Uhh.
Szombaton elmentünk Mazsival a Futár Eb-re. Hát elmondani is nehéz mekkora élmény volt. reggel beregisztráltuk magunkat a Millenárison, igaz elõször engem Sterczer Fülöp néven (az Õ nevezésével mentem), de késõbb átírattuk.
Röviden: A sprint kvalifikáció a millenárison volt, 1 tizeddel maradtam le. Az alleycat nagyonagyon jó volt, még úgy is, hogy sztem a végén végeztem, és már a másodiknál fel akartam adni. másnap volt a main race, ahol a cspeli gyártelepen kellett futárkodni, egyirányú utcákat csináltak, így ha benéztél vmit, kerülhettél. Itt volt vmi baj, ugyanis nem kerültem fel az eredménylistára. Utána volt a
Goldsprint kvalifikáció. a legjobb 16 került be. Még csak képen láttam ilyet, de most legalább kipróbáltam. Az addigi eredménylistán 2. helyen voltam, utána mentek még sokan, és lecsúsztam a 12. helyre, majd mentem még egyet, visszakerültem a 9. helyre, végül talán 11. ként kvalifikáltam magam a a 16-ba. Rajtam kívül még Ábri (Ábrók Norbi, a tavalyi EB gyõztes) volt magyar. A 16-ból kvalifikálni kellett magunkat a legjobb 8-ba. Na ez a futam nagyon necces volt, végig a másik srác vezetett, de küzdöttem, és végül 5 századdal, de nyertem. Amint megláttam a kijelzõn, hogy: "1. dagi", üvöltöttem, meg az ott lévõ összes magyar is. Benne voltam a 8-ban, 8. helyen, elõttem volt Ábri, 17 századdal ment jobbat. Ezután egy afrikai sráccal kerültem össze, kiesett a klipszbõl a lába, én ezt nem láttam, mert nyomtam tiszta erõbõl aztán tapogatták a hátam, hogy lassítsak. Így én nyertem, de a a tömeg is elkezdett õrjöngeni, hogy AGAIN, meg elég nem éreztem volna jól magam, ha nem hagyom hogy menjünk egy újat. (bár mondta egy srác, hogy neki rosszul esett, hogy mégegyszer mentünk, meg kellett volna mondanom, hogy sajnálom, miért nem húzta rá klipszet jobban a lábára). Ezután elvert, de nm volt harag. Nem volt semmi érzés, ahogy kb. a 15 ott lévõ nemzetbõl egy csomóan kiabálják, hogy COME ON DAGI, a magyarokról nem is beszélve. Még nincs pontos eredménylista, vagy 7. vagy 8. lettem.
Na ennyi volt röviden, hatalmas élmény volt. Köszi Mazsi a fuvart, a bulit, meg a leendõ képeket, meg mindent!
Eszternek boldogat!
Bubinak gratula!