Na, beszámolok a tegnapról, nem lettem ugyan helyezett, de nagyon nagy buli volt, köszi Lecsa!
Odafelé Katával és Csipisszel mentem, és össze is találkoztunk a szervezõnkkel, kezében 5 kerék...A rajt most új volt, a Baltazár téren megkaptuk az infót, a Fórum-parkoló 2.-3. emeltének fordulójában van a feladatlap, na uzsgyi, keressük meg! Szerencsére meglett, így gyorsan lezúztam, szekuritájmentes helyen áttanulmányoztam a feladatlapot. Elõször a Halköz mélygarázsa volt, nagy nehezen, de csak ráleltünk a Top Cat figurára, aztán el a Petõfi téri aluljáróba, megnéztem a nyitvatartás, és bónuszfeladat: hány vágánya van a Nagyállónak. Nem volt messze, így átmentem, az õrök rögtön rám is szóltak, hogy nemnagyon kéne bicikliznem az állomás épületében:P a Fórumos idõkapuig pedig még volt idõm, így odafelé út beugrottam a Modem alá is, ismét egy Top Cat figura és egy feladat: A jazz csocsóasztala alján egy szám, nézd meg! Hogy ne essek ki az idõkapuból, eltéptem a fórumba, fel a tetõre, páran már ott grasszáltunk, láttuk a biztonsági õr nagyon néz, én pedig a CP-t nm találtam, felhívtam Levit, aki mondta, le lett küldve a cp, na, sebaj, minusz pár perc, és legalább erõsített..

Leérve megláttam Eszteréket, nagy skid, feladatlapot megnéztem, Terrence Hill-es, gyorsan betippeltem és el a Jazzbe! Szám megvan, minden oké! Eltéptem a Media Markt alá, gyorsan lefotóztam a mosó árait és a srácokkal beszéltem egyet

. Ezután Jerikó domb következett, Top Cat figura meglett, fotó, és gyorsan el a Meki mögé, fel a dombra, majd az utasítás szerint a garázshoz. Pár perc keresgélés után meglett a következõ karakter is, na, már csak kevés van hátra, el a GÖCShöz, itt volt az info: el az Ördögre! Elõtte még a Karalin utcára elszaladtam, Choo Choo is kipipálva! Gyorsan el az Ördögre, feltoltam és meglett a 3. szám is, és az info: menjek el a Gyepüsorra a mélygarázshoz. Odaérve láttam az utolsó feladatot: Piac utca 7-9., a kapukód pedig a megtalált 3 szám, de halkan, a nyugdíjasok meg ne hallják!

Fellifteztem, ott volt a befutó hely is: Zöldfa utca. Gyorsan eltekertem, és egy vidám sörözés vette kezdetét! :
Grat mindenkinek, faja volt!