Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
[4:31:45pm] (@nvoice) gif: critical massrol annyit
[4:31:48pm] (@nvoice) hogy odamegy 10k ember
[4:31:55pm] (@nvoice) teker max 5-tel de inkabb harommal
[4:32:02pm] (@nvoice) veresre tori a segukket a nyereg
[4:33:06pm] (@nvoice) utana felemelik a bringat a fejukfole, fejbebasznak vele par masik bringast
[4:33:11pm] (@nvoice) aztan elmennek a tuzraktarba inni

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Nem is azzal volt a baj, csak amikor megláttam szembõl a mikrobuszt, hirtelen fékeztem... bal kézzel. :(

uígy a városimmal, piacról hazafelé, elöl a kaska tele minden jóval - addig a pillanatig :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Uuu

Röfi, ne kíméld! :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

WereCsibe

WereCsibe

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Uuu

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Megvolt az elsõ defektem (nekem) is

És nekem is! Ez már gyanús :D

És pont a Békás elõtt pár méterrel :D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Én amikor fikáztam egyet és 5 métert csúsztam az aszfalton, akkor nem telefonáltam. De a telefonom akkor ment tönkre. :-)

Izom: Láttad a cég elõtt a bringák közt a Tóth Robi gyerek világos-szürke cruiser-ét a kis 35 ccm-is motorral?
Nagyon fasza öszvér masina.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Képzeljétek, még elengedett kézzel is tudok menni. ;)

elengedett kormánnyal:)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Röfi az már uncsi ezt nézd meg!:DFeltöltött kép

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Nem is azzal volt a baj, csak amikor megláttam szembõl a mikrobuszt, hirtelen fékeztem... bal kézzel. :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

István!

Van megoldás...vagy megállsz,vagy ilyet használsz:Sony Ericsson Port
Szerintem még mindig jobb mint összetörni magam,vagy a kerékpárt...ja meg a telefont!:)

Röfi: én egy ilyen szituban f..káztam egy nagyot tavaly. Igaz, nem biztosított úton haladtam.

Dani! Utánad akartunk szólni amikor elköszöntél, hogy jobb nõ az új csajod, mint a régi volt, de már késõ volt... :) Fiatal korában Gyuri bátyádra is tapadtak a nõk. :D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Ugyanitt találta epyc is? :s
Elvileg Gusztinak még van valami a tarsolyában. Nekem mondjuk nem sürgõs, mint Neked a maratonra.
Azért sajnálom, de ha van másik, akkor meg örülök :)

Nem, Epyc bikemarketen találta, én is sajnálom is meg örülök is. Már kifizettem Barnusnak a Crossmarkot, Gusztival pedig Budán úgyis találkozom, úgyhogy ha van valami a tarsolyában, ott majd elõrukkolhat vele :)

István: én is estem már telefonálva :S

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

István!

Szerintem még mindig jobb mint összetörni magam,vagy a kerékpárt...ja meg a telefont!:)

A telefont akartam összetörni, de magamat sikerült... :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
István!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Kösz a családi fotókat, Csipisz!

Röfi: én egy ilyen szituban f..káztam egy nagyot tavaly. Igaz, nem biztosított úton haladtam.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
" Szállt volna már ki, de a felesége megállította. Ez volt a szerencséje."
Ez az Dani csak keményen!:D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Jön ma valaki este Lovardába?
Ride 'n' roll

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Legalább már megvan az okod egy újabb találkára. ;)

Szerinted én hogy találtam meg? :)

Legközelebb bringát cserélünk!

Megvolt az idei elsõ esésem, az elsõ defektem (nekem) is, a kutya lövészárkot ásott... nem az én napom volt, fel is bontottam 2 sört vigyorogva.:-D
Dani meg tud teleportálni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Utána hazakísértem egy o.társam Józsára, és hazajöttem a lány testvérének a bringájával.

Legalább már megvan az okod egy újabb találkára. ;)

Enté: a legutóbbi lány, akit linkeltél, pont 1-2 napja értékelte a bringámat iwiw-en :)

Szerinted én hogy találtam meg? :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
A felvonulás jó volt, egy konfliktusom volt egy autóssal. Már a felvonulás legvége fordult be a Bethlenrõl a Hatvan utcára. A Hatvan utca a parkoló autók miatt amúgy sem egy 4 sávos autópálya szélességû, de mivel a mi sávunkba is állt 1-2 autó, így az uccsó 30-40 embernek maradt egy kicsivel több, mint fél sávja, hogy elférjen. erre egy nõ kiáll a parkolóból, és megindul nagy hévvel a felvonulás felé.Ekkor már a kísérõ rendõr is befordult. Mondom elnézést, már ott a vége, 2 perc az egész, ezt várják már még meg, utána mehetnek. Felháborodva mondták, hogy de már az elõbb is ezt mondták, és a rendõr is azt mondta, hogy mehetnek. Mondom jó, de látják, hogy nem fér el a felvonulás, és már ott a vége. Azt mondja a nõ férje az anyósülésrõl, hogy kérdezzem a rendõrt. Mondom ez nem rendõr, hanem intelligencia kérdés, hogy látják hogy így se fér el az a néhány bringás, erre maguk még rájuk hajtanak. A fickó: intelligencia? Szállt volna már ki, de a felesége megállította. Ez volt a szerencséje...:D

Utána hazakísértem egy o.társam Józsára. Józsa elõtt pár száz méterrel ssszzzzzzz..... Defekt. Saját hülyeségem miatt, már rég le kellett volna cserélni a külsõt. Anyáztam vagy kettõt, aztán félre álltam, mert jött egy bringás. Egy süket bringás, mert mikor utána kiáltottam, hogy Gelléééérrrttt!! meg se hallotta, kisnefrazra se fordult vissza. (Uyge Te voltál? :)) Nem tudtam mit csinálni, otthagytam a bringát, és hazajöttem a lány testvérének a bringájával. Jó, hogy volt nálam pumpa, mert nem az én súlyomhoz volt belõve a nyomás a kerékben. 13-as villáskulcs viszont nem volt, így a nyerget se tudtam felhúzni, me gis fájdult a térdem.. :(

Csipisz:jók a képek, rólam készült egy nagyon sztár kép, majd megmutatom :)

Enté: a legutóbbi lány, akit linkeltél, pont 1-2 napja értékelte a bringámat iwiw-en :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jaja!
No comment.......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."