Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2010. május 16. - 13:29

Írta 2010. május 16. - 13:07

Írta 2010. május 16. - 12:49

Zoli !
Ezt a kérdést én is így gondltam jónak ! Meg még idén nem volt szerencsém hegyhez bringával, így a felkészülésem is hanyagolható.
Nagyon jól mûködik és egyben van a Gary !!! KÖSZI !!!
Milyen nagytesója érkezett meg ?
Ginának elég rendesen fáj a foga egy Gary-re
Az õ Merida 880-as bringáját mennyiért lehetne eladni ? Szerinted ?
Üdv.: Mariann
Ezt a kérdést én is így gondltam jónak ! Meg még idén nem volt szerencsém hegyhez bringával, így a felkészülésem is hanyagolható.
Nagyon jól mûködik és egyben van a Gary !!! KÖSZI !!!

Milyen nagytesója érkezett meg ?
Ginának elég rendesen fáj a foga egy Gary-re

Üdv.: Mariann
Írta 2010. május 16. - 12:47

Írta 2010. május 16. - 12:46

Hazajöttünk. Köszi mindenkinek a szívbõl jövõ szorítást.
Over The Top: 225km
Szupergyors Karusszel: 285km!
Beszámolót majd írok a Merkapt oldalára és onnan belinkelem.
Jó volt, jövõre ismét ott a helyünk!
Over The Top: 225km
Szupergyors Karusszel: 285km!
Beszámolót majd írok a Merkapt oldalára és onnan belinkelem.
Jó volt, jövõre ismét ott a helyünk!
Írta 2010. május 16. - 12:43

a bakony maraton nem jövõ hétvégén lesz?
Tudsz Te, ha akarsz

HATALMAS GRATULA RÖFINEK, SOMÁNAK, ENTÉNEK, ÉS OSZINAK!
Írta 2010. május 16. - 12:38

Írta 2010. május 16. - 11:57

Röfi! (vajon megvannak még?)
Remélem egy kis sártól nem riadtok meg (Bakony maraton). Most elvileg valahogy így néz ki:
Remélem egy kis sártól nem riadtok meg (Bakony maraton). Most elvileg valahogy így néz ki:

Írta 2010. május 16. - 11:31

Sziasztok!
Debrecenben és vagy környékén keresek eladó monti aluvázat 1/8-os nyakkal 17-18-as méretben. Sürgõs lenne.
Elõre is hatalmas köszönet annak is, aki csak tudna ilyenrõl.
-Misi-
Ja és ha valaki tudja, hogy kiér a Tiszaboltban lévõ Csepel szinli országúti, akkor az õ elérhetõségét is megoszthatná velem...
Telefonszámom: 70/5854079
mmt1@freemail.hu
Mercs Mihály
Debrecenben és vagy környékén keresek eladó monti aluvázat 1/8-os nyakkal 17-18-as méretben. Sürgõs lenne.
Elõre is hatalmas köszönet annak is, aki csak tudna ilyenrõl.
-Misi-
Ja és ha valaki tudja, hogy kiér a Tiszaboltban lévõ Csepel szinli országúti, akkor az õ elérhetõségét is megoszthatná velem...

Telefonszámom: 70/5854079
mmt1@freemail.hu
Mercs Mihály
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2010. május 16. - 10:42

Robinson elmarad, az idõjárásra való tekintettel.
"Esõnap" várhatóan junius 27. én.
"Esõnap" várhatóan junius 27. én.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. május 16. - 09:22

Gyalogkakukk! Nézz be a Chili II-be a jégcsarnokban vagyok és ott van most pár használt CH bicó! H-P 10-19-ig, és Szo. 10-14-ig. 13.000.- vesszük a kerókat, és még felújításra szorulnak(melyik miképp).
tökéletes, hétfõn délután benézek hozzátok!

