Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. July 12. - 16:26

korcs (1db)
labidani (1db)
Röfi (1db L-es 63cm)
Nitr-O (1db)
Atusch (1db)
Posted 2010. July 12. - 15:36

korcs (1db)
labidani (1db)
Röfi (1db L-es 63cm)
Nitr-O (1db)
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. July 12. - 15:23

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. July 12. - 15:20

korcs (1db)
labidani (1db)
Röfi (1db L-es 63cm)
Nekem túl nagy a fejem (van azért elõnye is) és eddig minden sapi kicsi volt amit próbáltam. Tehát nekem csak akkor kell, ha tudnak nagyobbat csinálni.
Bukót is így vettem mert a standard L-es nekem kicsi.
Posted 2010. July 12. - 14:27

Tinci-táncis mulatság vót a javából. Szólt a zene, a fiúk félpucéron, mindenki mezítláb táncolt a színpad elõtt, és mindenki írt mindenkire. Majd Döme felszólalt: - Nagyon rossz hírt kell közölnöm, elfogyott a sör. Ezután átmentünk a kb. 50m-re lévõ borozóba, ott folytatódott a buli. Ott találkoztam egy ismerõs arccal is, nevezetesen KõcsirkévelKezdem is egyel.
Szóval felkelek, sztonultan járok a pecóban, felmerül bennem: Hol ez a "Fiú"?! (a pöstiek mindenkit "fiú" meg "férfi" megszólítással kezeltek...kivéve persze a lányokat.)
Kapom a fülest, hogy kinn épül a padon....afterparty fotó, látom ki van rajzolva rá egy fél filctoll.
A cbi rendben van, (ciclos banditos illegal) de mi az a "ZOLO"?
Jaaa, 2010.....persze jó egy órával késõbb.....
Szóval érdekelne, mi törpént az éjszaka, ha már kimaradtam belõle. Már ha te emlékszel valamire.....

epyc (2 db sapi)epyc (2 db sapi)
korcs (1db)
korcs (1db)
labidani (1db)
Posted 2010. July 12. - 13:51

És akkor lista indul:
epyc (2 db sapi)
(urak-hölgyek, aki megteheti, tegye már ki skidmarkra, az esti pólón meg személyesen is hirdetem az igét)
epyc (2 db sapi)
korcs (1db)
Posted 2010. July 12. - 13:47

És akkor lista indul:
epyc (2 db sapi)
(urak-hölgyek, aki megteheti, tegye már ki skidmarkra, az esti pólón meg személyesen is hirdetem az igét)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. July 12. - 11:50

Nyugodtan lehet leugatni.
Enté: még múltkor megnéztem azt a linket, valamelyik fórumba is belinkelted még régebben, de elég ormótlanok...
hja divatolásra kell..., de amúgyis a blackburn lesz, piros.
Csipisz: http://www.alligator...CABLE/iLINK.htm , rosszul emlékeztem, kék, piros, arany, ezüst, fekete van... zûd nincs.
Posted 2010. July 12. - 11:22

Posted 2010. July 12. - 10:44

a 8 kilis defektes hajtás tényleg gratulációt érdemel:D
bocs:)
Csak ezért értem utol:-D Bár ha tudom, hogy defektes nem elõzöm meg, mert közel volt már a célterület.
Posted 2010. July 12. - 08:28

Szóval felkelek, sztonultan járok a pecóban, felmerül bennem: Hol ez a "Fiú"?! (a pöstiek mindenkit "fiú" meg "férfi" megszólítással kezeltek...

Kapom a fülest, hogy kinn épül a padon....afterparty fotó, látom ki van rajzolva rá egy fél filctoll.
A cbi rendben van, (ciclos banditos illegal) de mi az a "ZOLO"?
Jaaa, 2010.....persze jó egy órával késõbb.....
Szóval érdekelne, mi törpént az éjszaka, ha már kimaradtam belõle. Már ha te emlékszel valamire.....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. July 12. - 01:10

Szerintem mehetünk korábban isEz egy minden szempontból sikeres hétvége volt.
A szervezõk és mi is jól teljesítettünk a versenyen. A pólón sikerült megtalálnom az ördög bal kezét is!
Ákos is átesett a tûzkeresztségen. Emellett kezd komolyan kacérkodni a póló gondolatával.
Skacok!: mivel van még mit fejlõdni a pöstiekhez képest, ezért én támogatnám a holnapi edzést. DEAC, 19:zérótól.

