Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Itt

Gondolom a listából már ki tudod választani.

köszi!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Hali!
eredménylistát találtál valahol?

Itt

Gondolom a listából már ki tudod választani.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Hortobágy:
rajt 9-kor már jó melegben, árnyék mindössze száz méteren volt:D
a terep teljesen tekerhetõ, noha bizonyos helyeken nagyon tud rázni és figyelni kell a nyomvájúk miatt, fõleg azért is mert sok helyen füves és ettõl ezek nem látszanak. frissítõ a röviden csak egy volt, az is az elején de a 28 km-en nem volt probléma, szinte senki nem állt meg frissíteni. a pálya nagy része száraz és poros néhány helyen volt csak pocsolya és sár...
egy óra alatt megcsinálható a rövid és 2 óra alatt a hosszú. a végén kaptunk sört(nur alkoholfrei):D almát, kekszet meg a szokásos pólót. volt gulyás és slambuc. az egész szervezése javult tavalyhoz képest: jobb pályakijelölés pl.
egyszer mindenkép érdemes kipróbálni! márcsak a helyszín miatt is:D

Hali!
eredménylistát találtál valahol?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Áááá csak egy icikepicike szerszám kell ami nincs tíz font sem.....
De sokan hátha....

No, akkor már leszünk négyen, ha Röfi és Pumpi is talál valamit.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ha esetleg érdekel valakit: Ker

Lett egy zsír új másik, így eladó lett. Teljesen rendben van a tag, ismerõsnek kis alku esetleg még belefér.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Akkor benned egy vérbeli XC versenyzõ veszett el! ;)

De nagyon elveszhetett. Olyan szinten, hogy talán már sose kerül elõ :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

fjocy

fjocy

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali!

Erdõbényérõl képek itt:
Picasa Web Albums - manka - Erd

Köszi a tegnapi segítséget már itt az icetoolz mavic küllõbabrácsoló!
üdv: fjocy

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem zavartak fel a hegy tetejére egy órás mászással, helyette beletettek pár igen kemény kaptatót, a többi az csomó apró le és felfele volt. Szerintem egy ilyen pálya sokkal élvezetesebb, mint órákon át mászni, majd legurulni és jónapot.

Akkor benned egy vérbeli XC versenyzõ veszett el! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Cseppet erõs a font, vagy gyenge a forint? Mindegy, az a lényeg, hogy így nem olyan jók az árak. Mit vennél? Ha csak kevés hiányzik az ingyen postához azért nagy nehezen csak találok valamit vásárfiát:-)

Áááá csak egy icikepicike szerszám kell ami nincs tíz font sem.....
De sokan hátha....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Így már ok. Akkor most pont jó a geoja az Epicnek.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Most van 100-on. Úgy értettem, hogy az Epic 100-as villához van tervezve és így a gyári adatokat adja. (70.5 fejcsõ)
Gyárilag volt a Giant-ban 80 és én 100- al használtam. Az lapított egy kicsit a fejcsövön. Bocs, kicsit pontatlanul fogalmaztam.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A 80-as villából nem lehet 100-at csinálni?
Látod, hiába mondom én nektek évek óta, hogy ész (Brain) nélkül nem szabad bringázni. :)
CRC-re benézek én is.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Szerintem én is rendelnék veletek.Majd szóljatok.
Itózs: múltkor belinkeltél egy spec vázat. Mikor árulod el a történetét? (:

Ja, tényleg:)
Már áll a gép. A Giant XTC cuccait raktam át rá.
Hirtelen felindulás volt- mint szokott. Eladtam 2 vázamat (Reign X, Stumpjumper) Maradt az Enduro Sl (zöldike) meg az eladhatatlan carbon Giant. Arra úgy néz ki, hogy Zorán lecsap. Nem is volt annyira hozzám nõve, mégiscsak rázza a derekam, ugye. És belém hasított a felismerés, hogy úristen, csak egy keróm lesz. Volt egy sejtésem, hogy az Enduro nem lesz egy suhanós maraton bringa. Ez párosulva a most még az átlagosnál is leromlottabb tekerõs állapotommal megérlelte bennem a döntést, hogy maratonra csak kellene valami. Aminek a geoja is haladósabb, de nem egy tank, és kíméli öreg csontjaimat. Megláttam az apróban ezt a vázat szombaton csörgettem az eladót, megállapodtunk, kis alku és a Dunán már nálam is volt a váz.
Csak aszfalton gurultam vele, de az elsõ benyomások kedvezõek. Lehet, hogy Brain hívõ leszek?! Ami szokatlan az a fejcsõ. Ilyen meredek cc masinán rég nem ültem. A Giant XTC-ben 80-as helyett 100-as villa volt és az is lapított rajta. Így az sem volt ilyen gyors kormányzású. De ez legyen a legnagyobb baj. A sok keró váltogatásnak- a változatosságon túl- még egy nagy elõnye van. Nagyon gyorsan megszokok bármilyen más geometriát:-)
Hát ennyi. Majd a Mátra maratonon kiderül élesben, hogy illünk össze.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Cseppet erõs a font, vagy gyenge a forint? Mindegy, az a lényeg, hogy így nem olyan jók az árak. Mit vennél? Ha csak kevés hiányzik az ingyen postához azért nagy nehezen csak találok valamit vásárfiát:-)

