Itt
Gondolom a listából már ki tudod választani.
köszi!
Hortobágy:
rajt 9-kor már jó melegben, árnyék mindössze száz méteren volt:D
a terep teljesen tekerhetõ, noha bizonyos helyeken nagyon tud rázni és figyelni kell a nyomvájúk miatt, fõleg azért is mert sok helyen füves és ettõl ezek nem látszanak. frissítõ a röviden csak egy volt, az is az elején de a 28 km-en nem volt probléma, szinte senki nem állt meg frissíteni. a pálya nagy része száraz és poros néhány helyen volt csak pocsolya és sár...
egy óra alatt megcsinálható a rövid és 2 óra alatt a hosszú. a végén kaptunk sört(nur alkoholfrei)almát, kekszet meg a szokásos pólót. volt gulyás és slambuc. az egész szervezése javult tavalyhoz képest: jobb pályakijelölés pl.
egyszer mindenkép érdemes kipróbálni! márcsak a helyszín miatt is:D
Áááá csak egy icikepicike szerszám kell ami nincs tíz font sem.....
De sokan hátha....
Akkor benned egy vérbeli XC versenyzõ veszett el!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Akkor benned egy vérbeli XC versenyzõ veszett el!Nem zavartak fel a hegy tetejére egy órás mászással, helyette beletettek pár igen kemény kaptatót, a többi az csomó apró le és felfele volt. Szerintem egy ilyen pálya sokkal élvezetesebb, mint órákon át mászni, majd legurulni és jónapot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Cseppet erõs a font, vagy gyenge a forint? Mindegy, az a lényeg, hogy így nem olyan jók az árak. Mit vennél? Ha csak kevés hiányzik az ingyen postához azért nagy nehezen csak találok valamit vásárfiát:-)
Szerintem én is rendelnék veletek.Majd szóljatok.
Itózs: múltkor belinkeltél egy spec vázat. Mikor árulod el a történetét? (:
Cseppet erõs a font, vagy gyenge a forint? Mindegy, az a lényeg, hogy így nem olyan jók az árak. Mit vennél? Ha csak kevés hiányzik az ingyen postához azért nagy nehezen csak találok valamit vásárfiát:-)
Közeljövõben a Chainrõl rendel valaki?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"