Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
(tényleg csak) pár kép a Giro tegnapi szakaszáról
sportfot

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Röfi!
Nagy II. Z. hiányolt ma a Nagyvárad – Diószeg (150 km) körrõl, mondtam, h nappalos vagy, igazoltan távol. De nem baj, h nem jöttél, nagyon rossz a 19-es, még román mércével is.
(kékkel az útvonal)

K

Zoli ismert egy rövidítést Borsnál (vajon miért is akart rövidíteni?)
Ajánlom, h senki ne menjen mostanában arra, mert azt az utat még Horthy korában építették.
De még így is jó idõt mentünk.
Voltam én ma minden, csak rendes ember nem...

K

K

K

A román szuperexpressz. Soma biztos tudja, milyen csúcsgép ez?
K
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

1992balmazgp Második képen (napszmecsiben) te vagy Mackó? Nagyon tuti!

Zemplén 50: Gréta jelentette Vágáshutáról ma, hogy bizony elég nagy dagonya van.

Köszönöm, h észrevetted!
Képek átszerkesztve!
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Bringával megyünk, aztán ha nagy dráma van, akkor Hotykáról még aszfalton vissza tudunk fordulni. De szerintem végig megyünk.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Majd rátok csörgök vacsora után telihassal, két büfi közt, hogy mi újság.:)

Hallom holnap is csak a zsíroskenyérérig (Makkoshotyka) akarod elvitetni magatokat. :P

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Ne viccelj Krisz a kocsiba a bringa is benne lesz, akkor így már 2-t egy csapásra üzemel az enyves kezû!
21.30-tól nem vagyok elérhetõ vasárnap 4.45-ig! Ha még bonyolódna a helyzet!
Jócccakát hosszú és megterhelõ volt a mai nap.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Debibetalálka a Jégcsarnok,

El ne lopják a kocsit. :D

Soma: Ilyenkor már rendesen benne leszünk a slamasztikában. :)

Majd rátok csörgök vacsora után telihassal, két büfi közt, hogy mi újság.:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hozzánk befér 3 ember gyalogosan.

Ziziba: Nem lesz a héten idõm bicajokat szerelni, és inkább a jövõ hétvégére tartogatom õket.
Soma: Ilyenkor már rendesen benne leszünk a slamasztikában. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Kiírni kiírtam, hogyan és miként megyek(ha esik stornó, ha nem akkor kocsiba bee).
6.00-ig Kutya/Csipisz csapathoz le kell adnunk a kerékpárt. én 5.20-kor indulok be Debibetalálka a Jégcsarnok, majd nagy Chili, majd Csipiszék. Akinek ahol jó ott ugrik be a gépjárgányomba.
Hagymás vért nem etem!!!!!!!
Aki velem jön az számoljon hazafelé egy kis kitérõre Hejce felé! ( a hangyaírtókat kiteszem).

Saulyhejból jelentik felhõfoszlányok vanak, de tiszta ég, és nyers a talaj nem sáros! Dagonyát mindenhol lehet találni igaz RÖfi? ui ui!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mi nem viszünk holnap bringát, inkább lesétáljuk a 25-öt. Nem .aszom szét a bicajt egy nap miatt, ez úgyis inkább tolós lesz mint tekerõs.
Botot vigyetek kikaparni a sarat a vázból villából! ;)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Én most eléggé el vagyok bizonytalanodva a holnapi Zemplén TT végett.
Nem egyeztettünk a hajdú Túra óta Csipisz vs. Kutya, de közben elvileg úgy volt, hogy Atusch-al és Gusztival megyek.
Pénteken azonban olyan kósza híreket szolgált Guszti, hogy Atusch is vakarja a fejét, s nincs induláshoz kedve, s akkor még a Tisza-tóra sem volt állítólag. Ennek ellenére örülök, ha ma legalább egy jó tekertetek. Nekem az alvásra most nagyobb szükségem volt.
Ha úgy adódik, egyébként mikor és honnan volna a holnapi indulás (ha egyáltalán még beférnék...)?

