Danyi te, megoldható?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Minden kedden és csütörtökön 5-tõl van tekerés a 33-ason. Most nagyon kevesen voltunk, nem lehet tudni, hogy a szél miatt, vagy valami más miatt, de a szokásos 10-12-es létszám helyett voltunk 5-en. Amikor visszafordultunk Gyula bának esett le a lánca azt csinálta meg. Nem volt gyenge tekerés, egyszer Gyula bát lefújta a szél az útról, ha pedig szembõl jött egy kamion rendesen kapaszkodni kellett a bringába. Volt még Gabriel, egy számomra ismeretlen srác(valamilyen Sándor), meg egy Attila nevû srác egy moserrel, de Õ szinte mindig ott van a tekeréseken. De jó önbizalom növelõk ezek a tekerésekSziasztok!
Tegnap délután 6 körül kik tekertek a 33-ason Debrecen felé? Épp visszafordultak valakiért a körforgalomhoz, amikor elhúztam mellettük. Paraszt módon dudáltam is,mert Danit véltem felismerni.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Keresek egy embert ehhez a versenyhez:
IRON BIKE ORADEA 2010
Minimum 2, de inkább 3 napos esemény.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
na gyere akkor ma, kipróbáljuk
7tõl már melegítünk a nagyerdõn!
Viszont megtudhattuk, hogy 11kor kell berúgni, mivel a a vesék 11 óra körül dolgoznak a leginkább... levettem a lényeget ismét...
Halihó
Ja, csak nem azoknak az embereknek akik változó munkakörben/helyen/idõben dolgoznak...
a 40 az tényleg sok, majd lesz vele valami, nem égetõ ezt eladni
mondjuk ha azt nézed, hogy mit kapsz a boltban 40ért...
a boltosnak beviszek egy 200-ast, annyira tartom, megmondom neki. ez van. a különbözetet ha még hiányolod, akkor megadom a címét
HegyiKecske
Hajdúsági KTE