Csipke: Tetszenek a képek ( a rólam készültekbõl mindegyikre van magyarázatom), a vonatosakat nem akarom felrakni, mert azt olyan mappába kéne amit csak 18 éven felüliek láthatnak

Posted 2010. July 12. - 00:59

A szervezõk és mi is jól teljesítettünk a versenyen. A pólón sikerült megtalálnom az ördög bal kezét is!

Ákos is átesett a tûzkeresztségen. Emellett kezd komolyan kacérkodni a póló gondolatával.
Skacok!: mivel van még mit fejlõdni a pöstiekhez képest, ezért én támogatnám a holnapi edzést. DEAC, 19:zérótól.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. July 11. - 23:23

képek
gigahosszú beszámoló, amit itt nem tennék közzé a családi béke megõrzésének érdekében....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. July 11. - 21:34

Posted 2010. July 11. - 21:33

Ez a hétvége tökély volt. A maraton kemény volt, a meleg meg rátett egy lapáttal. 1. körben 4-en mentünk elöl, a többiek mögöttünk voltak egy 30-40 méterre. Az 1. kör közepén kb. a legrosszabbkor akartam inni, így leszálltam, és leszakadtam Kiss Józsiról meg Levirõl. Rögtön ezután Levi állt a pálya szélén, mert esett, én meg tepertem Józsi után. Megelõztem, majd én is borultam, és csak úgy elszáguldott mellettem. Felállok, nézem, ez nem is Józsi volt, hanem Farkas Attila, Józsinak volt egy kis technikai gondja, vmi gaz feltekeredett a sorra, késsel kellett levágnia meg kipiszkálnia. Utána Attilával mentem együtt, mi voltunk az elsõk az 1. kör végén, majd a 2. körben kicsit elmentem tõle. Aztán egy emelkedõ tetején hátranézek, ott volt a se..emben. Bázzeg... Ismét együtt mentünk az aszfalton a végén meg leszakított, nem bírtam ott maradni vele. Õ se úszta meg technikai gond nélkül, a lefty-be tönkre ment a lockout. Juniorba soroltak, így azt megnyertem, bár a végén kiderült, nem is volt ellenfelem. Levi jött be abszolút 3.-ként, kb 5 perc hátránnyal, majd Kiss Józsi, és egy zalaegerszegi srác. Amit õszintén szólva nem értettem, hogy a rövid táv volt 18 kili, a hosszú meg 2 kör, vagyis 36. Rendben, kemény volt, elismerem, de azért a nyíregyi bagázs (tisztelet a kivételnek) elindulhatott volna a "hosszún", mert itt ez volt annyi, mint máshol a rövid. Ráadásul elit részerekrõl van szó. Persze, nekem mindegy volt, de azért meccselhettünk volna egy jót.
A pólót én nagyon élveztem, még ha volt is olyan, hogy 8-0-ra kaptunk ki.
Köszi a hétvégét, jó kis társaság volt

Dani
Posted 2010. July 11. - 20:35

Nagyon jó kis hétvége volt ez.
Ezúton köszönöm a jó társaságot, és a feledhetetlen mókát
A maraton jó volt, de mellé az a 35 fok már kevésbé, na de utána még pólózni is... huh na az volt még kemény
A Pesti srácok, lányok, nagyon keményen tolják, rengeteg dolgot lehet tõlük tanulni.
A tempó, amit diktáltak, mindenkit meglepett, legalább is engem nagyon, de azért közölünk játszotta az egyik csapat a bronzmeccset, de kikaptunk.
Epyc: gratulálok, hogy az embert próbáló maraton után, még második fixis, pólós napodon is helytálltál.
Gratula még Katának, Levinek, és Daninak, akik nagyon megrakták, a meleg ellenére.
Csipisz, pedig ha jól tudom közel 8 kilis defekten hajtás után majdnem dobogós lett, ez is megérdemel egy gratulációt:D
Még egyszer köszönöm, ez jó volt
Posted 2010. July 11. - 20:24

Megnéztem a bényei képeket. Nem kis pálya volt kijelölve a pólónak...
![]()
CRC: Szétnéztem, de amit szeretnék az ott is sokba kerül így én kihagyom ezt a rendelést.
Hol nézted meg?
Posted 2010. July 11. - 19:32

Posted 2010. July 11. - 18:18

CRC: Szétnéztem, de amit szeretnék az ott is sokba kerül így én kihagyom ezt a rendelést.