Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
duplán lakat alá:D

asszem az egyik gyömrõivel is ez történt. hazament, mire visszaért (másnap), persze hogy nem volt ott.

ilyenkor ha nincs flexes haver, akkor kerekeket, értéket le róla, lakatokba kulcsot beletörni, porral kitömni,így amihez kulcsa van a tolvajnak,azt is le kell vágni.

ez nemigen cigány módszer, kíváncsi vgayok,hogy miféle emberek csinálják

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Jó idõt kívánnok mindenkinek a Bükkre aki megy!

Eszter:
Annának, próbáld ki az egy kis csipet só, méz, citrom vagy narancslé elvegyítve a kulacsába vízzel, és dupla adag c- vitamin. Ez nem lehet gáz , valamint ropi sós kiegészítõ tápláléknak!

Lakatolás: Duplán raknék, rá hogy amíg segítségért megyek, és el akarja vinni, hadd szenvedjen. Amúgy is az egyik bike-mag néhai magazinban, 2 lakatot javasoltak a biztonság miatt, mert fanyalgósabban áll mindenki a 2 "rossz " dologhoz és még macerásabb is lebontani õket! Amúgy meg az illetõre is ha elkapják duplán lakat alá tenném!!!!! Az egyik azért , a másik azért! Tudjátok van és nincs rajta sapka! :-)

Epyc: ugorj be a Chili 2-be és nállam is kapsz, fekete és kék közzül választhatsz!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Ezek szerint már te sem tudod mit jelent a paraszt szó?
Hová tetted a józan paraszti eszed?

Jól van na, módosítok- milyen bunkó trükk. Így jó?
Röfi: Igen ez jó, de ez azért nem mindig megoldható. A cikk szerint Pesten mostanában jelent meg. Remélhetõleg nem gyûrûzik le ide is. Bár engem nem érint.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts

Nincs valakinek valamennyi felesleges kormány bandázsa? Bikepolo ütõre kellene és nem akarok megvenni és szétvágni egy zsír újat. Köszi elõre is!

Nekem is van még elég sok. Két féle, fehér színû.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Holnap reggel fél 7-es indulással tervezünk egy Létavértes oda-vissza tekerést montival,és akinek van kedve azt szívesen látjuk!:)
Találkozó a Nagyállomás érkezési oldalánál!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Nincs valakinek valamennyi felesleges kormány bandázsa? Bikepolo ütõre kellene és nem akarok megvenni és szétvágni egy zsír újat. Köszi elõre is!

Belsõgumi...

Itózs: Nem is olyan rég már beszéltünk róla. Én felhívnám Somát aki hazamegy a kisflexért és faszán levágjuk. Ha rendõrt hív, ha azonnal nem is, másnap, vagy késõbb tudom igazolni, hogy az enyém. A rendõr úgysem adja oda neki a bicajt, mert õ sem tud igazolni semmit. (Egy lakattal viszont kevesebbje lesz. :))

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

A városi gépemet bandázsolni fogom. Ha ráér még 1-2 hétig, akkor a felesleget megkapod.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Paraszt dolog!

Ezek szerint már te sem tudod mit jelent a paraszt szó?
Hová tetted a józan paraszti eszed?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Köszi srácok, értek mindent: kulacsába sör, zsebébe pár kokalevél, itatózsákba pörköltszaft és nevezzem inkább a Salzkammergutra. Okés. :D
Komolyan: marad tehát neki a megszokott müzli-csoki-víz úticsomag, kiegészítve némi sós rágnivalóval :)

Epyc: Mátrán abból a csokis banánból bemajszoltam én is rendesen - asszem, elég sokan voltunk, akik a szokásosnál "kicsit" több idõt töltöttünk annál a frissítõnél :) Apropó, sztorik: kíváncsi vagyok, vajon vasárnap kiáll-e megint a bácsi a locsolóval Felsõtárkányban... :)

Mackó: köszi a kimerítõ választ, épp ilyesmi kockázatokra gondoltam, erre vonatkozott az elsõ kérdésem. Már szóltam is neki, hogy ha megkérdezik a frissítõnél: "energia?" - a válasz: "nem, víz!"

Itózs: most lesz igazán felavatva az a szép kis Stumpjumper ;)

Szmötyi: üdv itt!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A szökõcukor- mint Mackó is leírta- nem valami jó. Csak fel-le ugrál a cukorszint, energia nuku. Én még annyit ajánlanék, hogy valami sósat vigyen magával, a sok édes ki ne készítse. Ha jól emlékszem itthon sehol nem találkoztam sós pótlással az itatókon. És a Bükkön ráadásul az ingyen kaja is cukros feltétes (lekváros vagy diós, vagy mákos).
Hajrá Anna!!!!
Ezt hallottátok már? Paraszt dolog!
http://kerekagy.blog...k_a_belvarosban

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Nem tudom, ki linkelte be bringabuzira, de hehehehe:
Young designer puts a new twist on folding bicycle idea | Mail Online

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Szia Ildi itt is =)
Kutyának meg boldogat!!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

...és még tic-tac is.

Mert verseny közben fontos, hogy a leheletem is tökéletes legyen. :D

Üdv Szmötyi, boldogat a négylábúaknak!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én a fondü banánra szavazok (meg pörkölt-sör) :) A tavalyi mátra középen volt egy tálcán az összeolvadt csoki, hát simán belemártogattuk a banánt :D Biztos nem egészséges, de akkor és ott nagyon jól esett :)

Idei Salzkammergut itatókon volt kis RedBull, nagy RedBull, sör, sajt, banán, dió-mogyoró, szendvicskék, kolbászkák leveles tésztába tekerve, izo, víz szõlõcukor és még tic-tac is. Az osztrákok tudnak élni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Üdv itt Szmötyi!

Én személy szerint szõlõcukor-mániás vagyok, még ha placebó is.
Vannak akik a hámozott banánra esküsznek, amire szórnak egy pici csipet sót.
Anna kemény csajszi, ha odafigyel, hogy rendszeresen igyon, ha elfárad pihen picit, ha éhes eszik, stb. simán lenyom mindenkitFeltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Üdv!
Üdv Szmötyi!
Happy DogDay!Feltöltött kép

Maraton-tápolás: Mackó listája alapján Anna egy újabb kart növesztene a hátára, ezt nem tartanám esztétikusnak, szóval ne etesd ilyesmivel...:D
-Szõlõcukor
-Sok folyadék (apu elbírja..:D)
-SÓ! Én ráfüggtem Kassa óta, és tényleg jó. Nem kell sok egyszerre, kb 2 tekilányi adag frissítõnként. Nem tudom mennyit szoktunk kiizzadni, de a fekete cuccaimon fehérlõ csíkokat nézve nem keveset....
Én mentál doppingnak zenét is tolok általában, ezt Annánál inkább megfontolnám, elterelheti a figyelmét.

Sokkoló sikert!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Mindenkinek, mindenhol, mindenre sokat boldogat!
Én is köszönöm!
Üdv szmötyi, jó a neved, elég gyakran turkálok benned, fõleg trophy bütykölés közben!

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Boldog Születésnapot Kutya! VAUFeltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Üdv itt Szmötyi!
Végre kisütött a nap!!!:)
Guminyomás rendben...fékek rendben...váltók,és hajtómû rendben...sisak,kulacs,és egy kis kaja is megvan...emberek lóra...illetve azt szeretném mondani:irány kerékpározni!!!:)