Szerintem én is rendelnék veletek.Majd szóljatok.
Itózs: múltkor belinkeltél egy spec vázat. Mikor árulod el a történetét? (:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közeljövõben a Chainrõl rendel valaki?

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Hortobágy:
rajt 9-kor már jó melegben, árnyék mindössze száz méteren volt:D
a terep teljesen tekerhetõ, noha bizonyos helyeken nagyon tud rázni és figyelni kell a nyomvájúk miatt, fõleg azért is mert sok helyen füves és ettõl ezek nem látszanak. frissítõ a röviden csak egy volt, az is az elején de a 28 km-en nem volt probléma, szinte senki nem állt meg frissíteni. a pálya nagy része száraz és poros néhány helyen volt csak pocsolya és sár...
egy óra alatt megcsinálható a rövid és 2 óra alatt a hosszú. a végén kaptunk sört(nur alkoholfrei):D almát, kekszet meg a szokásos pólót. volt gulyás és slambuc. az egész szervezése javult tavalyhoz képest: jobb pályakijelölés pl.
egyszer mindenkép érdemes kipróbálni! márcsak a helyszín miatt is:D
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Hortobágy:

reggel9korindult a bringa szekció,a futók pedig délutám 3 körül

itt sem volt hideg, de árnyék se.
a pálya fele kocsiút, fele beton, vagy aszfalt, vagy mi.

figyelni kellett, nyomvályús volt az út. engem jobban igénybe vett ez a része, mint egy maraton lefele.
végig tekerni kell, az a baj, de voltak jó vonatok az már nemvolt baj

frissítés 2 helyen volt, egyik helyen csak víz, amásik helyen banán, izó, víz, szõlõcukor.
beérkezéskor alma,keksz, víz, alkoholmentes sör, de lehetett venni slambucot és gulyáslevest is.

a táj miatt érdemes egyszer kipróbálni ezt a rendezvényt, 2500 ft-ot megér. ja, póló is volt

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Erdõbénye: szuper volt! Volt vagy 30-35°C és tûzõ napfény. Elõször úgy volt, hogy megyünk a két körre, de a pálya 80%-a nyílt terep volt és a meleg szétszedett minket (engem legalábbis, de a többiek is elgyötörtek voltak) :) A pályaválasztás hibátlan volt! Nem zavartak fel a hegy tetejére egy órás mászással, helyette beletettek pár igen kemény kaptatót, a többi az csomó apró le és felfele volt. Szerintem egy ilyen pálya sokkal élvezetesebb, mint órákon át mászni, majd legurulni és jónapot. A szervezés tényleg kiváló volt! A pályakijelölés teljesen bolondbiztosra sikeredett, a rajt-cél terület full igényes volt minden tekintetben, a gulyás pedig tényleg gulyás volt :) A pólóra nem lehetett panasz. Természetesen a pestiek dominanciája volt jelen, így rendesen elvertek minket, de ez valahol sejthetõ is volt, hogy egy március óta pólózgató delegációnak esélye nincs egy 3 éve játszó csoporttal szemben :D A trükköket ellestük, tudjuk merre-tovább, a következõ már jobb lesz :)

És akkor egy Erdõbénye track: Erdõb

Igen, egyedül a célterületi frissítés hiányzott, ahogy korcs is mondotta vala :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Erdõbénye, csak a maraton része: 40 fokos emelkedõk, és hõmérséklet ...életemben ennyi folyadékot nem ittam egy versenyen, karom szénné égett. A táj gyönyörû, a pálya technikás, a rendezésen látszott , hogy elsõ és van hova fejlõdni (befutó után nem volt frissítõ, viszont jéghideg ivóvíz elérhetõ volt)... hangulat családias. Összességében én a 10 pontból 8, azaz nyolc pontot adnék! :-D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Kérnénk beszámolót a Hortobágyi,és az Erdõbényei versenyrõl!:)