Molnár Zolinak hála a bringám elvileg mûködõképes lett, s köszönöm a féktisztítást is a kerékcsapágy csere mellett! :-)

Ui.: úgy látom Atusch csak letette a voksát, s nem kósza hír lett :-)

Addig is:
Bringa Van de Loog -

Red Bull4ever

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó!

A Zemplén TT részemrõl is stornó.
Majd sarazok a Szilváson.

A Tisza-tón tényleg szerencsénk volt az idõjárással.
Mi már úton voltunk Abádszalók felé, amikor jött a nagy zuháré.
(Igen, tudom. Nem is esik útba Debrecen felé, de tesómnak egy ottani csárda nagyon bevált tavaly.) :-)

Meginek jobbulást!
TT-seknek kellemes dagonyázást holnapra!
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem már van helyem, Megi beteg, Ixos nem válaszolt, Szabi jön, a többiekrõl nem tudok nyilatkozni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Csináltam egy pár képet a mai napról!:)Tiszat

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Amúgy a Tisza-tavi versenyen tuti jó idõ volt , egy kis szellõcskével megspékelve, de ha nem hiszitek kérdezzétek Atust!

miután hazaindultatok, 20 percre rá akkora vihar jött jégesõvel és villámokkal keverve, hogy csak lestem. a csárdából a halászlé mellõl:)

de tuti jó bringás idõ volt!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
A félreértések ELKERÜLÉSE végett:
A "csapatunk" Kutya tím, övé a jármû amit megtisztelek, egyebek........
Az ótó tele van, lesz megette egy otánfutó, amin a miénken kívül még legalább 2, azaz kettõ bicaj biztosan elfér! (E.R. helyzetben persze több is, de nem akarok egy nagy alkatrészkatyvaszt találni a futón, mire odaérünk, azért írtam ennyit.)Ezeket a helyeket ajánlottuk fel az Mz/x teamnek.
A kerókat átveszem nálam, aztán kényünkre kedvünkre felpakolásszuk õket a futóra ha ez így megfelel.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
1992balmazgp Második képen (napszmecsiben) te vagy Mackó? Nagyon tuti!

Zemplén 50: Gréta jelentette Vágáshutáról ma, hogy bizony elég nagy dagonya van.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Amúgy a Tisza-tavi versenyen tuti jó idõ volt , egy kis szellõcskével megspékelve, de ha nem hiszitek kérdezzétek Atust!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
RÖFI: ez van, én is felejtek el dolgokat, most pedig lusta vagyok visszanézni, hogy mihez kelett volna a múltkor megjegyzést tennem!

A félreértések végett:( mert ugyebár most is nagy kavarodás van szervezési ügyben és a félreértések és tévinformációk hemzsegnek).

Menni akarok a Zemplén 50 TT-re! DE az idõjárás nagy úr!
HA jók az infóim akkor Megi , Enté, és Mariann keres helyet felfele. az én autómba akár 5-en is elférünk, ha nem kell bringát vinnem, ehhez viszont CSipiszékkel kell egyeztetnem az indulásról, mert az utánfutóra felférnek a gépek. Namost jómagam és Tiboron kívül jelen pillanatban nincs senki.
Viszont ha reggel és a ma esti órákban esõs infókat kapok, akkor nem óhajtok elindúlni 5.00-kor, hogy tuti odaérjünk 9.00-ás nevezéshez,és még a Bringákat is felpakoljuk a CSipisz csapat utánfutójára. Aki ezzel kapcsolatban el akar érni 20-227-5091
Még este ránézek a fórumra!

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Keresnek hajtó embert Debrecenbe RIKSÁRA (nem riskára bár azt is meg lehet hajtani...)
Helyismeret szükségeltetik hozzá.
Telószámot küldök privátban.