Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Köszi a névnapiakat itt meg sms-ben meg msn-en megminden :)

Azt hiszem, szombaton nem csupán a földön üléssel szereztünk derült pillanatokat a járókelõknek: amikor lezavartak a tetõrõl, lifttel hoztuk le a 4 kereket, így végig kellett vonulnunk a Fórumon... karomon borjúláncon 4 kerék, mögöttem a lányok bukósisakban... :D

Dani: nagyon ügyes vagy!!! akkor végülis dizõz vagy futár leszel? :):)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Remélem Eszter nem tévedt el az erdõben a kislányával..... :)
Boldog Eszter napot neki így a végén is! :D

Dagi, Bub, Gratulálok!

Mi meg a kiccsaládal vótunk nontenpájkozni, a erdõben benne!
Nagyon örûlt a szívem!

Nna jóccakát, holnap 11után leszek a mhelyen. (akinek inge)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Eszternek boldogat!
Bubinak gratula!

Csatlakozom!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Dani: tudtam, hogy benned egy állat lakozik, csak azt nem hogy milyen, ezt majd eldönti az élet, de az biztos, elõtted a jövõ..:D

Gratula az elért eredményedhez, de ne törd többet magad.:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Uhh.
Szombaton elmentünk Mazsival a Futár Eb-re. Hát elmondani is nehéz mekkora élmény volt. reggel beregisztráltuk magunkat a Millenárison, igaz elõször engem Sterczer Fülöp néven (az Õ nevezésével mentem), de késõbb átírattuk.
Röviden: A sprint kvalifikáció a millenárison volt, 1 tizeddel maradtam le. Az alleycat nagyonagyon jó volt, még úgy is, hogy sztem a végén végeztem, és már a másodiknál fel akartam adni. másnap volt a main race, ahol a cspeli gyártelepen kellett futárkodni, egyirányú utcákat csináltak, így ha benéztél vmit, kerülhettél. Itt volt vmi baj, ugyanis nem kerültem fel az eredménylistára. Utána volt a Goldsprint kvalifikáció. a legjobb 16 került be. Még csak képen láttam ilyet, de most legalább kipróbáltam. Az addigi eredménylistán 2. helyen voltam, utána mentek még sokan, és lecsúsztam a 12. helyre, majd mentem még egyet, visszakerültem a 9. helyre, végül talán 11. ként kvalifikáltam magam a a 16-ba. Rajtam kívül még Ábri (Ábrók Norbi, a tavalyi EB gyõztes) volt magyar. A 16-ból kvalifikálni kellett magunkat a legjobb 8-ba. Na ez a futam nagyon necces volt, végig a másik srác vezetett, de küzdöttem, és végül 5 századdal, de nyertem. Amint megláttam a kijelzõn, hogy: "1. dagi", üvöltöttem, meg az ott lévõ összes magyar is. Benne voltam a 8-ban, 8. helyen, elõttem volt Ábri, 17 századdal ment jobbat. Ezután egy afrikai sráccal kerültem össze, kiesett a klipszbõl a lába, én ezt nem láttam, mert nyomtam tiszta erõbõl aztán tapogatták a hátam, hogy lassítsak. Így én nyertem, de a a tömeg is elkezdett õrjöngeni, hogy AGAIN, meg elég nem éreztem volna jól magam, ha nem hagyom hogy menjünk egy újat. (bár mondta egy srác, hogy neki rosszul esett, hogy mégegyszer mentünk, meg kellett volna mondanom, hogy sajnálom, miért nem húzta rá klipszet jobban a lábára). Ezután elvert, de nm volt harag. Nem volt semmi érzés, ahogy kb. a 15 ott lévõ nemzetbõl egy csomóan kiabálják, hogy COME ON DAGI, a magyarokról nem is beszélve. Még nincs pontos eredménylista, vagy 7. vagy 8. lettem.
Na ennyi volt röviden, hatalmas élmény volt. Köszi Mazsi a fuvart, a bulit, meg a leendõ képeket, meg mindent!

Eszternek boldogat!
Bubinak gratula!

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Hali

Eszternek sok boldogat.

Soma: lehet nem közben kellene sörözni, hanem elõtte, kitudja mi lett volna belõle:D

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

A mi Búbunk felavatta az új csapatmezüket! :)
Feltöltött kép

Elnök Úr! Fogadja hatalmas gratulációmat! :D

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Boldog névnapot kívánok Lunát Ilonának!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Valakinek ha volna egy 8cm es normál befogójú, nem túl márkás és akár dög nehéz (2 csavaros is jó) a head-es stucnija, akkor megvásárolásra kerülne általam (:
Elõre is köszi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Ha abba mered hagyni, visszavesszük a tárcsát! :)
Legközelebb tekerj rendesen, ne pacsizz le minden szurkolóval útközben és feljebb léphetsz :)
GRATULA!!!!!!!!!

Halihó

Egy jó sportoló a közönséget is szórakoztatja. ;)
És ha még azt is elmesélem,hogy a pálya túlsó végén sörrel kínáltak(persze meg is álltam!),a srácok teljesen odáig voltak,meg vissza..a fotósnak meg ordítottak hogy ezt fotózd le! :D
Most meg jön mindjárt az,hogy Miki ittas biciklizésért kizár ;)

(azért nem vagyok én akkora sztár,az ifjak hoznak itt aranyat is..)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Gratula Bub! Azt kívánom, ennél sose legyen rosszabb ;)

Csatlakozom az elõttem szólóhoz.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Gratula Bub! Azt kívánom, ennél sose legyen rosszabb ;)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Halihó

Köszönet a gratulációkért. :)
Mondtam,hogy most vagyok a csúcson,abba kellene hagyni,de mondták még lehet feljebb lépni a dobogón.Mélázok még rajta.... ;)

Ha abba mered hagyni, visszavesszük a tárcsát! :)
Legközelebb tekerj rendesen, ne pacsizz le minden szurkolóval útközben és feljebb léphetsz :)
GRATULA!!!!!!!!!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Go Bubi Go!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönet a gratulációkért. :)
Mondtam,hogy most vagyok a csúcson,abba kellene hagyni,de mondták még lehet feljebb lépni a dobogón.Mélázok még rajta.... ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Így utólag is gratula Soma!
Érdekes az a fékmunkahenger.....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Lányok: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mindenki mondta, hogy nagyon kedvesek voltatok és vidám foltot jelentettek az õrült rohanásban!

Köszönöm mindenkinek a részvételt és elnézést az izomlázért....kellett nektek ennyire eszeveszetten rakni! ;)

Levi: tuti volt amit összeraktál, még tegnap is görcs volt a vádlimban ( Csipisz szerint: Papaírkutya:))

A lányok pedig tényleg aranyosak voltak, mintha kiscsoportos foglalkozást tartott volna az "Óvónéni", aki pedig arra járt biztosan elgondolkodott, hogy mi a fene van itt..:D
Két gyerek a földön, anya körülöttük, rozsdás kerekek mellett, : Talán zsibvásár?

Köszönöm én is lányok, aranyosak és kedvesek voltatok.

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Levi:
Köszönjük, télleg nagyon komoly volt, jól összeraktad ezt a kóborlást... :P
(Officer Dibble-n kívül Top Cat-et is eltüntettem. Meg a számot a Jazz-bõl.)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A mi Búbunk felavatta az új csapatmezüket! :)
Feltöltött kép

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
reggel 10:20-tól bmx banditák az rtlklubon!