiderült, hogy a meghallgatásra akar elhívni. Kaptam idõpontot, kódot. Egy szülõnek el kell kísérnie. Anya mint kiderült, nem is tudott az akciómról, de a hír hallatán azt mondta, most már biztos, hogy elcseréltek a kórházban. Jöv. hét pénteken kéne menni, 2 órára, Õ akkor amúgy is dolgozik, nincs ideje elkísérni. Felhívtam apát, hogy mit csinál ekkor, mondta, hogy nem lesz itthon, mert Pesten vizsgáztat. Felcsillant a szemem, hogy ez a sors. Jelentkezésnél odaírtam a zenei múlthoz, hogy Tátika versenyen (playback verseny) ált. 2. osztályban külön díjasok lettünk. (Mindezt egy református iskolában, a Tcs-tõl az Üdvözöl a pokol címû számmal). Minden esetre, ha továbbjutok már egy szavazatom lesz, a telefonos csaj e hallatán azt mondta, hogy szavazni fog rám, ha továbbjutok. :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Úristen!!! Lecsának megjött?!? Eddig úgy tudtam, hogy pasi , nem nõ!!!! Mikor operáltattad át magad kicsifijúúú! :-)
És Csipisz mindezt pontosan tudja! Ooóó! Netán Csipisz a nõgyógyásza, vagy más van a dologban?
Izom perceit haloták! BOCSI IZOM de ezt nem hagyhattam ki!!! :-)

kein problem!

én most 2 hétre tömegközlekedésre váltottam, de úgy néz ki, hogy hétvégén amszterdamban tekerek majd egyet :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Csipisz (hajlongó smile): nagyon köszi, hogy a projekt miatt hamarabb bejöttél a boltba és segítettél!
Külön köszönten mindenkinek, aki hozzájárult (pl.: Korcs=hátsóagy, Soma=felni, Zsoci=nyereg stb.!), ahhoz, hogy engem is megbámuljanak az utcán! :D

Az elsõ kritikát a keróval kapcsolatban a csilibõl a suliba sprintelés során kaptam, reggel. Pirosra váltott a lámpa, így megálltam és a zebránál álló részeg hajlékony (szagról ismertem fel....) ennyit mondott:
"Ebben a kerékben nincs is belsõ?! Olyan véékony....
Hmm-böf', elég köcsög egy bicikli, mit ne mondjak!"

Nekem ennek ellenére nagyon tetszik és pont olyan lett mint amilyenre szerettem volna!

Egy másik kép a kicsikérõl.

vigyázz vele, mert lakodalmas cigány-öltöny színe van,még megtetszik valamelyik tesvírnak:D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Miskolci Decathlonban:

http://www.kektermek.decathlon.hu/

Kerós mez: 2.990.

Az egészség, felfedezés pontban szemüveg 2390,-
Röfi: kerékpár vagy 4 pár kerék. Nem mindegy?