Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Teljesen más téma.. kéne nekem egy nem túl drága mindenes CC gumi. Amik eddig képben vannak:

Maxxis Dy-No-Mite
Maxxis Hard Drive
Maxxis Aspen
WTB Wolverine Comp

Valakinek valami tapasztalat ezekkel esetleg?!

Specialized Fast Trak. Nem könnyû, de én nagyon szeretem.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Teljesen más téma.. kéne nekem egy nem túl drága mindenes CC gumi. Amik eddig képben vannak:

Maxxis Dy-No-Mite
Maxxis Hard Drive
Maxxis Aspen
WTB Wolverine Comp

Valakinek valami tapasztalat ezekkel esetleg?!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Kaccsa Elvtárs rálelt az Erdõbényei rendezvény programjára.A pólón felül maraton is lesz, 25km-es pályán, a hosszú 2 kör.Tervezek egy "beleazismeretlenbe" alleycatet is....Elleszünk!

Na ez fasza... lehet visegrádi hepaj helyett inkább én is ide megyek.. Tokajig vonattal, aztán kitekerek Erdõbényére, lezúzom a maratont , vissza Tokajra, majd vonattal haza, nem kell 2-3 napot szarozni.

Hát a féknyomos tangáért meg azért sajnálom a kislányt...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Szilvásvárad 2010 videó:A szilv

60 perces videjó ejha:) lusták megvágni

ott a féknyomos tanga!

sajnálom kicsit, hogy ebbõl kimaradtam

na ha találok olcsó nevezést, lehet elmegyek a visegrádira, csak meg kell keresnem a bringámat addig :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
http://freecaster.tv...-2-fort-william Nemsoká kezdõdik Fort Williamben a DH VK-futam.

/Fabian Cancellara/

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szilvásvárad 2010 videó:A szilv

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ez odabasz, tényleg így volt!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szerintem, felbozdulva hogy se megkéselni, se lapáttal ütlegelni nem akartad õket, puszta fusztráció-levezetésként elõször hátrabilincselték volna a kezedet, aztán szorosan a falhoz nyomtak volna, és amíg rugdosnak, ott húzták volna a fejedet a frissen kõporozott falon....
Aztán persze lejött volna egy cikk, hogy megvan végre az ország egyetlen nagy kerékpártolvaja, lezártak volna minden ügyet, rád bizonyították volna hogy azért nincs nálad az utóbbi években eltulajdonított félmillió kerékpár, mert megetted, azt pedig azért nem jelentették be ami nálad van, mert az egész falut leanthraxoltad, ahonnan loptad...

Attól hogy szoboszlói vagy, még tudhatsz írni....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
szerintetek a bringákat, aminek nincs meg a papírja, hogy lehet nyilvántartásba vetetni?

ha múlthéten kihívtákvolna a zsarukat, és kérték volna hogy igazoljam,hogy enyém a bringa, nem tudtam volna papírral, max fényképekkel

ötlet?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
lassan megszokom, hogy Dani mindenhol dobogós:)
azt vártam rövidtávon.
de közép volt.
új táv, új élmények, újabb emelkedõk a dobogó felé, úgyhogy hajrá Dani!

(Röfi nem basztatásként, de a Cívisváros az avatarod alatt hosszú í - mondom ezt szoboszlóiként)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Hajrá Dani, csak így tovább! Ügyes vagy!

Izom: Jobbat? Mit néztél Izom?!

Ne tegyél fel neki ilyen keresztkérdéseket.

/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hajrá Dani, csak így tovább! Ügyes vagy!

Izom: Jobbat? Mit néztél Izom?!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
néztem, hogy jobbat szoktál ennél menni, de most látom, hogy középtáv
ez esetben én is gratulálok!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Köcce szépen!
Reggel nehezen indult, a srác akivel mentünk késett fél órát. Kiderült, hogy nem tudjuk felrakni Barna vonóhorgos tartóját, mert a srác nem tudja leszedni a rendszámot. Sebaj, befért a 3 bringa a Clioba :D. Felértünk, kapkodni kellett. Összeraktam a bringát, felöltöztem, elraktam mindent, mentem nevezni, vissza a kocsihoz, bekentem a lábam, és már mentem is a rajthoz. Beálltam a 2. sorba, jó helyen voltam. Elindultunk egy 40-es tempóval az aszfalton, felkanyarodtunk az ösvényre, ott az elejének a végén voltam. (elég hülyén hangzik, de na) Kicsit leszakadtam, aztán mentem a saját tempómban. Bár nem voltam még túl sok maraton közép távján, de a Crosskovácsin k.rva jó lejtõk voltak, azokat nagyon élveztem,a felfeléket már kevésbé. A végére eléggé elfogytam, de csak nem fogott meg a 4., bár nem sokon múlt. Sár volt, nem kevés. Szerencsére nem görcsöltem, viszont ahogy beértem a célba, és leszálltam, egybõl mindkét lábam görcsbe rándult, moccani sem bírtam.
Na szóval öröm bódottá, de azért még gyúrni kell.
Zorán meg nagyon kemény. volt defektje is, de kapott egy kereket, meg verseny közben (kiállt, és úgy) fosott is egy nagyot, így lett absz. 4. Amin nem tudok napirendre térni, az az 1x1-esek. Az abszolút 3. srác is 1x1-be ment, de nem értem hogy lehet.
Dani

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szép volt Dagi!És ha Zoránnal összefutsz, neki is gratu!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Komoly :)

Dani:naaa ez már nem rövidtáv... ;)
Bele kell ebbe még rázódni,több hosszút menj itthon is,és a bolyozós országúti edzések csak a mezõnyverseny erõsítésére jók,nem a saját fejlõdésedre.Kérdezd meg errõl Norbit is,hogy mikor fáradtabb ;) (pl ma)
Amúgy nagyon ügyi vagy!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Soma ez komoly, hogy a cigány a halat fogja?

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Daninak nagy-nagy gratula!

http://www.tempospor...rosskovacsi.pdf
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zozoba: Hej de jó lenne most az a bényei ház... Sebaj, jövõre megyünk mind a Hejce Trophyra! :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ilyen öregen én inkább a rendezvény eme részét látogatnám:
"Családi túra: Erdõbénye pincesorok"...na ez igen...nem az erdõben sarazni! :D

Kollegák mesélik,hogy a Hernád,Sajó valami félelmetes... Vízhozamuk a Duna vízhozamának a harmada!!!
Szerencs elõtt van a Szerencs patak(találó :) ),máskor csak az átereszt látod víz éppen csak csordogál,most meg a vasúti pálya is vízben áll már,homokzsákok védik.
A nap képe lehetne:cigók állnak az áteresz túloldalán,és akkora a víznyomás,hogy a túloldalon szószerint kilõ a patak!Na az élelmesebbje nem a homokzsákot pakolja(majd épít neki a magyar másik házat),hanem ott áll egy bazi nagy merítõhálóval és a kispriccelõ patak alá tartva a hálót,felfogja a "termést"...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi