Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Lányok: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mindenki mondta, hogy nagyon kedvesek voltatok és vidám foltot jelentettek az õrült rohanásban!
Köszi Csonti és Csipke a beszámolót, örülök, hogy tetszett a városi keringõ. :D
Köszönöm mindenkinek a részvételt és elnézést az izomlázért....kellett nektek ennyire eszeveszetten rakni! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Somának nagy gratula!! :):):)

a tegnapi alleycaten vicces volt, hogy míg a lányokkal a Fórum elõtt vártuk a versenyzõket, egy fekete kóbor (??) macska többször átszaladgált az úttesten, a TK-tól a Hunyadi utca másik oldalára, majd vissza :)

Buda maraton

Down/Hill Alleycat by Levi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Hi all!

Futár EB
Picasa Web Albums - nefraz - 2010-05-23 fu...

YouTube - fut 108m-t szedett össze a srác.

Nagyon jó volt.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
erdema5!
milyen az a km óra, és mennyiért válnál meg tõle? egyik barátom éppen venni akar, olyan 2000Huf környékén gondolkodik:)
üdv minden más fórumosnak, azoknak is akiket ismerek, akiket nem is:D

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

csá ha még érdekel nekem van 1 alap km órám nem naon használtam ha érdekel még akk irj

Hello erdema5!
Megtennéd, az itteni közösség kedvéért, hogy írsz magadról (illetve a bringádról) egy pár szót - rövid bemutatkozás - (vannak akik nagyon érzékenyek a "nem bemutatkozókra", lehet Õk kicsit keményebben szólnának mint én : ) )
pumpikutyával pont ma "cseréltünk" (km órá) így lehet már nem kell neki... (elnézést, nem az Õ nevében írok, csak ha már itt vagyok...)
Üdv, további szép hétvégét és ünnepet, Zoltán
ui: hogy lehet csatlakozni a testbike debreceniek - csapathoz?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Pünkösdi 50 km-es túra::)T

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Én is sehanyadik lettem, de a kötelesség, az kötelesség.Beszámoló itt

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Na, beszámolok a tegnapról, nem lettem ugyan helyezett, de nagyon nagy buli volt, köszi Lecsa!
Odafelé Katával és Csipisszel mentem, és össze is találkoztunk a szervezõnkkel, kezében 5 kerék...A rajt most új volt, a Baltazár téren megkaptuk az infót, a Fórum-parkoló 2.-3. emeltének fordulójában van a feladatlap, na uzsgyi, keressük meg! Szerencsére meglett, így gyorsan lezúztam, szekuritájmentes helyen áttanulmányoztam a feladatlapot. Elõször a Halköz mélygarázsa volt, nagy nehezen, de csak ráleltünk a Top Cat figurára, aztán el a Petõfi téri aluljáróba, megnéztem a nyitvatartás, és bónuszfeladat: hány vágánya van a Nagyállónak. Nem volt messze, így átmentem, az õrök rögtön rám is szóltak, hogy nemnagyon kéne bicikliznem az állomás épületében:P a Fórumos idõkapuig pedig még volt idõm, így odafelé út beugrottam a Modem alá is, ismét egy Top Cat figura és egy feladat: A jazz csocsóasztala alján egy szám, nézd meg! Hogy ne essek ki az idõkapuból, eltéptem a fórumba, fel a tetõre, páran már ott grasszáltunk, láttuk a biztonsági õr nagyon néz, én pedig a CP-t nm találtam, felhívtam Levit, aki mondta, le lett küldve a cp, na, sebaj, minusz pár perc, és legalább erõsített.. :) Leérve megláttam Eszteréket, nagy skid, feladatlapot megnéztem, Terrence Hill-es, gyorsan betippeltem és el a Jazzbe! Szám megvan, minden oké! Eltéptem a Media Markt alá, gyorsan lefotóztam a mosó árait és a srácokkal beszéltem egyet :). Ezután Jerikó domb következett, Top Cat figura meglett, fotó, és gyorsan el a Meki mögé, fel a dombra, majd az utasítás szerint a garázshoz. Pár perc keresgélés után meglett a következõ karakter is, na, már csak kevés van hátra, el a GÖCShöz, itt volt az info: el az Ördögre! Elõtte még a Karalin utcára elszaladtam, Choo Choo is kipipálva! Gyorsan el az Ördögre, feltoltam és meglett a 3. szám is, és az info: menjek el a Gyepüsorra a mélygarázshoz. Odaérve láttam az utolsó feladatot: Piac utca 7-9., a kapukód pedig a megtalált 3 szám, de halkan, a nyugdíjasok meg ne hallják! :D Fellifteztem, ott volt a befutó hely is: Zöldfa utca. Gyorsan eltekertem, és egy vidám sörözés vette kezdetét! :

Grat mindenkinek, faja volt!

erdema5

erdema5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
AKI tud csatlakozzon a testbike/debreceni csapathoz!!!!
ott több túrát szervezünk!

erdema5

erdema5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
csá ha még érdekel nekem van 1 alap km órám nem naon használtam ha érdekel még akk irj

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ha ma volna ez a verseny akkor pünkösdi király lennél Nagybub!:)
Akkor pedig ez várna rád:ez egy középkor óta ismert szokás, ekkor ügyességi versenyen (tuskócipelés, karikába dobás,MTB verseny:)) kiválasztották a megfelelõ legényt, aki késõbb a többieket vezethette, továbbá a pünkösdi király minden lakodalomba, mulatságra, ünnepségre hivatalos volt, a kocsmákban ingyen ihatott, a fogyasztását a közösség fizette ki késõbb. Ez a tisztség egy hétig, de akár egy évig is tartott. Gyakran ez alkalomból avatták fel a legényeket, akik ezentúl udvarolhattak, kocsmázhattak.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Nagy taps Bub!

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Gratulálok Soma! :)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ixosnak gratu az alleycat 1. helyezéshez!

jaja, grat mindnekinek, fasza volt!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ixosnak gratu az alleycat 1. helyezéshez!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Lámpás írta: Gratula Somaaaaa!!!!!!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dina: Sok balesetmentes hegyi kilómétert bele. Cool a verda! (Csak nem olyan gáz a használt karbon váz ugye! :))
HATALMAS GRATULA SOMÁNAK AZ UNDERWORLD KUPÁN ELÉRT EREDMÉNYÉHEZ!
Keményen küzdöttél, ügyes voltál!

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
köszi Tomi. Lehet beszerzek egy ilyet jöv héten.
A célnak teljesen eleget tesz a Beta-2 es ;)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Jártamban-keltemben ( az új biciklivel de jóóóóóóó) találtam egy mai 22-es alley cetlit fatuskóra felszegezve. Haza hoztam,gondoltam ne tekerjetek olyan messzire... :D

Dina

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

mûködõképes km-óra, 1-2 ezer forint

Echowell Beta 1
17 éve láttam ilyet elõször, azóta gyártják.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]