Írta 2010. május 16. - 00:09

Gyalogkakukk! Nézz be a Chili II-be a jégcsarnokban vagyok és ott van most pár használt CH bicó! H-P 10-19-ig, és Szo. 10-14-ig. 13.000.- vesszük a kerókat, és még felújításra szorulnak(melyik miképp).
Zempléni képekkel még lógok, talán a Robinson kupa után megejtjük a skacokkal! Tetszik Zsoci "mérgesmackó" képe!
Mariann jó hogy nem gányoltad össze azt a szép kis Gerit, megérkezett a nagy tesója is!
Röfi igencsak f.sza idõ lesz rátok! :-)
Zempléni képekkel még lógok, talán a Robinson kupa után megejtjük a skacokkal! Tetszik Zsoci "mérgesmackó" képe!
Mariann jó hogy nem gányoltad össze azt a szép kis Gerit, megérkezett a nagy tesója is!
Röfi igencsak f.sza idõ lesz rátok! :-)
Írta 2010. május 15. - 21:25

Hali!
Még mindig keresek egy helyet Szilvásra Zoránnak. Esetleg van valakinél hely, mert akkor mondom neki. Ha nincs akkor, megpróbálja megoldani máshogy.
Még mindig keresek egy helyet Szilvásra Zoránnak. Esetleg van valakinél hely, mert akkor mondom neki. Ha nincs akkor, megpróbálja megoldani máshogy.
Írta 2010. május 15. - 19:53

dani,b.szod,itt javítom a defektes gumijaimat délelõttrõl,közbe nézem a megasztárt,erre meg te dalolsz itt nekem:D youtube-on remélem fent lesz:)
Írta 2010. május 14. - 13:31

Halihó
(úgyis õt falja fel a medve,Oszi idegében elkergeti,Tomi nyugodsága nem gerjeszti,én meg szakállt növesztettem,hogy csúnya legyek)
Jó tekerést Erdélyben! Szóval az, hogy lesprinteljétek, eszetekbe se jut?

Egy kis kultúra kerósoknak.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. május 14. - 12:53

Kedved Debreceniek!
Fateromnak keresek kerót, valami régifajta virsligumis lenne jó (egy Szputnyikja volt, azt szerette régen), max 20e Ft-ig.
A lényeg, hogy mûködõképes legyen és megbírjon 100 kilót.
Ha valaki tud ilyet (akár azt is, hogy hol keresgéljek) szóljon! (aprón megnéztem, de jobb lenne ha helyben találnék)
Fateromnak keresek kerót, valami régifajta virsligumis lenne jó (egy Szputnyikja volt, azt szerette régen), max 20e Ft-ig.
A lényeg, hogy mûködõképes legyen és megbírjon 100 kilót.

Ha valaki tud ilyet (akár azt is, hogy hol keresgéljek) szóljon! (aprón megnéztem, de jobb lenne ha helyben találnék)
Írta 2010. május 14. - 11:25

Halihó
Mint Röfi barátja és ovodatársa,csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz...
A mikéntrõl talán már vasárnap értesülhettek.
(úgyis õt falja fel a medve,Oszi idegében elkergeti,Tomi nyugodsága nem gerjeszti,én meg szakállt növesztettem,hogy csúnya legyek
)
Mint Röfi barátja és ovodatársa,csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz...

A mikéntrõl talán már vasárnap értesülhettek.

(úgyis õt falja fel a medve,Oszi idegében elkergeti,Tomi nyugodsága nem gerjeszti,én meg szakállt növesztettem,hogy csúnya legyek

Írta 2010. május 14. - 11:04

Minden kamikáze maratonosnak jó idõt,kitartást holnapra!
Köszi!
Nem érzem magam kamikázénak, mi vissza fogunk térni, hogy tovább boldogíthassunk!

Írta 2010. május 14. - 09:34

Írta 2010. május 13. - 21:11

Az belefér, de ha 30-on csal 2,4-et az már azért sok. Fõleg ha kevesebbet mér.