Köcce szépen!
Reggel nehezen indult, a srác akivel mentünk késett fél órát. Kiderült, hogy nem tudjuk felrakni Barna vonóhorgos tartóját, mert a srác nem tudja leszedni a rendszámot. Sebaj, befért a 3 bringa a Clioba

. Felértünk, kapkodni kellett. Összeraktam a bringát, felöltöztem, elraktam mindent, mentem nevezni, vissza a kocsihoz, bekentem a lábam, és már mentem is a rajthoz. Beálltam a 2. sorba, jó helyen voltam. Elindultunk egy 40-es tempóval az aszfalton, felkanyarodtunk az ösvényre, ott az elejének a végén voltam. (elég hülyén hangzik, de na) Kicsit leszakadtam, aztán mentem a saját tempómban. Bár nem voltam még túl sok maraton közép távján, de a Crosskovácsin k.rva jó lejtõk voltak, azokat nagyon élveztem,a felfeléket már kevésbé. A végére eléggé elfogytam, de csak nem fogott meg a 4., bár nem sokon múlt. Sár volt, nem kevés. Szerencsére nem görcsöltem, viszont ahogy beértem a célba, és leszálltam, egybõl mindkét lábam görcsbe rándult, moccani sem bírtam.
Na szóval öröm bódottá, de azért még gyúrni kell.
Zorán meg nagyon kemény. volt defektje is, de kapott egy kereket, meg verseny közben (kiállt, és úgy) fosott is egy nagyot, így lett absz. 4. Amin nem tudok napirendre térni, az az 1x1-esek. Az abszolút 3. srác is 1x1-be ment, de nem értem hogy lehet.
Dani