Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. május 09. - 12:15

Írta 2010. május 08. - 23:30

Nagy II. Z. hiányolt ma a Nagyvárad – Diószeg (150 km) körrõl, mondtam, h nappalos vagy, igazoltan távol. De nem baj, h nem jöttél, nagyon rossz a 19-es, még román mércével is.
(kékkel az útvonal)
K
Zoli ismert egy rövidítést Borsnál (vajon miért is akart rövidíteni?)
Ajánlom, h senki ne menjen mostanában arra, mert azt az utat még Horthy korában építették.
De még így is jó idõt mentünk.
Voltam én ma minden, csak rendes ember nem...
K
K
K
A román szuperexpressz. Soma biztos tudja, milyen csúcsgép ez?
K
Írta 2010. május 08. - 23:09

1992balmazgp Második képen (napszmecsiben) te vagy Mackó? Nagyon tuti!
Zemplén 50: Gréta jelentette Vágáshutáról ma, hogy bizony elég nagy dagonya van.
Köszönöm, h észrevetted!
Képek átszerkesztve!
Írta 2010. május 08. - 21:45

Írta 2010. május 08. - 21:24

Majd rátok csörgök vacsora után telihassal, két büfi közt, hogy mi újság.
Hallom holnap is csak a zsíroskenyérérig (Makkoshotyka) akarod elvitetni magatokat.

Írta 2010. május 08. - 21:02

21.30-tól nem vagyok elérhetõ vasárnap 4.45-ig! Ha még bonyolódna a helyzet!
Jócccakát hosszú és megterhelõ volt a mai nap.
Írta 2010. május 08. - 20:53

El ne lopják a kocsit.Debibetalálka a Jégcsarnok,

Soma: Ilyenkor már rendesen benne leszünk a slamasztikában.
Majd rátok csörgök vacsora után telihassal, két büfi közt, hogy mi újság.

Írta 2010. május 08. - 20:19

Ziziba: Nem lesz a héten idõm bicajokat szerelni, és inkább a jövõ hétvégére tartogatom õket.
Soma: Ilyenkor már rendesen benne leszünk a slamasztikában.

Írta 2010. május 08. - 20:18

6.00-ig Kutya/Csipisz csapathoz le kell adnunk a kerékpárt. én 5.20-kor indulok be Debibetalálka a Jégcsarnok, majd nagy Chili, majd Csipiszék. Akinek ahol jó ott ugrik be a gépjárgányomba.
Hagymás vért nem etem!!!!!!!
Aki velem jön az számoljon hazafelé egy kis kitérõre Hejce felé! ( a hangyaírtókat kiteszem).
Saulyhejból jelentik felhõfoszlányok vanak, de tiszta ég, és nyers a talaj nem sáros! Dagonyát mindenhol lehet találni igaz RÖfi? ui ui!
Írta 2010. május 08. - 20:13

Botot vigyetek kikaparni a sarat a vázból villából!

Írta 2010. május 08. - 19:49

Nem egyeztettünk a hajdú Túra óta Csipisz vs. Kutya, de közben elvileg úgy volt, hogy Atusch-al és Gusztival megyek.
Pénteken azonban olyan kósza híreket szolgált Guszti, hogy Atusch is vakarja a fejét, s nincs induláshoz kedve, s akkor még a Tisza-tóra sem volt állítólag. Ennek ellenére örülök, ha ma legalább egy jó tekertetek. Nekem az alvásra most nagyobb szükségem volt.
Ha úgy adódik, egyébként mikor és honnan volna a holnapi indulás (ha egyáltalán még beférnék...)?
Molnár Zolinak hála a bringám elvileg mûködõképes lett, s köszönöm a féktisztítást is a kerékcsapágy csere mellett! :-)
Ui.: úgy látom Atusch csak letette a voksát, s nem kósza hír lett :-)
Addig is:
Bringa Van de Loog -
Írta 2010. május 08. - 19:48

A Zemplén TT részemrõl is stornó.
Majd sarazok a Szilváson.
A Tisza-tón tényleg szerencsénk volt az idõjárással.
Mi már úton voltunk Abádszalók felé, amikor jött a nagy zuháré.
(Igen, tudom. Nem is esik útba Debrecen felé, de tesómnak egy ottani csárda nagyon bevált tavaly.) :-)
Meginek jobbulást!
TT-seknek kellemes dagonyázást holnapra!
Írta 2010. május 08. - 18:58

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. május 08. - 18:21

Írta 2010. május 08. - 18:15

Amúgy a Tisza-tavi versenyen tuti jó idõ volt , egy kis szellõcskével megspékelve, de ha nem hiszitek kérdezzétek Atust!
miután hazaindultatok, 20 percre rá akkora vihar jött jégesõvel és villámokkal keverve, hogy csak lestem. a csárdából a halászlé mellõl:)
de tuti jó bringás idõ volt!
Írta 2010. május 08. - 18:09

A "csapatunk" Kutya tím, övé a jármû amit megtisztelek, egyebek........
Az ótó tele van, lesz megette egy otánfutó, amin a miénken kívül még legalább 2, azaz kettõ bicaj biztosan elfér! (E.R. helyzetben persze több is, de nem akarok egy nagy alkatrészkatyvaszt találni a futón, mire odaérünk, azért írtam ennyit.)Ezeket a helyeket ajánlottuk fel az Mz/x teamnek.
A kerókat átveszem nálam, aztán kényünkre kedvünkre felpakolásszuk õket a futóra ha ez így megfelel.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. május 08. - 17:51

Zemplén 50: Gréta jelentette Vágáshutáról ma, hogy bizony elég nagy dagonya van.
Írta 2010. május 08. - 17:41

Írta 2010. május 08. - 17:39

A félreértések végett:( mert ugyebár most is nagy kavarodás van szervezési ügyben és a félreértések és tévinformációk hemzsegnek).
Menni akarok a Zemplén 50 TT-re! DE az idõjárás nagy úr!
HA jók az infóim akkor Megi , Enté, és Mariann keres helyet felfele. az én autómba akár 5-en is elférünk, ha nem kell bringát vinnem, ehhez viszont CSipiszékkel kell egyeztetnem az indulásról, mert az utánfutóra felférnek a gépek. Namost jómagam és Tiboron kívül jelen pillanatban nincs senki.
Viszont ha reggel és a ma esti órákban esõs infókat kapok, akkor nem óhajtok elindúlni 5.00-kor, hogy tuti odaérjünk 9.00-ás nevezéshez,és még a Bringákat is felpakoljuk a CSipisz csapat utánfutójára. Aki ezzel kapcsolatban el akar érni 20-227-5091
Még este ránézek a fórumra!
Írta 2010. május 08. - 11:15

Helyismeret szükségeltetik hozzá.
Telószámot küldök privátban.