aki korán kelõ és volna kedve,akkor holnap 5 kor csatlakozhatna a Debrecen-Földes közötti regeneráló edzéshez.
A tempó hátszéllel közepes, pofába pedig alacsony lenne. A létszám eddig egészen alacsony (2 fõ),de nincs limitálva.
gyertek-gyertek!!!

Le kel szálni és tollni kel. Le kell szállni és tolni kell.
Dina
zebrán lehet biciklizni? úgyértem szabad?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Mikor indul a bényei cc jellegú maraton?
[SIZE=3]
Korcs: volt egy Szezám utcás mez, eddig nem láttam ilyet máson..
augusztsban viszem a várva várt kerekeidet
hátha azzal majd nem csúszkálsz:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A csilis mezt osztogatják valahol, hogy mindenkin az van?
Gratula Daninak és Levinek is, mert közel azonos idõket megy Dagival, nulla edzés mellett;)
A csilis mezt osztogatják valahol, hogy mindenkin az van?
Gratula Daninak és Levinek is, mert közel azonos idõket megy Dagival, nulla edzés mellett;)
Úristen- Zip alatt meg milyen gépcsoda van? Jól látom, egy Top Fuel szövetbicikli, szerény Dt telócskával? Igen komoly a technika. Azzal talán még én is gyorsabb lennék felfelé.:-)
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Kedves Lámpás kolegina: Kérjük használja a "Bejegyzés módosítása" gombot legközelebb.
Ha nem szólok, akkor rámkiabálják hogy részrehajló vagyok, mint neked Gréta a múltkor.
Úristen- Zip alatt meg milyen gépcsoda van? Jól látom, egy Top Fuel szövetbicikli, szerény Dt telócskával? Igen komoly a technika. Azzal talán még én is gyorsabb lennék felfelé.:-)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"